Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

LGD kamp kurdu zaten o odaya kaç maçtır oynuyorlar.

Evet bide ig'yi yenip finale yükselirse yine çıkmayacaklar odalarından bu kadarda üst üste oyun yaptıklarını düşünürsek, konsantrasyon kaybı yaşayabilirler tahminimce.
  • Baydım şu an iki takımında hiçbir aksiyon yaptıgı yok, 1 kill alıp geri geliyorlar.

-

LGD şu an basede ecelini bekliyor, baydırdılar insanları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Eylül 2012; 5:05:41 >
  • İG finale geliyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

İG finale geliyor gibi

geldi
  • Final öncesi Bracket'lar sonuçlandı.

winner bracket ;

winner bracket'ta Na'Vi büyük finale kalıyor.

loser bracket ;

Loser Bracket sonucunda

- 8. ve 7.'liği paylaşan Orange ve TongFu takımları 25.000 USD
    - 6. ve 5.'liği paylaşan Ehome ve Zenith takımları 35.000 USD
    - 4. olarak bitiren DK takımı 80.000 USD
    - 3. olarak bitiren LGD takımı 150.000 USD kazanmıştır.

BÜYÜK FİNAL

Final'de 1.000.000 Dolar için büyük karşılaşmanın adı ; Na'Vi - İG

Karşılaşma 5 maç üzerinden 3 galibiyet alan takım şampiyonluğunu ilan edicek.

• Final Streamleri ;

Na'Vi - İG yayını ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1035-international-stage-en

İG team cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1038-international-team-1-cam

Na'Vi team cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1037-international-team-2-cam

Salon cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1036-international-crowd-cam

Arkadaşlar son olarak konuyu açtığımdan şimdiye kadar, bu konu altında mesaj atanlar, ilgilenenler, bilgi paylaşanlara teşekkür ederim. Benimde başından beri amacım dota oyuncularına böylesi büyük turnuvaya tanıklık etmeleriydi.

Umuyorum seyir zevki en yüksek ve en zevkli seri olur.

• Tobi final maçını sunmayacakmış şimdi öğrendim bilsem yatardım, tobi'nin Na Vi maçlarını anlatışı çok iyi oluyor.
  • IG şaşırttı beni. LGD nin yenilmesini kafa yorgunluğuna ve moral bozukluğuna bağlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

IG şaşırttı beni. LGD nin yenilmesini kafa yorgunluğuna ve moral bozukluğuna bağlıyorum.

Adamlar zaten bitsede gitsek modundaydı üst üste kaç maç yaptılar.
  • Ilginc bir oyun olucak gibi. Na'Vi vs IG. LGD prelimlerde dedigim gibi, genel olarak turnuva'nin en zayif halkalarina karsi oynadi. Kendilerinden daha guclu takimlara karsi gene is yaptilar ama, IG ve Na'Vi gibi tecrubeli takimlara karsi kendilerini gosterememelerini gayet normal gordum. Ama yigidi oldur hakkini yeme demisler, Sylar son derece iyi bir carry ve yakinda cok daha iyi bir takima transferini gormeyi umut ediyorum. LGD bu haliyle bile cok 3. oldu. Soyle bir goz attigimda Zenith ve DK haric gercekten turnuvada kaybolup giden takimlarla karsilasmislar ama iyi oyun sergilediler. Tebrik ederim onlari. Ama aklima gelen soyle bir sey var. ZSMJ gittiginden beri LGD'nin bu kadar iyi yerlere gelmesi beni gercekten sasirtti. Sylar yerini az da olsa doldurdu diyebiliriz ama bir ZSMJ olamadi.

Buyuk finale geldigimizde ise, ustunluk Na'Vi'de. Nedeni ise XBOCT veya Dendi degil. Puppey denilen adam (insan demek hakaret olur), Dunya'nin en iyi kaptanligi unvanini gokten zebille almadi. Gercekten LGD macinda olabilicek en iyi pickleri yapti ve finalde olmayi gercekten haketti. Gerek pickleri, gerek koridorlari yonlendirisi, gerek yaptigi saniyelik refleksleri ile gercekten bu turnuva'nin en iyi oyuncusu olmayi haketti. Tabi IG'yi kucumsememek lazim. Ferrari gibi genc yetenekleri, Chuan, Zhou ve YYF gibi son derece tecrubeli oyunculari var. Ama su anda olan herolari en iyi oynayan takim Na'Vi'dir. Na'Vi'nin Winners bracket'tan gelmesi onlara 1-0 ustunluk saglayacak ama gecen sene EHOME ile oynadiklarinda, o ustunlugu ilk oyunda saglayamamis, rehavete kapilip vermisti. Bu sefer ayni hatayi yapmazlar ise, Na'Vi 3. kez ust uste Dunya sampiyonlugunu koruyacaktir. Her iki takima da bol sans dileyelim.

• ıG'nin son iki pick'i lanaya ve balanar Na Vi'nin hiç beklemediği gibi oldu ve cok ters geldi, çok temiz maç oldu.
  • Navi - ig 0-1 devam ediyor. İG 1. oyundaki sağlam oyununu tekrar etmek için ayrı heroları picklemeye çalışıyor. Puppey'in işi zor.
  • 1-1 oldu durum. Na'Vi farkini koydu ortaya.
  • İG 2. oyunda aynı picklerle çıktı ama bu sefer dk gibi sağlam hero alıp iyi bir başlangıç yapınca navi durumu eşitledi. 1-1
  • İG 3. oyunda galibiyet aldı ve durum 2-1 oldu.
  • IG turnuva boyunca Navi ye karşı 3.galibiyetini aldı. Ve ilginç tarafı IG nin aldığı bu oyunlarda Navi hiç varlık gösteremedi.
  • IG den harika kule savunması gördük bu oyunda. Yeni şampiyon IG gibi.

Tebrikler IG

Şampiyon IG

Arkadaş yorum yapan 4 lünün suratlar asıldı. Aslında Navi nin kaybetmesi iyi oldu. Sinir bozucu derecede aşırı bir Navi taraftarlığı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 3 Eylül 2012; 9:11:13 >
  • Yeni dunya sampiyonu IG.
  • İlk günden beri favorim olan iG kazandı turnuvayı , şahsen ben çok sevindim.
  • Veee Şampiyon İG !! Tebrikler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.