Şimdi Ara

Dota2 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9KL3GyVlLh0 videomuz budur. İşi bilmeyen eleman oyunu sövüyor kendini gamer olarak tanıtıp bunu yapıyor.( Üstelik TEKNOSEYİR ) İlk giriş cümlesi zaten fail : " WoW dünyaca ünlü bir oyun Dotayı aldı DOTA 2 yaptı "

DESTEK İÇİN :
    @teknoseyir #DOTAcamiasındanÖZÜRdileNOOBteknoseyir twitter destek

Benim başka bir forumda ( Dotanın çeviricileri olan BorisPeace ve Lexsarkonun bulunduğu forumda ) şöyle bir cevabım var bu videoya ne düşünüyorsunuz forum ahalisi bu konuda ?

1 ) DotA bir oyun modu değil W3 ün bir haritasıdır.

2 ) WoW değil Blizzard W3 ü yaratan firmadır. WoWu ve W3 ü yaratan BLİZZARDtır.

3 ) Dotayı WoW( Blizzard ) değil VALVE almış DOTA 2 yi ortaya çıkarmış ve Blizzardla girdiği hukuki mücadeleyide kazanarak DotA haritasının yapımcısı olan İCEFROGLA DOTA 2 yi oluşturmuşlardır.

4 ) Küçük yaratıkları öldürüp para kazanmak FEED değil FARM , FEED bilinçsizce oynayarak ( oyunun mantığını bilmeden ) karşı herolara çokca ölmektir.ÇOK FAZLA ÖLMEK demek feedlemek demek değildir.Bilinçsizce ( takımına yararı olmadan ) ölmektir.

5 ) İster oyuna yeni başla istersen benim gibi 6 senelik bir oyuncu ol , Dota 2 de NE KADAR PARA HARCARSAN HARCA NE İTEM ALIRSAN AL , sana rakibine karşı bir avantaj sağlamıyor. Tüm heroları parasızca oynayabiliyorsun. Sadece beğendiğin , dış görünüşü değiştiren itemleri veya kuryeleri veya skinleri satın alırsın herkes eşittir bu LOL değil DOTA 2.

6 ) Match Making sistemi işe yaramıyor mu??? Şuana kadarki yapılmış en iyi sistem ( LOL , HON , W3 Dota vs. ) hepsinin içinde en iyisi.

7 ) GÖRSEL BASKISI YOK MU??? Ne istiyorsun kan var böcek var kuş var su var ateş var gölge var skinler o biçim millet kasıyor diye ağlıyor DOTA 2 tarzında yapılmış oyunlar içinde en iyi görsel başarıya imza atmış oyundur.

8 ) DUUUUUUUUR ?? NEYİN stratejisi mi sen bir kere küçük bir tanecik minicik turnuvasını izledin mi. Kaptan Modu denen olayı gördün mü ? Ne hareketler yapılabilir gözlemledin mi kaç milyon kişi bu kadar kafa patlatıyor sen mi karar verdin bu neyin stratejisi demeye

ALTININI DÜZGÜN KULLANMA
    SALDIRMA VEYA SAVUNMA POZİSYONLARI ALMA
    TAKIMCA VEYA BİREYSEL HAREKET YAPMA KABİLİYETİ
    İYİ BİR GÖZLEMCİ OLMA HARİTAYI , RAKİBİ , ARKADAŞLARINI , İTEMLERİNİ SÜREKLİ GÖZLEMLEME
    vs. vs. vs.

bunların fazlasının olduğu eksiği olmadığı bir oyuna sen nasıl bu neyin stratejisi dersin varoş looser.

9 ) Beta olduğu için çok para harcayan yok mudur?

ULAN VALVE İHYA OLDU BE İHYA , yoksa nasıl 2 sene üst üste 1.ooo.ooo$ ödül veren (1.ye 1 milyon yoksa toplamda yaklaşık 1.5oo.ooo$ ödül veriyorlar) turnuva yapsınlar

extra kısımlar

- Zeusu ne hale mi sokmuşlar Zeus, Zeus olalı bu kadar tapan elemanı olmamıştır.
    - İşini bilen birisine benzeyen ( Templar Assasin ) eldivenle başlamış.
    - İtem toplayacaz , yani kafa patlatacaz , saçma sapan işler yani ( Birde hakaret ediyor bilmediği bir oyuna )
    - Bu arada hala kargo demekte ısrarcı eleman , ulan arkadaş ingilizce bilmiyorsan Courier (kuriyır) diye oku geç veya Türkçesini yapmışlar oraya bu adamlar dimi bi zahmet Türkçesini aç onu kullan. Kargo değil = KURYE
    - Aranızda bu oyunu oynayan yoksa siz nasıl oyun inceleme grubu koyarsınız adınızı dünyada DÜNYADA dünyada DÜNYADA EVRENDE hatta 1.ooo.ooo$ ödüllü turnuvası olan kaç oyun var da bir tek DOTA 2 den haberiniz yok?

KAPATIYORUZ VE BİR DAHA SİZİN YAPTIĞINIZ HİÇ BİR İŞİN YÜZÜNE BİLE BAKMIYORUZ. (YAZDIĞIM ANDA BAYA KÜFÜR YİYEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİN..)

Heralde 18 dakka boyunca söylediğin tek doğru sözdü.

SON OLARAK : Bu oyuna emek veren ( oynayan , çevirisini yapan , mekaniğini tartışan , competetive olma adına karınca kadar yolda olsa gayret gösteren ) GAMEHONOR sitesi ve benzeri siteler size doyumuna varamayacağınız bir önizleme yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbegins -- 18 Nisan 2013; 1:11:43 >

• DotA ya gönül veren kimse yok mu ?? Bir destek çıkın

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbegins

DotA ya gönül veren kimse yok mu ?? Bir destek çıkın

08.40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

08.40

Alıntıları Göster
    Yazık gerçekten yazık LOL para mı veriyor bunlara anlamıyorum.
  • quote:

08.40

Minik küçük canavarcıklar varmış onları kesince feed oluyormuş :D

Arkadaşlar lütfen çökün twittera şu kel macite bir daha hiç bir oyunun incelemesini yaptırtmasınlar.
  • quote:

quote:

08.40

Minik küçük canavarcıklar varmış onları kesince feed oluyormuş :D

Arkadaşlar lütfen çökün twittera şu kel macite bir daha hiç bir oyunun incelemesini yaptırtmasınlar.

Alıntıları Göster
    up up destekleyin .. bu bu konuya son up ım

• quote:

up up destekleyin .. bu bu konuya son up ım

Alıntıları Göster
    abartılacak bir durum yok. 5 oyun oynayıp dota incelemeye kalkar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursanız böyle bir video çıkarırsınız ortaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

abartılacak bir durum yok. 5 oyun oynayıp dota incelemeye kalkar, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursanız böyle bir video çıkarırsınız ortaya.

Alıntıları Göster
    tamamen rezillik oyun bilgisi 0.
    hiçbir şey bilmeden yorum yapmış sadece
    zaten tarafsız bir şekilde yorumlamamış oyunu tanıtırken saçma sapan şeyler diyor böyle saçmalık olamaz
    sen incelemeni yap kararı izleyenler versin demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

tamamen rezillik oyun bilgisi 0.
    hiçbir şey bilmeden yorum yapmış sadece
    zaten tarafsız bir şekilde yorumlamamış oyunu tanıtırken saçma sapan şeyler diyor böyle saçmalık olamaz
    sen incelemeni yap kararı izleyenler versin demi.

Alıntıları Göster
    @teknoseyir #DOTAcamiasındanÖZÜRdileNOOBteknoseyir twitter destek olun aga 0 organize oluyoruz ya ://
  • quote:

@teknoseyir #DOTAcamiasındanÖZÜRdileNOOBteknoseyir twitter destek olun aga 0 organize oluyoruz ya ://

Alıntıları Göster
    işiniz gücünüz yok mu sizin ya dota'ya mı tapıosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

sanane lan neye tapacağıma da mı sen karar vericeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 26 Nisan 2013; 22:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

quote:

Alıntıları Göster
    Özür nedir abi güldürmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

quote:

Alıntıları Göster
    5 yaşında mısınız ya büyüyün artık
  • quote:

