Şimdi Ara

Dota2 ile ilgili sorularim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pasifi invisleri gosteren bir item var mi hic? Riki'yi 50 hp ile kacirmaktan biktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Pasifi invisleri gosteren bir item var mi hic? Riki'yi 50 hp ile kacirmaktan biktim.

oyun gidişatını etkileyecek bir item yok dota2 de.
  • quote:

Pasifi invisleri gosteren bir item var mi hic? Riki'yi 50 hp ile kacirmaktan biktim.

Gem of True Sight,
    Sentry Ward,
    Dust of Appearance
    Itemlarıyla invisleri ortaya çıkarabilirsin. Gem'i elinde taşıdığın sürece etrafındaki invisleri görürsün ama ölünce yere düşer,karşı takım alabilir. Gem alındıktan sonra shoptan tekrar almak için 10 dakika beklemen gerekiyor
    Sentry Ward 3 dakikalığına koyduğun yerdeki invisleri gösterir
    Dust of Appearance ise 12 saniyeliğine 1050 AoE'deki düşmanlara debuff yerleştirir, 12 saniye boyunca nere giderlerse gitsin görebilirsin. 60 saniye cooldownu vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean-Bean

quote:

Divine "RAPER"
    ama divine isi riskli

• quote:

Orijinalden alıntı: 'AndJusticeForAll

quote:

quote:

Divine "RAPER"
    ama divine isi riskli

Ben onu demek istememiştim:)Shopdan alacağın herhangi bir item oyun gidişatını etkilemez.Yani sana güç felan vermez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Divine "RAPER"
    ama divine isi riskli

Ben onu demek istememiştim:)Shopdan alacağın herhangi bir item oyun gidişatını etkilemez.Yani sana güç felan vermez.

Oyun içindeki itemlerden bahsediyordu bence soruyu soran kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

quote:

quote:

quote:

quote:

Divine "RAPER"
    ama divine isi riskli

:D olabilir gece kafam iyiydi herhalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Divine "RAPER"
    ama divine isi riskli

• arkadaşlar şu deny olayını anlatabilecek biri var mı?
  • son vurusu karsı takımdaki creep hero tower vs yaparsan kill / gold alırsın. Kendi takımındaki creep lere yaparsan deny etmiş olursun. Basarılı bir deny işleminde creep lerin uzerinde bi unlem işareti cıkar; farkedersin. Deny olan creep karsı takıma xp / gold vermez. bulundugun koridorda oteki takımdan 10sn once 6 level olup ulti ile girdigini dusun kombata. Saniyelik seyler ve cok onemli =)

edit--

ayrıca ilk mesajın ilk sorusu.

-ping yazarsanız sag ust kosede pinginiz vs goruntulanir. team chatte olmazsa shift+enter ile allchat e yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 27 Ekim 2012; 16:14:59 >
  • Arkadaşlar ben daha lv1 im ve bir oyun yaklaşık 1 saat sürüyor.Üst leveller daha mı kısa sürüyor 1 saat başım ağrıdı ya bir de leaverler oluyor insanın canı çok sıkılıyor o zaman. Lv 1 deyim biraz lv atlarsam bari düzgün oyuncularla oynarım.
  • Oyun genelde 45-60 dakika arası sürer. Kısa sürede bitirmek avantajdır ancak takım olarak beceri ister. Turnuva oyunlarında 25-35 dk. aralığında bitirilenleri de görebiliriz.

Bir kişi abandonment aldıktan sonra devam etmek zorunda değilsiniz; tabi oyunun siz çıktıktan sonraki sonucu sizin hanenize yazılır ona dikkat etmek koşuluyla.
  • creep' e son vuruşu rahatça yapmak için taktik veya önerisi olan var mı ? Kolay bir yolu var mı bu işin, ben zorlanıyorum ve genelde kaçırıyorum.
  • Bir yerden sonra gözün alışıyor, canı ne kadar olduğunu görebiliyorsun ve alıyorsun creepi.
    Auto attack yapmamaya dikkat et tabii, canı azalana kadar bekle ve az olunca da al
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

creep' e son vuruşu rahatça yapmak için taktik veya önerisi olan var mı ? Kolay bir yolu var mı bu işin, ben zorlanıyorum ve genelde kaçırıyorum.

s!ye ard arda basabilirsin.silahı kaldırıyor ama vurmuyor az kalınca vurursan sen alırsın.
  • Dostlar lina ile ilgili tavsiyeleriniz nelerdir? Ben %50 mana ile başlayıp alan buyusu alıp ardından düşman askerlerinı hemen temızliyorum.Ardından lv2 hemen oluyor Q skilini alıp düşman herosuna sonra yine Q. Param arttıgında hemen bot alıyorum.Sonra gizli marketten bu özelliklerimi geliştiriyorum. Bir de arkadaşlar geçen bir item çıktı oyundan sonra; sven ile ilgili; ıteme sag tıklayıp equip diyorum.Ama yine sven çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Dostlar lina ile ilgili tavsiyeleriniz nelerdir? Ben %50 mana ile başlayıp alan buyusu alıp ardından düşman askerlerinı hemen temızliyorum.Ardından lv2 hemen oluyor Q skilini alıp düşman herosuna sonra yine Q. Param arttıgında hemen bot alıyorum.Sonra gizli marketten bu özelliklerimi geliştiriyorum. Bir de arkadaşlar geçen bir item çıktı oyundan sonra; sven ile ilgili; ıteme sag tıklayıp equip diyorum.Ama yine sven çıkıyor?

Sven oynarsan o itemi kullandığını görürsün.Ayrıca lina ile oyun başlarında rahat ezersin ama mana yetirmek için gereksiz skill kullanmamaya bak,6 level olunca düşük hp li int veya agi herolarına ani baskınlara gidersin.Hem sen hem takım arkadaşların kasar böylece.

• quote:

quote:

Gem of True Sight,
    Sentry Ward,
    Dust of Appearance
    Itemlarıyla invisleri ortaya çıkarabilirsin. Gem'i elinde taşıdığın sürece etrafındaki invisleri görürsün ama ölünce yere düşer,karşı takım alabilir. Gem alındıktan sonra shoptan tekrar almak için 10 dakika beklemen gerekiyor
    Sentry Ward 3 dakikalığına koyduğun yerdeki invisleri gösterir
    Dust of Appearance ise 12 saniyeliğine 1050 AoE'deki düşmanlara debuff yerleştirir, 12 saniye boyunca nere giderlerse gitsin görebilirsin. 60 saniye cooldownu vardır

Necronomiconu unutmuşsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.