Şimdi Ara

Dota Mause İmleç Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dota 2 oyunumda bir kaç gündür olan bir sorunum var yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
    Oyuna girdiğimde Mause İmleci büyük şekilde çıkıyor. Nvidia GTS 860 m ekran kartım var ve 1080 p olarak görüntü kullanıyorum eskiden kücükdü imlecim ama artık büyük, oyun oynarken sıkıntı yaratıyor, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

• Sorunu mu çözdüm :) araştırdım buldum, çözümünü cok aradım adam akıllı hiç bir yanıt bulamadım nette, benim gibi problem yaşayanlar için bir video çekip atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahceviz -- 24 Nisan 2016; 18:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahceviz

Sorunu mu çözdüm :) araştırdım buldum, çözümünü cok aradım adam akıllı hiç bir yanıt bulamadım nette, benim gibi problem yaşayanlar için bir video çekip atacağım.

Aynı sorun benim bir arkadaşımda da var çözümü çok karmaşık değilse buradan cevaplayabilir misin ? Teşekkürler
  • bana mause imleci direk büyük gözüküyor yani millet normal dedide bence büyük eğer bir küçültme yolu varsa bende bilmek isterim doğrusu _?
  • Çok karmaşık değil hemen yardımcı olayım.
    Steam ı açın yukarıda ki Oyunlar > Oyun kütüphanesi > Dota üzerine sağ tıklayın Özellikler'i seçin ve gelen pencere de > Başlatma seçeneklerini ayarla seçeneğini seçin ve oraya şu kodu aynen kopyala yapıştır yapın

Kod: -cursor_scale_percent 100

daha sonra tamam deyin ve oyuna girin. İmleç küçülüyor, bu sorun dota veya ekran kartı güncellemesi ile yaşanan bir problemmiş ama bu yöntemle çözülüyor, umarım faydası olmuştur.

İyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahceviz -- 12 Haziran 2016; 18:21:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Laptop Mouse İmleci Yok..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.