Şimdi Ara

DOTA ÖĞRETMENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acık ve net konusacagım sayın DH Forumu Üyeleri...

BİRİ BANA BU OYUNU ÖĞRETSİN

Lütfen

(Konu umarım dogru yerdedir.)

Saygılar...

• daha önce lol ya da hon oynadın mı?
  • hayır
  • twitch den biraz izlesen faydası olur...
  • Şu konuya bi bak aklında bir fikir oluşur hiç yoktan.

http://forum.donanimhaber.com/m_60057444/tm.htm
  • bu oyunu biri sana ögretemez kendin oynaya oynaya ögreniceksin takıldıgın yer olursa sorarsın yardımcı oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sözel bölüm öğrencisi olmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Noob oyunlara girip kendini geliştirmen gerekiyor.Ayrıca diğer oyuncuların nasıl oynadığını izleye izleye kendi stratejini geliştirmelisin. Hiç bilgin yoksa internette bir sürü hero rehberleri var onlardan faydalanalarak oynamaya başlayabilirsin öncelikle traxex gibi sniper gibi oynaması kolay ve range herolardan başlamanı öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Noob oyunlara girip kendini geliştirmen gerekiyor.Ayrıca diğer oyuncuların nasıl oynadığını izleye izleye kendi stratejini geliştirmelisin. Hiç bilgin yoksa internette bir sürü hero rehberleri var onlardan faydalanalarak oynamaya başlayabilirsin öncelikle traxex gibi sniper gibi oynaması kolay ve range herolardan başlamanı öneriyorum

traxex mi? sacmalamayalim. drow asla kolay bir kahraman degil. Ciddi farm gerekiyor. Yeni baslayanlar icin onerilenler genelde tahrip gucu yuksek olanlar mesela tide, pudge, sk ve lich
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69
    Yeni baslayanlar icin onerilenler genelde tahrip gucu yuksek olanlar mesela tide, pudge, sk ve lich

yeni başlayanlar için pudgemi :) naptın sen?

lich, snip, dazzle ve antimage'i öneririm yeniler için.
  • arkadaşlar adam daha oyuna yeni başlıyor siz carry öneriyorsunuz oldu olacak invoker fln önerin tam olsun... nerden alışsın makroyada last hit yapsın ? oyunu mahvetmek istiyorsan alabilirsin snip, drow ranger,anti mage.. Agility herolara pek yönelmeni tavsiye etmem çünkü late gamede oyunu domine eden herolardır genel olarak. Support diye tabir ettiğimiz herolara yönelmeni tavsiye ederim. En azından oyunun metasını öğrenirsin. yetenek ve bol bol alıştırma ile diğer herolara yönelebilirsin..
  • Dotayi forumlardan ogrenemezsin. Single playerdan tek basina her heroyu saatlerce oynayip ogrenmen lazim. Itemlerin yerlerini ve recetelerini ezberlemen lazim. Herolardaki skiller arasinda baglantilar kurmalisin. Kafanda kendine gore en iyi taktigi yapmalisin. Forumlardan ogrenmeye calisirsan cuvallarsin.

Oyun hakkinda onemli ve ogrenirken yapman gerekenleri anlatabilirim

1- oyunda gorevine(ustleyici, gang baslatici,yardimci gibi), hpne, manana,statlarina, skillerine gore itemler al. Sadece armor ve damage alip receteli itemler almazsan cuvallarsin. Ana itemlar her zaman bottur.

2- yerine gore skill atacaksin, mesela sende 800 damage yapacak bir skillin ve bir tane de tavuga cevirme skilin var. Karsinda, senden cabuk kacabilen bir hero varsa isini her zaman garantiye al. Ve ilk disable skili at. Her heroda baglantiyi kur. Rakibinin skillerini goz onune alarak saldiri yap.

3- item almak icin paraya ihtiyacin vardir. Para icin de 45 gold veren creeplere son vurusu atman lazim. Bu konuda calismalisin. Unutma. Rakibininde paraya ihtiyaci var. Para kasmamasi icin kendi creeplerine de son vurus yapabilirsin.

4- haritayi ezberlemen lazim. Agaclarin arkasinda dusmanlarin seni goremeyecegini bilmeli, dusmandan kacarken veya yakalarken ormandaki kritik noktalardan faydalanmalisin.

5- her heronun bir antisi vardir. Eger karsinda senin antin varsa ona saldiri yapmak yerine, daha mantikli hareketler yaparak rakibini zor duruma dusurebilirsin. Bu mantikli hareketleri kendin dusunerek yapmalisin. Mesela karsinda bir nuker(skilleri sayesinde az zamanda cok hasar veren) var. Ve sen ona dokunamiyorsun. Gidecen skill engelleme itemi kasacan, yada kule alip kasacan. Veya karsindaki para kasamasin diye kendi creepine deny atacan.

6- takim halinde oynamalisin. Takimindakilerle beraber gang dolasmalisin (ceteler halinde dolasmak). bu sekilde 1 heroya hucum edip cok rahat kill alabilir, rakip toplu bir yerdeyse, ilk saldiriyi sizler yapip rakiplerinizi bozguna ugratabilirsiniz.

7- yukardaki maddeleri ilk gunde yapamazsin. Cok alistirma yapmalisin. 1 ay duzenli oynayip dediklerime uyarsan. Daha ayrintili bir sekilde ogrenmeye koyulabilir, forumlardaki rehberlerden daha iyi yararlanabilirsin.

8 hazirandan sonra baglanti kurabilirsek daha rahat yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarda arkadaş anlatmış onlara ek olarak warkey indir 1.26 versiyona uyumlu olsun oradan itemlerine kısayol atayabiliyorsun mesela blademaili taba koydum ben taba her basışta blademailim aktifleşiyor yada dagon koyuyorum büyücülerle en zor adamlara tek atıyorum. artı programın en güzel özelliği düşmanın canını görebiliyorsun oradan görüp ona göre skill kullanırsın.
  • Öncelikle oynaması basit heroları denemelisin. Takımın senden pek birşey beklemeyeceği türden herolar. Mesela Dazzle'da grave'i zamanında atmasan laf ederler ama bir Nec'rolic basit herodur ayriyetten 1, 2 ve 3. skili sağlamdır. Kuşları kontrol olayında sorun yaşayabilirsin bende tam alışamadım ama en sevdiğim herodur.

Ezber build yapma ve tek heroyada takılma. Bizim arkadaşla lan'dan oynarız hep R2 yada Pugna alır r2'de pt vlad sy bash gider hep. Takımda tek vlad varsa 2.ciye gerek yoktur. Ursa varsa o kasar zaten bırak gitsin. R2 varsa Gondar veya Slardar, Pugna varsa Silencer alınır genelde. Tech'te oynaması basit bir herodur deneyebilirsin ama takımında senin eksikliğini hissettirmeyecek adamlar olmalı. 5v5 dışında Tech oynanmaz onu söyleyeyim. Lane'i tutamazsın ve genelde feedlersin karşı tarafı. Fakat early-game'de en kral herodur aghanim kasarsa late'tede olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.