< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cod mobile kasma sorunu
-
-
Cihaz özellikleriniz nedir tam olarak İ5 2.nesil sanırım doğrumu ?
Benim İ7 2.Nesil laptopumda Gameloop Pubg kasmalar donmalar oluyor maalesef , bir kaç defa COD mobile girdim Pubg kadar kasma kesinlikle yok ama hafif fps düşüklüğü bazen oluyor. Kozmik karınca vb gamerlerin sistemleri çok üst düzey kendileri söylüyor.
-
https://www.notebookcheck-tr.com/Dell-Latitude-E6220.67618.0.html
Cihaz özellikleri bu. 120 GB ssd taktım. Çatışma sahnelerinde özellikle fps düşüyor ve takılıyor indiriyorlar adamlar beni. Aç köpek gibi oynuyorlar çok hızlı kayarak gidiyorlar yerden. Pubg yi hiç açmıyorum takılmadan gitmiyor bile adam hareket etmiyor.
15-20 fps arası değişiyor ekran kartı intel hd3000 ondan dolayı mı ? Ram yükseltsem etkili olur mu ? 4 gb ramler
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mighttps://www.notebookcheck-tr.com/Dell-Latitude-E6220.67618.0.html
Cihaz özellikleri bu. 120 GB ssd taktım. Çatışma sahnelerinde özellikle fps düşüyor ve takılıyor indiriyorlar adamlar beni. Aç köpek gibi oynuyorlar çok hızlı kayarak gidiyorlar yerden. Pubg yi hiç açmıyorum takılmadan gitmiyor bile adam hareket etmiyor.
15-20 fps arası değişiyor ekran kartı intel hd3000 ondan dolayı mı ? Ram yükseltsem etkili olur mu ? 4 gb ramler
Ekran kartı sadece İntel 3000 mi ? Bana yetersiz geldi açıkcası ram alsanız aşırı fark olmaz , açıkcası işlemci ve ekran kartında bitiyor iş ama cihaz laptop olduğu için parça değişmek sıkıntı.
-
Oliverim bugun gfxtool uygulamasini yukledim bayagi farketti. Google.play store dan indir giris yap gameloop uzerinden marketten indir. Takilma gene oluyor donma falan amma fps artti ve stabil oldu oyun cok farketti.
Marketten indir ayarlarini yap sonra oyuna gir. Begenmezsen gel kufur et bana ciddi fark oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gfxtool denedim bir kaç kere fps artışı biraz oluyor ama görüntü çok kötü oluyor karıncali piksel piksel bana öyle geldi biraz. Siz programda ayarları nasıl yaptınız ben balance ve düşük ayarları seçtim siz SS atarsanız bende denerim isterim o ayarları
-
Ben 90 fps sectim 1024×760 gerisi def ayarlar. Benim hersey low ayarda oyunda bi kare hizi ki ne max ta onu dusurunce oyun agirlasiyor yavasliyor mecbur kare hizini arttirdim.
Gfx tool.cok etkiledi benim onboard kart paylasimli ramden bazen donuyor tirrrr ses geliyor elektronik sesi emulator kasiliyor
İşe yaradıysa ne mutlu bende bilgisayara geçince deniyim
-
Nickname codda benim p.onurarslan ekle beni atariz cod mobile da saglam adam lazim ben iyi oynuyorum youtuber kozmik karinca gibi ama kasma low fps yuzunden oluyorum
Teşekkürler davet için yakın zamanda askere gideceğim hocam 10 15 güne kısmetse o yüzden seneye oynarsam eklerim umarım sizi yada gitmeden 1-2 günce cod indirip ekliyip giderim unutmamak için StoryBroo gibi kullanıcı adım vardı benimde
-
Oliverim telefonu gotur oynarsin askerde oynayanlar cok var kogusta saklarsin saglam bir yere. Nizamiyeden nasil sokacagim dersen ayakkabinin altina koy telefonun disini saglamca baloncuklu naylona sar. Ilk git teslim olsa acemilik sonrasi carsiya ciktiginda ozel kargoyla yollasinlar cumartesi aksam 6 ya kadar acik gidip alirsin oradan. Burada eski bir astsubay olarak konusuyorum. Hirsizlik olur ama dikkat et 6 ay zaten gelip gecer, uzman cavuslar cok ezer sizi dikkat et disarida bir baltaya sap olamayan adam iceride agalik tasliyor. Birde botlari cok kotu verdikleri yakupoglu veya ozkan kundura.kullanimis bot verirler sana depoda duran muslugu kisti iyice hukumet.
Saglam bir tabanlik al ortopedik ve pamuklu corap acemilikte pompa.olur. Tuslu telefon serbest askercell falan alma 90-100 tl yazik edersin. Askercell mi degil mi diye bakmazlar salla pati sizi kayit ediyorlar. Ben tek cocuk oldugum icin cok zorlandim sevmem kalabalik ortami kogusu falan katlandik mecburen. Dolaba sigara,cuzdan koyma patlatirlar telefonu ranzanin kenarina saklarsin bide powerbank al is tamamdir. Kogusta para toplayip uzatma kablosu alirsiniz yat ictimasi sonrasi takarsiniz cocuklarla anlasmaniz lazim ispitleme olayi olur sonra yalaka serefsiz cok olur gorursun gidince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun ustam tavsiyeler için teşekkürler , Acemide ilk tuşlu götürmeyi planlıyorum ustaya geçince kargoyu sanırım oraya isterim çünkü pandemi dolasıyla evlere dağıtım ve çarşı olmadığı için mecbur biraz tuşluyla takılacağım.
Dediğiniz gibi çavuşların onbaşıların ezme olayını söylüyorlar bakalım gidince göreceğiz inşallah hayırlısı ile biter , konu dışına çıktık biraz ama sağlık olsun tekrar teşekkürler tavsiye için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X