Arkadaşlar imzamdaki sistem ile dota oynuyorum oyunun 20-30 uncu dakikalarında ufak ufak kasıntılar oluyor. daha sonra bir çatışma anında iyice hareket edilmez hale geliyor. oyunun nvidia dan ayarlarını performans şekline değiştirip denedim azalma olmayınca oyununun içinden en düşük goruntu seceneklerini secmeme ragmen bir degisme olmadı. oyunu tekrar silip kurdum. sistemi temizledim gene bir değişiklik yok. gamebooster ile açtım gene bir düzelme yok.
1.24 patch i ile oynarken boyle bir sorun yoktu 1.26 patch yükledikten sonra bu sorun baş gösterdi. Bende bir tek buna yoruyorum.Acaba bildiğiniz bir çözüm yolu varmı araştırdım fakat bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.
ekran karti surucumde guncel yokmu bi bilgisi olan?
Bende aynı sorunu yaşıyorum sistem özelliklerim iyi ancak aynısını yaşıyorum takip.
Aynı sorun bendede vardı , ekran kartı sistem performansını artırmayı deneyip ,işletim sistemine göre directx yükleyin, eğer xp ise directx 9c , vista veya 7 kullanıyorsanız son sürümünü indirin, birazda olsa düzelme olacaktır
wepladan giriyosaanız kasar. garenadan girin. netiniz yavaşsa kasar, ttnet i arayın netim yavaş deyin onarım yapıyolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme