Şimdi Ara

DOTA FAN CLUP (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
49.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axe ye eziq diyen oynamasın dota falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Axe ye eziq diyen oynamasın dota falan.

Bu oyunda her heronun bir görevi var bazı heroların kasması zordur fakat kasınca coşar bazılarıyla neredeyse hic kill alamazsınız sadece destek amaçlıdır bazıları ise oyun basında ezer oyun sonunda ise yapıcak birşeyi kalmaz axe ise tamda bu sınıfta bir hero oyun basında gerek dönmesiyle gerek zehir ve +armoruyla güçlüdür fakat oyun normal süresinin sonlarına geldiyse(ki normalde bi maç 45 ila 60 dk arası sürer) artık axe ın dönmesinden gelen damage karsısı icin cok fazla anlam ifade etmez bu arada axe a kastırmıyıcak heroların basında clockwerk gelir söylemeyi unutmusum gerek ministun ve damage iyle axe ın dön sıklığını düşürür axe e yaklaşmasa bile roketleri ile rahatca yıpratabilir

• e yok artık lebron james . baba naaptınız axe ezik diyen adam dotaya motaya elini sürmesin. katil kim falan oynasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Axe ye eziq diyen oynamasın dota falan.

Bu oyunda her heronun bir görevi var bazı heroların kasması zordur fakat kasınca coşar bazılarıyla neredeyse hic kill alamazsınız sadece destek amaçlıdır bazıları ise oyun basında ezer oyun sonunda ise yapıcak birşeyi kalmaz axe ise tamda bu sınıfta bir hero oyun basında gerek dönmesiyle gerek zehir ve +armoruyla güçlüdür fakat oyun normal süresinin sonlarına geldiyse(ki normalde bi maç 45 ila 60 dk arası sürer) artık axe ın dönmesinden gelen damage karsısı icin cok fazla anlam ifade etmez bu arada axe a kastırmıyıcak heroların basında clockwerk gelir söylemeyi unutmusum gerek ministun ve damage iyle axe ın dön sıklığını düşürür axe e yaklaşmasa bile roketleri ile rahatca yıpratabilir

topiği uyandırıyım, dostum dediklerin tamamen doğru axe oyun sonlarında bişey yapamıyor.

• leoric e fly mı ? aglatmayın beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eenigmaticc

e yok artık lebron james . baba naaptınız axe ezik diyen adam dotaya motaya elini sürmesin. katil kim falan oynasın

@Carnige arkadaş üstte açıklama yapmış ve dediği %100 doğrudur
  • Ben geçen oyunu indirdim ama sürekli noob hatta mega noob damgası yemekten sıkıldım ve sildim oyunu zaten biraz daha oynasam bağımlılık yapar diye korkuyordum oynamayı bilmeyen halimle o kadar zevkli ise gerisini düşünmek istemiyorum
  • quote:

leoric e fly mı ? aglatmayın beni.

yapılır en son kasılcak item olarak falan ama ben kasmam kasanlar çıkıyor ama
  • dota oynucak varmı wepla hostum kurabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

e yok artık lebron james . baba naaptınız axe ezik diyen adam dotaya motaya elini sürmesin. katil kim falan oynasın

Yok dostum boşver genelde nooblar axe alır 2 stout çakar direk adamın üstüne doğru koşar oyun başı bir kaç kill alır sonrada axe çok kral herodur yok karşısında durucak adam yoktur diye geçinirler ama karşısında biraz akıllı bir adam olsa hadi hiçbirşey yapamıorsa kuleye oynar ki genel olarak çoğu heroda bi kaçış veya disable skili vardır axe üzerine doru koştura koştura gelirken kendine dalan nooblara zehri yedikten sonra mal mal dolaşıp tango kullananlara(halbuki 1 crep kesse veya 1 deny yapsa geçicek) bakıp axe ı çok kral hero zannederler böyle adamlara anlatıcak birşey yok anca adam gibi bi hero alıp axe ı eziceksin kafasına zorla sokucaksın öyle anlıycak

• Bir kaç resim atalımda konu şenlensin

http://img241.imageshack.us/my.php?image=pandaandrylaibygrandchawl9.jpg

http://img241.imageshack.us/my.php?image=uploads1199602977gallerma3.jpg

DOTA FAN CLUP
     DOTA FAN CLUP
     DOTA FAN CLUP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 5 Eylül 2008; 0:11:52 >

• quote:

quote:

quote:

Yok dostum boşver genelde nooblar axe alır 2 stout çakar direk adamın üstüne doğru koşar oyun başı bir kaç kill alır sonrada axe çok kral herodur yok karşısında durucak adam yoktur diye geçinirler ama karşısında biraz akıllı bir adam olsa hadi hiçbirşey yapamıorsa kuleye oynar ki genel olarak çoğu heroda bi kaçış veya disable skili vardır axe üzerine doru koştura koştura gelirken kendine dalan nooblara zehri yedikten sonra mal mal dolaşıp tango kullananlara(halbuki 1 crep kesse veya 1 deny yapsa geçicek) bakıp axe ı çok kral hero zannederler böyle adamlara anlatıcak birşey yok anca adam gibi bi hero alıp axe ı eziceksin kafasına zorla sokucaksın öyle anlıycak

axe nin early game herosu oldugunun bizde farkındayız ama axe ye ezik demekte ne kadar dogru tartısılır.

