Şimdi Ara

Dota 2 yetenek basma (soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda fazla konu açıyorum biliyorum ama dota 2 oynarken (örnek clinkz) tek tek basmak yerine bazıları aktif ediyor normal atakları o yetenekle oluyor.Bunu nasıl yapıyorlar merak ediyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alt+ skill veya skille mouse ile sağ tık
  • autocast den bahsediyorsun sanırım öyleyse yukarda arkadaş cevaplamış en basitinden autocast yapacagın skille mouse ile sag click yap.
  • Çok saolun teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Alt+ skill veya skille mouse ile sağ tık

1 yılı aşkın dota oynuyorum huskar, clinkz, drow, viper gibi aktifleştirmek için tıklanan skillleri hep mouse ile açar kısayol arardım. alt+skill'i öğrenmek beni ne kadar tatmin etti anlatamam sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

1 yılı aşkın dota oynuyorum huskar, clinkz, drow, viper gibi aktifleştirmek için tıklanan skillleri hep mouse ile açar kısayol arardım. alt+skill'i öğrenmek beni ne kadar tatmin etti anlatamam sana

Hocam eğer oyun seni bi konuda zorluyosa her zaman kısayolunu ara mutlaka daha pratik bi yolu vardır :D

• böyle bir şey mi varmış bende tuşları kırıyom ne zamandır eyvallah bilgi için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

Hocam eğer oyun seni bi konuda zorluyosa her zaman kısayolunu ara mutlaka daha pratik bi yolu vardır :D

Bugün 2 el huskar attım, gerçekten o kadar yardımcı oldu ki bu kısayol. Allah razı olsun senden.

• Kule altındayken skille basıp kullanırsanız kule size dönmüyordu sanırsam , altla kullanırsan dönüyordu.

• Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Kule nasıl vurmuyor? anlatır mısın?
  • Purenite kullanıcısına yanıt
    Drowun ilk skill diyelim veya başka herolardaki aç kapa skiller . Kule creepe atak yapıyorken klasik olarak yani skill bas heroya sol tık yaparsan kule dönmüyor eğer alt ile kullanırsan kule sana dönüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

Drowun ilk skill diyelim veya başka herolardaki aç kapa skiller . Kule creepe atak yapıyorken klasik olarak yani skill bas heroya sol tık yaparsan kule dönmüyor eğer alt ile kullanırsan kule sana dönüyor.

aggrodan mı bahsediyorsun? o başka birşey alt+skill kombinasyonu ile ilgisi yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.