Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: Shazard

Tabloya göre IG ve DK karşılamasının galibi büyük finalin kaybedeniyle eşleşecek bence.

Navi - LGD maçı 21:30 diyorsa eğer 10 saat koyuyoruz üstüne diye biliyorum. ABD Seattle da değil mi bu turnuva? 02.09 da saat 21:30 da ise bizde maç 03.09 da saat sabah 07:30 da başlıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 2 Eylül 2012; 5:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Tabloya göre IG ve DK karşılamasının galibi büyük finalin kaybedeniyle eşleşecek bence.

Navi - LGD maçı 21:30 diyorsa eğer 10 saat koyuyoruz üstüne diye biliyorum. ABD Seattle da değil mi bu turnuva? 02.09 da saat 21:30 da ise bizde maç 03.09 da saat sabah 07:30 da başlıyor demektir.

Aslında resimdeki tabloda Loser bracket'ta 1 karşılaşma yeri daha var ancak aldığım sitede o taraf kapatılmış o yüzden şöyle anlatayım.
    - Orange - ehome karşılaşması ve Tongfu - DK karşılaşmasının galipleri İg ve Zenith ile karşılaşıcak.
    - Bu karşılaşmarın galibide LGD - Navi karşılaşmasının kaybedeni ile karşılaşıcak.
    - LGD - Navi karşılaşmasının kaybeni ile bu tura çıkan takımda, Finalde oynayacak.

Biraz karışık oldu ama özet geçersem, Navi ve LGD ilk 3'e kesin olarak girdi, şuan loser bracket'ta kalan 6 takımdan sadece 1 tanesi ilk 3'e girebilicek. Yarın tablonun tamamını paylaşırım.

Edit ; Saat konusunda benim gönderdiğim tabloda saatler avrupa saatine göre düzenlenmiş hali yani bize göre 1 saat farkediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 2 Eylül 2012; 5:13:58 >

• quote:

Aslında resimdeki tabloda Loser bracket'ta 1 karşılaşma yeri daha var ancak aldığım sitede o taraf kapatılmış o yüzden şöyle anlatayım.
    - Orange - ehome karşılaşması ve Tongfu - DK karşılaşmasının galipleri İg ve Zenith ile karşılaşıcak.
    - Bu karşılaşmarın galibide LGD - Navi karşılaşmasının kaybedeni ile karşılaşıcak.
    - LGD - Navi karşılaşmasının kaybeni ile bu tura çıkan takımda, Finalde oynayacak.

Biraz karışık oldu ama özet geçersem, Navi ve LGD ilk 3'e kesin olarak girdi, şuan loser bracket'ta kalan 6 takımdan sadece 1 tanesi ilk 3'e girebilicek. Yarın tablonun tamamını paylaşırım.

Edit ; Saat konusunda benim gönderdiğim tabloda saatler avrupa saatine göre düzenlenmiş hali yani bize göre 1 saat farkediyor.

Saat o zaman harika.

Yok tabloyu anladım zaten benim demek istediğim üst kanattan IG kim gelirse gelsin yener Alt kanattanda DK rakibini eler ve Zenith ide geçerek IG ye rakip olur bence onu demek istedim.

Lower Bracket in Finali

IG vs DK Galibiyle Navi vs LGD mağlubu arasında oynanır diye bir tahminim var.

• Navi-İg maçı turnuvdaki en iyi maçlardandı :)

Dendi ve puppey süper oynadılar.Puppey in blockları harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Navi-İg maçı turnuvdaki en iyi maçlardandı :)

Dendi ve puppey süper oynadılar.Puppey in blockları harika.

Harbiden süper maçlardı. Navi turnuvaya kötü başladı ama toparladı sonradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Eylül 2012; 11:08:38 >
  • Bugün sağlam maç var LGD vs. Na Vi. LGD sağlam pick yapan, garanti ve oldukça güvenli oynayan bir takım bakalım neler olacak.
  • Tahminim gibi Loser Brackette DK ve IG yarı final oynayacaklar. Bu iki takımda pick seçimi yüzünden Navileri ellerinden kaçırdılar. Çok sağlam bir maç olacak o kesin. LGD vs Navi maçında LGD pickte paniklemezse doğru seçimleri ve banları koyarsa başarabilir.
  • Turnavada 16 takımdan son 4 takım bu gün şampiyonluk için karşılaşıcak Bu akşam saat 20.00'den sabaha kadar karşılaşmalar sürücek.

Turnuvadaki durum ;

İlk önce İG - DK karşılaşması olucak 3 maç üzerinden 2 galip olan takım üst turda LGD - Navi maçının mağlubu ile karşılaşıcak.

LGD - Navi karşılaşmasının galibi direkt olarak finale çıkıyor. Final 5 maç üzerinden oynanılıcak. Geçen yılki turnuvadaki gibi finalde winner bracket'tan çıkan takım 1-0 önde başlayabilir şuan tam olarak bilgim yok.
    Maç saatlerine geldiğimizde gerekli streamleri sayfada paylaşacağım

• Arkadaşlar İG - DK maçı başlıyor.

İngilizce stream ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1035-international-stage-en
  • Burning'in zaten çok yüksek cs'si olduğu halde birde feedlediler 11-0 yaptı ve am durdurulamaz hale geldi sonuç 1-0 Dk önde.

-

1-1 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Eylül 2012; 21:44:00 >
  • quote:

Arkadaşlar İG - DK maçı başlıyor.

İngilizce stream ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1035-international-stage-en

pek çekişmeli olmadı
  • İG - DK maçı 1-1 oldu son maça kaldılar. Oyunlar bencede güzel geçmedi, standart grup maçlarına benzedi. Asya takımları diger takımlara göre daha oturaklı ve sakin oynuyorlar bu nedenle olabilir. Asıl karşılaşma LGD - Navi olucak umarım güzel bir seri olur
  • @Shazad , hocam şimdi Na'vi - LGD maçı bizim saate göre 22.30 da mı başlayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

@Shazad , hocam şimdi Na'vi - LGD maçı bizim saate göre 22.30 da mı başlayacak?

Evet hocam şuan oynanan İG - DK karşılaşması biter bitmez başlayacak
  • Canlı yayın linki varsa atabilir misiniz?

Edit: hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 2 Eylül 2012; 22:33:53 >
  • Ve İG - DK maçı bitti. İG 2-1 kazandı. Şimdi oynanılıcak LGD-Navi maçında kaybeden takım ile karşılaşıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Canlı yayın linki varsa atabilir misiniz?

Edit: hallettim.

Canlı Streamler ;

Maç yayını ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1035-international-stage-en

Na'Vi Team Cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1038-international-team-1-cam

LGD Team Cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1037-international-team-2-cam

Salon Cam ; http://www.joindota.com/en/livestreams/1036-international-crowd-cam

İyi seyirler, umuyorum zevkli bir maç olur

• Dendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 2 Eylül 2012; 22:48:17 >
  • Dendi röportajda trolledi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.