bana cevap gelmedi ama takıma alırsınız heralde şu an eurobattledayım ismim daha önceden belirttiğim gibi RaN.SlaP garenada da A[of]Prozervtf oke?
eurobattle leaver yuvası.
evt LeaveR yuvası doru söylüyorsun ama ark oldumu leaver fazla olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: nanoman
evt LeaveR yuvası doru söylüyorsun ama ark oldumu leaver fazla olmuyor
tamamda garena eu ile karsılastıralamaz bile lag olsun oyun seviyesi olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
Hon'a gelecek varsa ekibimiz var
Tecrübeli dotacilari bekleriz..
oyunda nick : zeyth
aktif üyemiz cogunlukta bol bol pratice amacli mac yapiyoruz ee gelin gayrii
Evdeki ekran kartında low oynayabiliyorum onda da dotadan kötü oluyor grafikler. Cafeye gittiğim zamanlar bende oynarım. Beni de aranıza alın ama heroları daha yeni yeni öğreniyorum, void,riki,omni gibi herolar aynı ama yenileri öğrenmek zaman alacak. --- Arada Garena'ya da giriyorum orada da nick Elanoran.
quote:
Orijinalden alıntı: Xéon
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
Hon'a gelecek varsa ekibimiz var
Tecrübeli dotacilari bekleriz..
oyunda nick : zeyth
aktif üyemiz cogunlukta bol bol pratice amacli mac yapiyoruz ee gelin gayrii
Evdeki ekran kartında low oynayabiliyorum onda da dotadan kötü oluyor grafikler. Cafeye gittiğim zamanlar bende oynarım. Beni de aranıza alın ama heroları daha yeni yeni öğreniyorum, void,riki,omni gibi herolar aynı ama yenileri öğrenmek zaman alacak. --- Arada Garena'ya da giriyorum orada da nick Elanoran.
senin gibi ögrenen arkadas çok bende cogu heronun buildlerini yeni yeni ögreniyorum, itemleri bildinmi levelide hörtlendinmi yetiyor herseye
Garena, Eurobattle ve Hon nicklerim hep ayni. Hayspat. Hon dotadan aldigim zevki pek veremedigi icin genelde dota oynarim. Hon'un daha almasi gereken cok yol var ama ne olursa olsun bir gun gececektir dotayi. Bende o gunu bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme