Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Bu aralar en formda takım navi gözüküyor. Diğer takımlar belkide taktiklerini saklıyor olabilirler. Ben bütün takımların son turnuvalarda gerçek taktiklerini oynadığını düşünmüyorum. Herşey ti3 de belli olucak
  • Yayinlari izleyebilmek için bilet mi satın almamız gerekecek yoksa Twitch TV üzerinden mi yayinlanacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'a ne zaman düşer acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Yayinlari izleyebilmek için bilet mi satın almamız gerekecek yoksa Twitch TV üzerinden mi yayinlanacak?
    @sosyalik

maçları izleyebilmek için bilet almanıza gerek yok. maçlar bedava izlenebilicek ama yinede twichde stream yapıyorlar.

@fluox

maçlarının tekrarlarını soruyorsan 2-3 saate ekliyorlar sanırım.

Benim bildiğim maçlarının tekrarını paylaşan youtube kanalı ;
    http://www.youtube.com/user/joinDOTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

@sosyalik

maçları izleyebilmek için bilet almanıza gerek yok. maçlar bedava izlenebilicek ama yinede twichde stream yapıyorlar.

@fluox

maçlarının tekrarlarını soruyorsan 2-3 saate ekliyorlar sanırım.

Benim bildiğim maçlarının tekrarını paylaşan youtube kanalı ;
    http://www.youtube.com/user/joinDOTA

Saolasın.
  • Teşekkürler.
  • Ödül 2.6 milyon dolara ulaştı. Şu an şimdiye kadar bir oyun turnuvasında verilecek en büyük ödül olacak.
    Compendium sahiplerine immortal item gelecek bu noktada ek olarak.

http://www.gamespot.com/news/dota-2s-the-international-prize-pool-hits-26-million-6411851
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    immortal ward
  • İmmortal çöp olacak büyük olaslıkla O copm. ile gelen skin zaten hiç hoş değil, uzunca bir süre kullandım gerçi ama normal hali daha güzel.
    Announcer verseler bari :/ (hayal dünyasında yaşamaya devam)
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    glados annoucer olur
    yada verirlerse gordon freeman announcer verirler
  • Konu güncel.

TURNUVAYI İZLEMEK İÇİN

Bu konu hakkında arkadaşların bilgisi olmadığından bunuda eklemek istiyorum. Öncelikle BEDAVA olarak izleyebileceğinizi söylemeliyim. Bazı yerlerde bilet, compendium alanlar izleyecek diyenleri gördüm. Kesinlikle öyle bir şey yok. İzleyebileceğiniz yollar;

Dota TV üzerinden yani oyuna girdiğimizde "Watch"(İzle) kısmından turnuva maçına girerek izleyebilirsiniz.
    Twitch.tv üzerinden sunucuların yaptığı yayınlardan izleyebilirsiniz. Ben maçların başlama saatinden önce konu içersinde linkleri paylaşacağım. Ayrıca türkçe yayınlar olacağını söylemeliyim.

Onun dışında başka platformlardada yayın olabilir. Ancak bunların yeterli olacağını düşünüyorum.

Turnuvanın maçlarının tekrarlarınıda izleyebiliceksiniz. Onlarda konu içerisinde linkleri vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 24 Temmuz 2013; 13:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İmmortal çöp olacak büyük olaslıkla O copm. ile gelen skin zaten hiç hoş değil, uzunca bir süre kullandım gerçi ama normal hali daha güzel.
    Announcer verseler bari :/ (hayal dünyasında yaşamaya devam)

benim beklentim büyük bir ihtimalle flama olur yönünde. markete koymayacakları tarzda bir international 2013 flaması.a
    bir diğer olasılık (baya iyi bir durum olur) annoncuer gelmesi ki dün international hakkında spiker kayıtları yapıldığına dair bir video görmüştüm.buda spiker olamasını mantık dahilinde yapar.
    gelecek olan eşya all class olmalı ve daha önce verilen eşyaların slotlarını doldurmayacak türden olmalı. bua rada ben gösterge paanelinden hoşlandım açıkcası benim gayet hoşuma gitti int. 2013 gösterge paneli.sanırım bugün gelir update çünkü şuan oyunda bozulmalar var

edit: immortal ward da olabilir diye düşünmedim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 24 Temmuz 2013; 14:08:03 >

• Na'Vi favorim. Ama birinci olmayacaklar gibi.
  • Ufaktan tahiminlere başlayalım o vakit.Geçen sene turnuvadan önceki jd sıralaması ile turnuva sonucunuda göz önünde bulundururarak ilk 4 tahminim:
    1-Na'vi
    2-LGD.cn
    3-Alliance
    4-IG veya Fnatic

fnatic biraz duygusal bir seçim oldu evet kabul ediyorum Bunun dışında tongfu ve orange'ın da ilk 4ü zorlayabileceğini düşünüyorum.Gönül isterdiki zenith'i de yazabileyim ilk 4e ama :(
  • jd forumlarından bir elemanın immortal item için tahminleri ;

GLaDOS Announcer.
    Another sword for Sven.
    A blade for Axe.
    Elvis hair for Pudge.
    A courier that looks exactly like a neutral creep.
    A HUD that removes most parts of the ui.
    Player card: SingSing.
    Arcana for Techies.
    A pink fedora for Shadow Fiend: +5% exp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dohdor -- 24 Temmuz 2013; 14:49:58 >
  • Konuya anket eklendi. Anket'te maksimum 10 seçenek olduğundan tüm takımları koyamadım.
    Anket için yardımcı olan @Andrei'ye teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 25 Temmuz 2013; 1:34:08 >
  • bence bu sene
    1. Alliance
    2.Virtus pro
    3. orange
  • Gönlüm Na'Vi den yana ama bence LGD alır neticede adamlar iyi pause yapıyor
  • TI3'ün başlamasını dört gözle beklerken bende ufak tefek bir şeyler yazayım turnuva ile ilgili olarak. Tamamen kendi görüşlerimdir bunlar.

Na'Vi bu sene çok iyi hazırlandı gerek Çin'deki bootcamp(grup aşamasını saymıyorum Na'Vi'nin her zamanki gibi gruplarda trolleyip elemelerde asıl oyunu oynadığını takip edenler bilir) gerekse The Defense' da çıkardığı maçlar ve RaidCall'ın finalinde Mouz'a karşı oynadığı maçları göz önünde bulundurursak benim en büyük favorim. Ayrıca Funn1q ve KuRubick çok şey kattı Na'Vi'ye.
    Alliance 2013'ün en iyi takımlarından bir tanesi NTH olarak büyük dikkat çektiler ve The Alliance ile anlaşıp isim değiştirdiler. Favori takımlarımdan bir tanesi özellikle Loda'yı Dota zamanından beri beğendiğim için ayrı bi sempatim var takıma karşı. Na'Vi'den sonra 1.'liğin en büyük adaylarından biri.
    Hem Na'Vi hem de Alliance bu sene asya takımlarına karşı çok iyi maçlar çıkardılar ve katıldıkları turnuvalarda 1.'lik elde ettiler. Bunu göz önüne almak lazım.
    Geçen senin şampiyonu IG bu sene ki performansı gerçekten hayal kırıklığı. Fakat yine de ilk 4'ü zorlar gibi geliyor bana.
    Benim en büyük beklentim LGD ve DK'dan ayrıca TongFu'nun maçlarını da dikkatle izlemek gerekir. Bu 3 takım da 3. ve 4.'lük için kıyasıya mücadele edecek bana göre.
    Mouz Kuro ayrıldıktan sonra biraz tökezlese de qojqva'yı takıma aldıktan sonra topladılar özellikle syndereN takıma katıldıktan ve kaptan olduktan sonra iyi bir çıkış yakaladılar. Fakat yine de ilk 4 için yeterince iyi değiller bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 25 Temmuz 2013; 14:03:04 >

• Arkadaşlar bu son günlerde yapılan, önemli takımların turnuva maçlarının youtube linklerin verebilir misiniz acaba?

kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.