Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Gecen turnuvayi Na'Vi'nin kazanmasinin sebebi herkesden daha once Dota 2 oynamaya baslamalariymis. Ilk antreman yapmaya baslayan takim Na'Vi oldugu icin gecen turnuvayi aldilar. Asya Dota'si gene gucunu gosterdi. Futbol'da Barcelona neyse, Dota'nin Barcelona'si Na'Vi. Dunya capinda sevilir, sayilir ama hic beklenmedik bir sekilde finalde kaybeder.(Chelsea Barcelona maci gibi)

Tebrikler IG.

Asya > Avrupa
  • Navi bu turnuvanın başlangıcında gayet vasattı, güçlerini son maşlara sakladılar diyeceğim ama dün geceki bazı oyunlarda varlık gösteremediler.
    Asyalılar geçen seneyi telafi ettiler böylece :)

Bu arada en baştaki kupayı tutan toplu elaman, kupayı yiyecek gibi resimde
  • iG'nin kazanmasına sevindim valla ne diyeyim, Na'Vi ye karşı bir antipati besliyorum nedense.
  • Asyalıların DotA'sını nasıl olur da seviyorsunuz anlamıyorum, bu herifler kadar mıymıntı, sabit oynayan başka kimse yok. İnsanlar Na'Vi'yi seviyor çünkü Na'Vi kimsenin turnuvalarda yapamadığı picklerle harika oyunlar oynayabiliyor. Sırf bu sebepten her maçı birbirinin aynısı çinlileri izlemek onları tutmak yerine Na'Vi'yi tutar desteklerim, diğer insanlarında böyle düşündüğü kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Asyalıların DotA'sını nasıl olur da seviyorsunuz anlamıyorum, bu herifler kadar mıymıntı, sabit oynayan başka kimse yok. İnsanlar Na'Vi'yi seviyor çünkü Na'Vi kimsenin turnuvalarda yapamadığı picklerle harika oyunlar oynayabiliyor. Sırf bu sebepten her maçı birbirinin aynısı çinlileri izlemek onları tutmak yerine Na'Vi'yi tutar desteklerim, diğer insanlarında böyle düşündüğü kanaatindeyim.

kesinlikle katılıyorum, bu kadar pasif ve sıkıcı bir oyun olamaz. ig vs. lgd serisi resmen işkenceydi. planları işe yarıyor mu dersen, yarıyor ama taraftarı olunacak yada izlenecek takımlar değiller. ben eğer 40 dakika oturup stream izleyeceksem oturur singsing izlerim, dendi izlerim.
  • Dün gece 3. maçda uyumuşum iG'nin kazanmasını istiyordum ve iG kazanmış. Na Vi'ye karşı antipatim olmasının sebebi herkes deli gibi Na Vi fanboy'luk yapıyordu tobi wan bile çok havalanmışlardı şımarık şımarık hareketler yapıyorlardı kaybetmeleri çok iyi oldu.
  • Asya'nın avrupa takımlarından daha iyi olduğu kesin olarak belli oldu ancak seyir zevki olarak ben çoğu asya takımlarından birşey bulamadım. Fazlaca garanti oynuyorlar combatları çok nadir yapıyolar desek yeridir. Ancak turnuvanın en güzel maçlarını navinin oynadığı maçlar olarak görüyorum. Combat sürekli oluyor bizi sıkmıyorlar en azından. Ama taktik olarak asyalılar bu işi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dün gece 3. maçda uyumuşum iG'nin kazanmasını istiyordum ve iG kazanmış. Na Vi'ye karşı antipatim olmasının sebebi herkes deli gibi Na Vi fanboy'luk yapıyordu tobi wan bile çok havalanmışlardı şımarık şımarık hareketler yapıyorlardı kaybetmeleri çok iyi oldu.

