Şimdi Ara

DOTA İçin Uygun VPN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yourfreedoom kullanıyorum gayet güzel tabii openvpn modunda kullanman lazım
  • freevpn.me
    vpnbook.com

Bu siteler aradığın şeyler.Fakat arada spike'lar oluşuyor ve ping değerleri 190-200 civarlarında oluyor boş saatlerde bile.Ben şahsen oynayamıyorum.Para verebilirim dersen avast'ın SecureLine'ı inanılmaz düşük ping değerlerine sahip.Deneme sürümünü denemeni tavsiye ederim.Aylık 10 lira civarı bir şeye denk geliyor.
  • @greencraft

Openvpn.com engelli maalesef.

@MeFSuH

freevpn ve vpnbook'u biliyorum, dediğin gibi ping çok yüksek oluyor. Torrent için kullanıyorum genelde.
    Secureline gayet iyi gibi duruyor oyunda. Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

@greencraft

@MeFSuH

freevpn ve vpnbook'u biliyorum, dediğin gibi ping çok yüksek oluyor. Torrent için kullanıyorum genelde.

Spike sorunu yaşanıyor mu acaba ? Adam akıllı deneyememiştim,yanlışlıkla dotayı silmeden önce deneme sürümünü açmıştım,yakında almayı düşünüyorum.Spike'lar nadir oluyorsa ping değerlerine bakılarak verilen paranın çok çok üstünde bir vpn hizmeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

quote:

@greencraft

@MeFSuH

Spike sorunu yaşanıyor mu acaba ? Adam akıllı deneyememiştim,yanlışlıkla dotayı silmeden önce deneme sürümünü açmıştım,yakında almayı düşünüyorum.Spike'lar nadir oluyorsa ping değerlerine bakılarak verilen paranın çok çok üstünde bir vpn hizmeti.

Az önce oynadım, birkaç kere pik yaptı.

• quote:

@greencraft

@MeFSuH

Openvpn ve yourfreedom için mail atman lazım zaten premium hizmet olduğu için hertürlü ilgileniyorlar hiç beceremezsen de geri iade ederler
  • Unshade diye bir program mevcut 80 portu üzerinden çalışıyor, sadece http https portlarına izin verilen ortamlarda kullanışlı ping değerlerine çok bakmadım ama ücretsiz sürümü belli bir saat sonra seni oyundan atmıyor veya dc olmuyorsun sürekli ama 512kb/s kısıtlaması var dota için çoğu zaman yeterli olacaktır kullanımı çok basit ücretleri de çok pahalı değil.
  • burakgxg2 B kullanıcısına yanıt
    reklam yapma sende kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeFSuH

freevpn.me
    vpnbook.com

Bu siteler aradığın şeyler.Fakat arada spike'lar oluşuyor ve ping değerleri 190-200 civarlarında oluyor boş saatlerde bile.Ben şahsen oynayamıyorum.Para verebilirim dersen avast'ın SecureLine'ı inanılmaz düşük ping değerlerine sahip.Deneme sürümünü denemeni tavsiye ederim.Aylık 10 lira civarı bir şeye denk geliyor.

Avast'ın VPN'i pingini hangi değerden kaça düşürdü? Biraz daha bilgi verebilirsen kesin alırım. WTFast yükledim baya da uğraştım ama sonuç alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz vpnlerde bulamazsın, ücretlilerdede zor diye düşünüyorum, ipyi başka yerden gösteriyor sıkıntı başlıbaşına.

Üstüne steam'den ban yersin, son zamanlarda bildirim yayımlıyor kullanmayın diye..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.