Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Naga + tidehunter harika bir combat yaptılar. Naga yı şuana kadar en iyi kullanan takım LGD bana göre. Taraf tutamıyorum. Navi ler Çin hemagonyasına karşı savaştıkları için bir yanım Navileri tutuyor. Navi de geçen yılın şampiyonu olduğu için diğer yanım LGD diyor.

hiçbiri değil de dendi'nin mükemmelliği beni Na'vi den başkasını sevememeye itiyor
  • Na'Vi.
  • beybi. picklere bak sonuca bak. bu adamlar bu dünyaya fazla.
  • Dendi = Ultimate stealer

Süper bi maç daha izledik, turnuvanın en iyi serisi oldu. İzlerken heyecan veriyor. Xboct'un antimage ve yurneronun banlandığı görünce kötü oynayacağını düşündüm. Hem diger üyelere yük oldu ilk 30 dakika 4 kişi savundular. Ama LGD'nin pickleri turnuva boyunca herkesin ugrastıgı pickler nerdeyse naganın üzerine kurulucak en iyi takım sayılabilir, ama navi başlardaki iyi defansı ve avantajı ile oyunu ileri taşıdı ve kazandı.

Şimdi Na'Vi Finale çıktı karışında LGD - İG kazananı çıkıcak.

LGD - İG 3 maç üzerinden 2 galibiyet alan çıkıcak.
    Final 5 maç üzerinden oynanılıcak.

Şimdi LGD - İG karşılaşması başlıyor

Ardından FİNAL ile şampiyon belli olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Benim düşünceme göre oyunun başında Void'in bkb kasması yanlış hemen mom çıkmalı yoksa ultisi hiçbir işe yaramıyor.

Dendi yine yapacagını yaptı, LGD şu an kötü durumda.

hocam mom çıksaydı 800 hp ile neredeyse tek yiyebilirdi. Bkb sayesinde naganın ultisinde kurtularak ultisini bitiridiğinde kendi ultisini açıyor bence tam kasması gereken itemleri kastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Dendi = Ultimate stealer

Süper bi maç daha izledik, turnuvanın en iyi serisi oldu. İzlerken heyecan veriyor. Xboct'un antimage ve yurneronun banlandığı görünce kötü oynayacağını düşündüm. Hem diger üyelere yük oldu ilk 30 dakika 4 kişi savundular. Ama LGD'nin pickleri turnuva boyunca herkesin ugrastıgı pickler nerdeyse naganın üzerine kurulucak en iyi takım sayılabilir, ama navi başlardaki iyi defansı ve avantajı ile oyunu ileri taşıdı ve kazandı.

Şimdi Na'Vi Finale çıktı karışında LGD - İG kazananı çıkıcak.

LGD - İG 3 maç üzerinden 2 galibiyet alan çıkıcak.
    Final 5 maç üzerinden oynanılıcak.

Şimdi LGD - İG karşılaşması başlıyor

Ardından FİNAL ile şampiyon belli olucak

yalnız carry yoklugundan void picki geldi resmen. venom'a 3 attı void. mükemmel farm yaptı.

• Void kusursuz oynadı bence.

IG - LGD maçını izlemeyeceğim. Ama tahimin LGD nin 2-0 alacağı yönünde en kötü 2-1 olur. Ama LGD büyük finale çıkar diyorum.

Büyük finalde bu gecemi? Yarına bırakılmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Void kusursuz oynadı bence.

IG - LGD maçını izlemeyeceğim. Ama tahimin LGD nin 2-0 alacağı yönünde en kötü 2-1 olur. Ama LGD büyük finale çıkar diyorum.

Büyük finalde bu gecemi? Yarına bırakılmayacak mı?

Final bu gece bo5 şeklinde olacak.
  • Arkadaşlar şimdi LGD - İG maçının ardından direkt final maçına geçilicek ve Final maçı saat 05.00'te başlıcak. Turnuva Amerikada oldugundan dolayı avrupa için çok ters bi saat. Final nasıl biter belli olmaz ancak minimum 3 saat süreceğini düşünürsek saat 08.00 - 10.00 arası biticek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 3 Eylül 2012; 1:47:52 >
  • Bu en son oynanan maç da faceless void e yetersiz diyenlere bir cevap niteliğinde oldu sanırım.Bu tarz oyunlarda benim en sevmediğim olay SÜREKLİ aynı heroların picklenmesidir,sanki başka alternatifi yokmuş gibi.Bakın adam ilk defa void pickledi turnuvada ve yaptıkları ortada.Tabi oyunculuğun etkisi de büyük burda,iyi bir oyuncunun elinde her hero harika işler yapabilir.Neydi o öyle tüm maçlarda morphling morphling kabak tadı vermişti.
  • çok ters satte ama bırakamıyorumda izlemeyi. Bu zevki bir tenis grand slamlerinde, formulada ve olimpiyatlarda alıyorum. Bu kadar saracağı aklıma gelmezdi.
  • Yine morph picklenmiş artık morph'u pubda görmeye bile dayanamıyorum.
  • Navi finalde başta bir arkadaş Zenith diyordu Navi formsuz diyordu.
    Navi resmen kazanmak için doğmuş adamlar ig macındada 1. maçta yenilip 2 maçıda aldılar sonradan müthiş bir tad veriyor oyunlar sabah 8 e kadarda süre izleyeceğim maçları. Bu arada light of heavenın enigması harikaydı sadece bunu diyebiliyorum

OPAAA DENDİİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Navi finalde başta bir arkadaş Zenith diyordu Navi formsuz diyordu.
    Navi resmen kazanmak için doğmuş adamlar ig macındada 1. maçta yenilip 2 maçıda aldılar sonradan müthiş bir tad veriyor oyunlar sabah 8 e kadarda süre izleyeceğim maçları. Bu arada light of heavenın enigması harikaydı sadece bunu diyebiliyorum

OPAAA DENDİİ

oppaa dendi style

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

• Artık finalin yarın replayleri izleriz.

• picklere bak yine. tide-morph işte bu yüzden bir na'vi değiller. farklılık yok. aynı şeyleri izlemekten yoruldum.
  • LGD - İG karşılaşması devam ediyor. ilk 2 oyun oynandı durum 1-1 son karşılaşmada kazanan Final'de Navi ile karşılaşıcak..
  • Turnuva hakkında ufak birkaç bilgide vereyim

Turnuvada şimdiye kadar en çok picklenen ilk 10 hero ;

Leshrac 86
    Venomancer 83
    Invoker 79
    Morphling 76
    Rubick 75
    Tidehunter 74
    Chen 64
    Lone Druid 58
    Nature's Prophet 54
    Enchantress 51

Turnuvada şimdiye kadar en çok banlanan ilk 10 hero ;

Naga Siren 131
    Lycanthrope 128
    Dark Seer 114
    Nature's Prophet 86
    Broodmother 79
    Chen 79
    Rubick 71
    Enchantress 66
    Tinker 62
    Invoker 56

edit: düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 3 Eylül 2012; 4:23:40 >

• LGD kamp kurdu zaten o odaya kaç maçtır oynuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.