Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • HOCAM bir kac sorum olcak, ilk maclar ne zaman basliyor ve maclari canli izlemek mümkün mü ? Gecen sene store´da international 2012 ticket diye bir sey satiliyordu, o itemleri alip mi izleyebiliyoruz oyundan yoksa onlar ne icin satiliyor bilginiz var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

HOCAM bir kac sorum olcak, ilk maclar ne zaman basliyor ve maclari canli izlemek mümkün mü ? Gecen sene store´da international 2012 ticket diye bir sey satiliyordu, o itemleri alip mi izleyebiliyoruz oyundan yoksa onlar ne icin satiliyor bilginiz var mi ?

İlk maçlar ilk mesajdada belirttiğim gibi doğu-batı elemeleri olucak. Ve bu elemeler sonucunda eksik kalan slotları takımlar yerleştirilecek. Bu elemeler 13-26 Mayıs arasında olucak. Maçlar canlı olarak izlenebilinecek. Ben canlı yayın linklerini sayfada güncelleyip haberdar edeceğim. Ticket meselesi ise geçen yıl turnuvayı dota2 oyununa sahip olanlar bedava olarak izleyebiliyordu. Bu yılda aynı şekilde olucak. Aynı şekilde dota2 ye sahip olmayanlar için internet üzerinde yayıncı siteler tarafından İngilizce-Rusça-Çince olarakta yayın yapılıcak. Herhangi bir harcama yapmanıza gerek yok. Linkleri paylaşıcam.

• Bilgiler icin tesekkürler hocam fakat ben asil seyi merak etmistim bu bilet olayi falan item drobuyla mi alakali, gecen sene internationa 2012 droplu itemler piyasadaydi , izleyenlere falan düsmüs epey degerli diyorlardi bu konuda bir sey biliyor musunuz ?
  • quote:

Bilgiler icin tesekkürler hocam fakat ben asil seyi merak etmistim bu bilet olayi falan item drobuyla mi alakali, gecen sene internationa 2012 droplu itemler piyasadaydi , izleyenlere falan düsmüs epey degerli diyorlardi bu konuda bir sey biliyor musunuz ?

Droplu item pennat olayı oluyor. Desteklediğiniz takımın pennant'ına sahip olup turnuvada maçını izlediğinizde item düşme ihtimalı oluyor.
  • final haftasina denk gelmis elemeler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favorim ıG ve alliance
  • Tam ramazan bayramına denk geliyor sanırsam
  • favorim alliance benimde şuan batının en güçlü takımı konumundalar umarım mıymıntı çinlilere günlerini gösterirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

quote:

HOCAM bir kac sorum olcak, ilk maclar ne zaman basliyor ve maclari canli izlemek mümkün mü ? Gecen sene store´da international 2012 ticket diye bir sey satiliyordu, o itemleri alip mi izleyebiliyoruz oyundan yoksa onlar ne icin satiliyor bilginiz var mi ?

İlk maçlar ilk mesajdada belirttiğim gibi doğu-batı elemeleri olucak. Ve bu elemeler sonucunda eksik kalan slotları takımlar yerleştirilecek. Bu elemeler 13-26 Mayıs arasında olucak. Maçlar canlı olarak izlenebilinecek. Ben canlı yayın linklerini sayfada güncelleyip haberdar edeceğim. Ticket meselesi ise geçen yıl turnuvayı dota2 oyununa sahip olanlar bedava olarak izleyebiliyordu. Bu yılda aynı şekilde olucak. Aynı şekilde dota2 ye sahip olmayanlar için internet üzerinde yayıncı siteler tarafından İngilizce-Rusça-Çince olarakta yayın yapılıcak. Herhangi bir harcama yapmanıza gerek yok. Linkleri paylaşıcam.

Geçen sene steam üzerinden dota 2 spectator (izleyici) client'ı vermişlerdi. Twitch'e bile gerek yok veya herhangi başka bir linke. Client üzerinden istediğiniz oyuncuyu istediğiniz şekilde izlemek gibi bir lüksünüz var, sağ clicklerini, last hit'leri nasıl yaptığını ve haritayı nasıl kontrol ettiğini görmek güzel. Diğer türlü twitch üzerinden izlenildiğinde sunucu nereyi gösteriyorsa oraya izlemek durumunda kalıyoruz. Maçlara ilgisi olan herhangi birisi joindota.com'dan istediği gibi maç saatlerini görebilmekte.

• LGD.cn yerine TongFu çağırılmış, LGD.cn ise qualifier maçlarını oynayacak. sebebi ise davet edildikten sonra oyuncu değişikliği yapmaları.
  • Maçların bugün başlıyor olması lazım.
    Edit: Başlamış.
    Edit2: Süpriz oldu kimse Empire'nin DD maçında yenileceğini beklemiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 14 Mayıs 2013; 4:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Maçların bugün başlıyor olması lazım.
    Edit: Başlamış.
    Edit2: Süpriz oldu kimse Empire'nin DD maçında yenileceğini beklemiyordu.

empireın maclarının tamamını izledim cok formsuzlar
  • Gençler başlığı sıcak tutun. TI2 döneminde herkes gece maçları izlerdi, burda konuşulurdu. Çok ıssız şimdi buralar.
  • Zorla compendium aldırtacaklar bu gidişle..
    aklıma bir şey takıldı; şu anda 2.000.000 $ hedefi geçild. bu hedefin ödülü compendium sahiplerine "custom hud" idi. ben bu saatten sonra alsam bana da bu hud gelir mi? yoksa o hedefe ulaşmadan önce mi almış olmam gerekirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

Zorla compendium aldırtacaklar bu gidişle..
    aklıma bir şey takıldı; şu anda 2.000.000 $ hedefi geçild. bu hedefin ödülü compendium sahiplerine "custom hud" idi. ben bu saatten sonra alsam bana da bu hud gelir mi? yoksa o hedefe ulaşmadan önce mi almış olmam gerekirdi?

Ben sonradan aldım hocam eğer yarınki update ile gelirse haber veririm.
  • Gyro ile luna'nin carpismasi zevkli gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel maçtı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Çok güzel maçtı ya

Hocam ben dünki maçları kaçırdım, hangi maçlar eğlenceliydi baya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Çok güzel maçtı ya

Hocam ben dünki maçları kaçırdım, hangi maçlar eğlenceliydi baya?

Rox.KIS vs EG 3. maç
  • artık kaçırdığımız maçların önemli anlarını izleyince kurye ye maç sayısı eklenmiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.