Şimdi Ara

Dota video destekli hero hikayeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dota hero hikayeleri ve daha fazlası arkadaşlar yorumlarınızı almak istiyorum

Hero Anlizleri

Hikaye ekledikçe burda güncelleyecegim takip etmek isteyenler burdan edebilir hikaye yorumlarını buraya yada sayfada yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur4455 -- 2 Ağustos 2013; 14:24:11 >

• konunun başına yazsaydın keşke
    merak edip girdim bnde bişey var diye..
  • Konu başlığı ve mesaj 5 yıldız.
  • ben de birşey sandıydım
  • Burda videoları düzenleyemeyecegim için siteyi verdim siteden bakın hikayelerle ilgili yorumlarınınızı begenip begenmediginizi merak ediyorum
  • bazı arkasaşlar anlamamış olabilir Dota ilgili herşeye tıklayın siteye fideceksiniz hikayeler orda
  • çok beğendik kardeş seni googleda hemen işe alıyoruz bundan sonra doodle'lar sen tasarlayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olmuş, ancak tavsiyem az bilindik karakterlerinkini yaparsan daha fazla ilgi toplarsın.

Warcraft oynayan adamlar genelde Arthas'ı, Illıdan'ı falan bilir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur4455

Burda videoları düzenleyemeyecegim için siteyi verdim siteden bakın hikayelerle ilgili yorumlarınınızı begenip begenmediginizi merak ediyorum

Ben şahsen beğenmedim
  • gayet iyi bence , ben invoker ın olayları merak ediyorum neden bu kadar egoist ve grand magnus'la neden düşman ?
  • Arthas abadmıymış gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Güzel olmuş, ancak tavsiyem az bilindik karakterlerinkini yaparsan daha fazla ilgi toplarsın.

Warcraft oynayan adamlar genelde Arthas'ı, Illıdan'ı falan bilir zaten

Tavsiyen için teşekürler haklısın ama dotacıların birçogu warcraft degil dota 1 oynamamışlar bu yüzden temel olan herolardan başladım eger temel heroları anlatmazsam digerlerini anlatmam zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arthas abadmıymış gerçekten.

evet arthas=abaddon dota da genellikle heroların gerçek isimleri degil özellikleri verilmiştir zaten abaddon düşmüş melek anlamındadır abaddonun ruhunun hapsedilmesinden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Last Goodbye

gayet iyi bence , ben invoker ın olayları merak ediyorum neden bu kadar egoist ve grand magnus'la neden düşman ?

Teşşekür ederim bu invo magnus konusunu arştırıyorum buldugum zaman söylerim
  • Bende yazıyodum konuda açtımda takip eden yok diye bıraktım . Yoksa bendenmi özendin

Paylaşıyım belki okursunuz . Karakterleri dota 1 e göre yaptım ondan pek tutulmadı galiba.

http://dotavictim.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 25 Temmuz 2013; 14:52:01 >
  • Onur. kullanıcısına yanıt
    siteni ilk defa görüyorum ama yazıların güzelmiş .malesef se nden özenmen gibi birşey olamaz çünkü seninkiler kendi kafandan yazdıgın hikayeler benimki ise dota nın orjinal hikayeleri
  • quote:

siteni ilk defa görüyorum ama yazıların güzelmiş .malesef se nden özenmen gibi birşey olamaz çünkü seninkiler kendi kafandan yazdıgın hikayeler benimki ise dota nın orjinal hikayeleri

Şaka olsun diye söledim. Bu arada teşekkürler
  • grand magnus?
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    dotaki magnus
  • quote:

dotaki magnus

grand magus olmasın o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.