• eurobattle.net : masTerOsaTan
  • Bu arada söylemeyi unutmuşum benide ekle

eurobattle: II_Remedy_II

not: axe e zaten noob demiyoruz hiçbir hero noob değildir axe e noob hero değil noob herosu denir ki arasında çok fark vardır genelde bütün noobların direk atladığı hero olduğu için adıda böyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 5 Eylül 2008; 20:32:04 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Axe ezik diyenlere gülüp geçiyorum adamları rezil etmiştim oyunda 12 kişi öldükten sonra host disband çekti

axe ezik mi oyunda en illallah dedirten herolardandır bana göre (tabi oynayanına bağlı herşey ama olsun axe pistir kakadır).

Oynamayı becerdikten sonra her hero kraldır.Axe'ın karşısına silthice , azwraith veya abaddon alır, iyi kasarsan axe'ı kolay alırsın.

Nasıl bunlar axe eziyor anlamadım tam tersi axe bunlar sayesinde rahat kasar

Olaya early game gözüyle bakıldığında evet çok komik geliyor . Hatta early game de zaten kimi yazarsan yaz axe karşısında 1vs1 çok az hero vardır.Şöyledir axetan kurtulma yöntemi.Karşısına bir tank koyarsın sen mid game gelene kadar onun karşısına çıkmazsın , gangler hariç.Eninde sonunda level aracaktır, karakterler son yapılandırmalarına gelecektir.Silthice ve Azwraith in kazancı image duplicate özelliğidir çoğu kişiye göre bu skiller gereksizdir tabii.Ama axe gibi 1vs1 herosunu şaşırtacak en güzel şey budur.Mana style , Diffusal Blade , HoT , Butterfly bu iki heronun da ortak kasabileceği itemler olup ekstradan defans için çeşitli itemler kasılabilir.Abaddon için konuşmuyorum o zaten başlı başına tanktır , kolay kolay devrilmez . Gerek late, gerek early game olsun.

Hala leoric e neden butterfly kasıyorsun,gülerler diye yorum yapanlar var.
    Bir arkadaş demiş ki 30 dmg+30 agility 60 atak kazanır.Doğru kazanır.
    Peki leoric alırsa ne olur?Bu agility pazara mı gitti?
    Str herolarında o karakterin stat puanlarını gösteren yerde yumruk simgesinin üzerinde yazar ki Each point increases atack speed %1.Pekii bu 30 agility ne yapar? %30 atack speed increase.E zaten kendi üzerinde de %30 var.Ne etti %60. Peki bu karakterin pasif skillerinden biri critical veriyor diğeri vurduğu damage üzerinden belli bir miktar vampric aura sağlıyor.Bu karakterin %60 daha hızlı vurması hem daha fazla critical demek hem daha fazla heal demek değilmidir? Biz ne giydirdik bir de bu adama assault . Assault ne yaptı? %40 atack speed daha ekledi.Ne oldu peki? 2 katı daha hızlı vurabilen bir tank.Hem tank olup hem fazla vurmak hepimizin işine gelmiyor mu?Daha benimle neyin tartışmasını yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 6 Eylül 2008; 2:34:13 >

•  DOTA FAN CLUP

Hero budur arkadaş, kesmesi bile zevkli.
  • mirana hakikaten oynamayı bilene çok zevkli hero
  • Eurobattle: SuckMyHook
  • quote:

quote:

quote:

Doğru çok şahit oldum noobların axe aldıgına kral hero gibi görüyorlar ama öyle değil genelde apem oyunda hemen axe almalarına kıl oluyorum sanki axe ile bişi yapabilecek benim oyunumda allpick oldugu zaman karsımda biri axe alırsa hemen ona anti olarak luna alıyorum kıllık degil mi nasıl olsa herolar pro axe kullanan noobda olsa hero pro kas itemini sonra bırak

• Aranızda GHost kullanan var mı?Herşey çalışıyor ama , bazı kişileri oto atıyor.Çözümünü bilen duyan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 7 Eylül 2008; 14:57:03 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.