Aynen hocam turnuva bitti yorumcuların suratları görmen lazımdı. Böyle aşırı bir taraf olunduğu zaman ister istemez antipati topluyorlar. En ufak harekette ortalığı velveleye vermeleri ve maç anlatımındaki taraflılıktan bahsetmiyorum bile.
  • sayın arkadaslar kazanmak tamam guzelde bız seyırcıler ıcın gorsellık atraksıyon:) daha onemlı cın takımları bu konuda cok vasat ve sıkıcı neyı nasıl yapcaklarını tahmın etmek zor degıl bı arkadasın yorumuna katılıyorum NaVi =Barcelona gıbı demıs dogru bence cınlıler standart bı yenılık yok ha sunu aldı bunu yapcak dıyosunuz İG vs LGD macını ızleyen bunun ne kadar sıkıcı oldugunu gormustur Navi antıpatızanlarıda ayrı bı olay komık buluyorum neyse netice ortada ama seyır sampıyonu Navidir ....
  • Xboct ve ars-art'ı o takımdan gönder görürüz asya>navi mi değil mi.. Avrupa demiyorum bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Xboct ve ars-art'ı o takımdan gönder görürüz asya>navi mi değil mi.. Avrupa demiyorum bak

halamın da bıyığı olsa amcam olurdu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

quote:

Xboct ve ars-art'ı o takımdan gönder görürüz asya>navi mi değil mi.. Avrupa demiyorum bak

Yazarın burda dikkat çekmek istediği nokta ars-art ve xboct gibi iki tane tırt adamla bile navi final oynayabiliiyorsa, dendi, LoH ve puppeyin gücü ortada demektir. Bu adamlara 2 tane sağlam oyuncu daha katıldımı ki ig de en iyilerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir takımdır, zirveye çıkmaları hiç de zor olmaz. Çaktınmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

quote:

Yazarın burda dikkat çekmek istediği nokta ars-art ve xboct gibi iki tane tırt adamla bile navi final oynayabiliiyorsa, dendi, LoH ve puppeyin gücü ortada demektir. Bu adamlara 2 tane sağlam oyuncu daha katıldımı ki ig de en iyilerin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir takımdır, zirveye çıkmaları hiç de zor olmaz. Çaktınmı

çaktım çaktım

birden yukardaki deyim ağzıma geldi yazayım dedim

navinin kaptanı dünyanın en iyi kaptanı olarak tanınıyor
    dendi turnuvada paso support oynadı, sanırım sadece 2 maçta ganker rolündeydi

takım morali çok önemli...

• quote:

Xboctu anlarımda AA neredeyse hatasız ve mükemmel oynadı. Turnuvadaki ilk 3 support arasına girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Xboctu anlarımda AA neredeyse hatasız ve mükemmel oynadı. Turnuvadaki ilk 3 support arasına girer.

Ars-art bana her maç saç baş yoldurdu açıkcası, adamın en iyi herosu leshrac dersin hareketli nesnelere stun tutturamıyor. Çok zahmetli bir iş olmasa pozisyon pozisyon hatalarını yazardım burayada zor iş.
  • Merhaba arkadaşlar bu yılki turnuva için konuyu güncellemiş bulunuyorum. Her yıl the international adına bu konu üzerinden gidilmesini sağlamak istiyorum. Bilgi için ilk mesajı kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Merhaba arkadaşlar bu yılki turnuva için konuyu güncellemiş bulunuyorum. Her yıl the international adına bu konu üzerinden gidilmesini sağlamak istiyorum. Bilgi için ilk mesajı kontrol edebilirsiniz.

Hocam,baş sayfadan bişey anlamadım kusura bakma lütfen. Geçmiş tarihli olduğu için. Konu karışmış gibi, eskiye dair şeyleri,silsen çok daha iyi olurdu.
    kolay gelsin. Takip ediyorum..

Edit: tamam hocam şimdi gördüm, yanlışlıkla geçen yılın linkini de açmışım.ondan karışmış... (mobilden giriyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 2 Mayıs 2013; 23:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfada sadece ilk mesaja bakıcaksınız, eski konuyu spoiler içine aldım merak eden oradan bakabilir. Karışık bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

ilk sayfada sadece ilk mesaja bakıcaksınız, eski konuyu spoiler içine aldım merak eden oradan bakabilir. Karışık bir durum yok.

Edit yaptım hocam. Fark etmedin sanırım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.