Şimdi Ara

dota 2 yeni drop sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yazdan beri dota oynamıyorum geri başladım oyuna ama duydugum kadarıyla sistem değişmiş internette aradım ama her yerde farklı seyler yazıyor sistemi iyi bilen biri varsa kısaca özetleyebilir mi?

• Valla bende merak ediyorum bunun sorulduğu her konuda biraz araştırın her yerde yazıyo diyolar ama sadece ben bulamadım heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin tam bi bilgisi yok biraz saçma oldu. Benim bildiklerim şu kadar artık parça itemler düşmeyecek. İtem düşerse set olarak düşecek. 2.ciside uzun süren oyunlarda kd si yüksek olana düşecek diye biliyorum. Ama 5 aydır 25 point ve pa arcana eventi dışında kimseye bişey düştüğünü görmedim yada bana bişey düşmedi
  • Sistem degistiginden beri bi allahin kulu item dusmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende görmedim sadece arada DAŞ düşüyo

• Bana bir kere clinkz seti attı ''common'' hiç atmasa daha iyiydi
  • Dusuk oncelikliden bi farki olmuyor boyle tek kendi seviyendki Adamalarla kapisabilion

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana alchemist seti düştü 10 liraya sattım :D Dota 2 ye baslayali 4 ay oldu 300 küsürlerde bir oyunda düştü bi kere baskasina dustugunu gorduydum ikimizdede ortak ozellik takımı taşıyan kda oranı yuksek olanlara dustuydu feedleyenler 0-15 oynayanlara düşmüyo yani sanşınız düşük kötü oynayinca dahada düşüyo.

• Bana şuana kadar bitane pudge bitane qop seti düştü hep birlikte oynadığım 4 arkadaşımdan sadece 1ine 1 tane templer seti düştü diğer 3üne şuana kadar hiçbirşey düşmedi. İtem düşme olasılığı neye göre hiç bir fikrim yok sanırım şansa bağlı.
  • Drop oranı çok düşük düşen tek şey ise setler.Bu 1 TL'lik bir sette olabilir.20 TL'lik bir sette tamamen şans ama o şans oranı baya baya düşük.KD olayına gelince hiç alakası yok takımımda feedleyen ama feedlemek derken trollemek anlamında adama 20 TL'lik alche seti düştü.Tavsiyem oyunlardan item yapmayın takas yöntemiyle item yapmaya çalışın yoksa her maçtan sonra hayal kırıklığına uğrarsınız
  • Hocam itemler tek twk dusmuyor artik toplu olarak dusuydr mesela bana lone droidin tam paketi geldi 40 yilda 1 dusuyor eski drop sistemi daha iyiydi

• Kd ile falan hiç alakası yok tamamen in game time (oyun oynama süresi) ile alakalı bir durum . Dota 2 açıkladı redditte de vardı zaten.

Yeni gelen güncellemeyle artık tek parçai temler de düşebiliyor ama eskisi kadar sık değil tabii :d
  • lanet olsun dota nın zıhıyetıne son 2 haftada 180 saat oynamışım daha ne yapamda ıtem versın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

lanet olsun dota nın zıhıyetıne son 2 haftada 180 saat oynamışım daha ne yapamda ıtem versın :)))

1 oyunun suresi ile alakali toplam dota2 saatinle degil

• Bana geçen düştü eşya oda yaygın

• Şimdi adama Normal oyunda earthshaker bindings of the deep magma Efsanevi seti düştü bundle şeklinde. Oyundan soğudum ya.Banada aynı oyunda skywrath mage'in dandirik eteği düştü böyle oyun mu olur.Adam kaybeden takımda kd si filan yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.