5 yaşında mısınız ya büyüyün artık
    İşin gücün yokmu dostum, boş işlerle uğraşıyorsunuz. Görende dotayı sen yaptın sanır. Bizde oynuyoruz yıllardır ama böyle küfür edecek kadar savuculuk nedir. Apple'dada böyle fanlar var sanırım bu birazda DH'in yarattığı birşey.
    Ayrıca bu vidyoyu 7-8. görüşüm paylaş paylaş bi bitiremediler.
  • Rezillik yani

• Dota'nın sevmediğim yanı belli başlı birkaç hero var sürekli onlar pickleniyor ve iyi sonuçlar alınıyor.En fazla 10 tane falan diğerleri hiç oynanmıyor nerdeyse çünkü diğerleriyle arasında dağlar kadar fark var. Örneğin pudge,sniper sürekli alınan karakterler ve kötü oynayan görmedim diyebillirim.Dota2'de tüm karakterleri oynamaya başlamıştım bir ara bilindik hero'lar dışındakilerle hep kötü oynadım çünkü bariz fark var diğerleriyle.Lolde böyle bir eşitsizlik yok tüm herolar aynı nerdeyse zaten bunun için sürekli buff-nerf çalışmaları yapılıyor. Yalansa yalan diyin?

• quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Dota'nın sevmediğim yanı belli başlı birkaç hero var sürekli onlar pickleniyor ve iyi sonuçlar alınıyor.En fazla 10 tane falan diğerleri hiç oynanmıyor nerdeyse çünkü diğerleriyle arasında dağlar kadar fark var. Örneğin pudge,sniper sürekli alınan karakterler ve kötü oynayan görmedim diyebillirim.Dota2'de tüm karakterleri oynamaya başlamıştım bir ara bilindik hero'lar dışındakilerle hep kötü oynadım çünkü bariz fark var diğerleriyle.Lolde böyle bir eşitsizlik yok tüm herolar aynı nerdeyse zaten bunun için sürekli buff-nerf çalışmaları yapılıyor. Yalansa yalan diyin?
    10. kez gördük tamam yeter.
  • quote:

Dota'nın sevmediğim yanı belli başlı birkaç hero var sürekli onlar pickleniyor ve iyi sonuçlar alınıyor.En fazla 10 tane falan diğerleri hiç oynanmıyor nerdeyse çünkü diğerleriyle arasında dağlar kadar fark var. Örneğin pudge,sniper sürekli alınan karakterler ve kötü oynayan görmedim diyebillirim.Dota2'de tüm karakterleri oynamaya başlamıştım bir ara bilindik hero'lar dışındakilerle hep kötü oynadım çünkü bariz fark var diğerleriyle.Lolde böyle bir eşitsizlik yok tüm herolar aynı nerdeyse zaten bunun için sürekli buff-nerf çalışmaları yapılıyor. Yalansa yalan diyin?

Yalan.O senin oynayışına bağlı.Emin ol Dota kadar eşit bir oyun yok piyasada.
    Pudge ve Sniper görmedim ben uzun süredir.Invoker oynayanı da var, Meepo oynayanı da.Hakkını verebilen gayet ezebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Yalan.O senin oynayışına bağlı.Emin ol Dota kadar eşit bir oyun yok piyasada.
    Pudge ve Sniper görmedim ben uzun süredir.Invoker oynayanı da var, Meepo oynayanı da.Hakkını verebilen gayet ezebiliyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunun kamerası bıraz zorladı benı. lol veya hon oynarken fareyi saga sola yukarı yaptınmı otomatık kayıyodu burda farenın orta tusuna basılı tutup sag sol yapınca benı acayıp yavaslatıyor bunun bı ayarı varmı ben bulamadım.

Demek istediğim olay serbest kamera ayarı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futuré -- 28 Nisan 2013; 17:53:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

arkadaşlar oyunun kamerası bıraz zorladı benı. lol veya hon oynarken fareyi saga sola yukarı yaptınmı otomatık kayıyodu burda farenın orta tusuna basılı tutup sag sol yapınca benı acayıp yavaslatıyor bunun bı ayarı varmı ben bulamadım.

Demek istediğim olay serbest kamera ayarı varmı ?

kamera zaten serbest normalde. Ayarlara bi bakın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.