Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king
    icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item?

Oyuna göre item kasmalısın orb olarak satanic,manta vilademir,sange yasha vilademir kasarım oyunla karşıdaki herolara göre kasarım , pt bf hyperstone assaulta çevirmeye gerek olmadığını düşünüyorum mkb guinsoda güzel olur guinso int itemi işe yaramaz diye düşünmeyin karşınızda permabasherlar sütunurlar çok işe yarar mantayla.

• quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Dota oynamayı cok iyi bilmedigim icin hangi itemleri yazacagımı bulamadım.Skeleton king
    icin en iyi itemler nelerdir?Ayrıca bir yerde tank ve dsp diye skeletın king gordum.Skiller farklı verildiginde oluyor sanırım.Bunlar tam olarak nasıl.Bazı siteler buldum ama ing oldugu icin pek anlamadım.Ayrıca su sharon canavarını kestim.Düsen seyi de aldım.Simdi aktif old umu?Yoksa bisiler daha mı almamız lazım bu sharon canavarından düsen sey aktif olmak icin?Ayrıca ne fayda saglıyor bu item?

Skeleton King icin en iyi itemler:
    *Power Treads(STR)
    *Assault Curiass
    *Heart of Tarasque
    *Butterfly
    ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir.
    Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT.
    Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot.
    DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır.

puhahahaha şakamısn sen leoric e butterfly

• of buttefly dedi ya

arkadaşlar bu arada yeni 1.21 serverı

www.dotazone.net bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Skeleton King icin en iyi itemler:
    *Power Treads(STR)
    *Assault Curiass
    *Heart of Tarasque
    *Butterfly
    ve late game için bir tane daha Plate Mail almak yeterlidir.
    Mid Game atacker olmak için Butterfly+Plate mail.Late game de Assault ve HoT.
    Mid Game tank için Assault + Plate Mail.Late game de Butterfly ve Hot.
    DPS için ise HoT yerine Satanic alınır keyfine bakılır.

Butterfly değilde Battle Fury olmasın? Eğer butterfly ise leoric'de ne işi var agility iteminin?

Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin.

• eudayım nickim kdrtsc
  • 3 yıldır filan oynuyom hala sıkılmadım yaa nickim master76 eurobattle da oynuyorum yalnız evdeki internetim ağ bağlantısı ve çok yavaş ondan evde oynayamıyom kafeye gidiyorum mecbur ekleyebilirsiniz benide
  • quote:

Tank kasarken önemli olan sadece armor değildir.%30 evasion zaten öldürmesi zor olan leoric i daha da zor hale getirir.Kimi arkadaşlar bu yapılandırmayı ezik görse de tank herolarımda genel olarak kullandığım bir itemdir.Diğer arkadaşlar evasionun ne olduğunu bilmiyorlarsa cevabım yoktur zaten.Sırf %30 evasion icin bile alınabilecek bir item bana göre kim ne derse desin.

Ona o kadar para yatıracağıma tarasq alırım atak da güçlenir. Evasion falan işim olmaz...
  • Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti

axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır).

• fun clup mı ıyyy iğrenç ingilizcen kaç senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

quote:

Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti

axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır).

Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 2 Eylül 2008; 12:25:10 >

• axe 18 den sonra gg
  • Dostlar wepla oyunorum id yi geç almıstım 67 k
    Bir ara pro oyunlarına giriyorum.
    Sonra 5-6 ay onamadım baktımki unutmuşum
  • ekle benide hocam. wepla id: _LegendaRy_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenigmaticc -- 5 Eylül 2008; 20:40:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.

Naga çok ezilir axe karşısında, hemde öyle böyle de değil.

• quote:

quote:

quote:

naga ile azwraith axe i nası ezcek çok merak ediyorum
    axe bunları yer kusar tekrar yer

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bunlar axe eziyor anlamadım tam tersi axe bunlar sayesinde rahat kasar

• ha bu arada axe fly yapınca daha çok dönüyor söyleyim şimdiden denersiniz ileride
  • bi kez riqimaru karşı tarafta oynuyodu bende panda vardı, az canı kalmıştı 100hp kdr sanırım. görünmez oldu. 20-30 saniye ortalıkta görünmedi. dur dedim bi stun atayım olduğum yerde bakarsın ölür. adam öldü böyle çok anım oldu dota da. hala oynuyom garena da

edit: leoric'e butterfly kasılmaz kardeşim hala ısrar ediyosun. butterfly 30agi 30dmg verir 30evasion 30attack speed, agi herolarda agi =dmg oldugundan 60dmg kazanmıs olunur. butterfly ı lunaya yurnero ya sf ye kasacaksın önünde kımse duramaz o ayrı. ama leorice butterfly kasarsan sana gülerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 3 Eylül 2008; 19:57:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

quote:

quote:

Nasıl bunlar axe eziyor anlamadım tam tersi axe bunlar sayesinde rahat kasar

Slitche değil belki ama abaddon axe e kastırmaz en azından kendiside ezilmez axe kadar kasar zaten akıllı bi adama ne axe ın zehiri işler(1 crep last hit veya deny yapsan gidiyo nasıl olsa) nede dönmesi işler shield ile rahat kasarsın ultini düzgün kullanarakta axe in ultisinden kacarsın

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.