Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: Shazard

Turnuvada izlediğim en zevkli maçtı diyebilirim. Dendi sadece ulti çaldı. Özellikle oyunun ortasında naga ile giren ig teamkill yedi. En sondada Dendinin tide'ın ultiyi vurunca seyirciler coştu resmen. İG - Navi 1-1 şuan şimdiki oyunu kazanan LGD ile karşılaşacak.

Na'vi LGD maçı mükemmel olacak. heyecanla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Navi 1-1 IG

Naga Siren elinden geleni yapsada, karakter seçiminde hata yaptığını düşünüyorum IG nin. Rubick, Enigma ve Shadow Shaman'ı kaptırmaları iyi olmadı.

Aslında herkes İg'nin çok rahat biçimde alacağını düşüyordu, ilk 2 pickte naga ve seer alınca spikerde söylenmişti. Ama navi aynı taktiği daha önce sanırım Mtw'ye uyguladı yine aynı şekilde naga rosha girdi gang atalım derken teamkill yediler. Normalde Dire olan takım Nagayı banlıyor ama ig navi'nin nagayı almadığını bilerek nagayı aldılar. Ancak mtw maçını izlememişler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

Biraz önce müthiş bi combat oldu 2. oyun navi - ig

Rubick'in Tide'ın ultisini çalması Legendarydi orgazm oldum resmen salonun sesiyle birlikte

kesinlikle bende böyle birşey görmemiştim gerçekten böylesi turnuvada böyle hareketler çok zor görmek müthişti

Ayrıca arada navinin cam'a baktım özellikle bu combatlarda, kill aldıkça daha çok bağlandılar oyuna sizde bakmak isterseniz http://www.joindota.com/en/livestreams/1038-international-team-1-cam

adamsın. dibisin hatta. resmen heyecanlıyım şu an. böyle bir zevk yok.

• oyun yine dendi'ye bakıyor şu an. çok defansifler.
  • Şuanki karakter seçimleriyle ilgili olarak güle güle IG gibi bir durum var. Navi turnuva boyunca en başarılı olduğu heroları seçti. Kesin birşey diyemem ama bence Navi finalde.
  • quote:

Şuanki karakter seçimleriyle ilgili olarak güle güle IG gibi bir durum var. Navi turnuva boyunca en başarılı olduğu heroları seçti. Kesin birşey diyemem ama bence Navi finalde.

İg kimi banlayacağını şaşırdı resmen Banlarının 3'ü dendinin pickleri Xboct zaten iyi bir carry değil ama iyi bildiğin antimage'i pickleyebildi. dendi bütün dengeleri değiştiriyor
  • quote:

Şuanki karakter seçimleriyle ilgili olarak güle güle IG gibi bir durum var. Navi turnuva boyunca en başarılı olduğu heroları seçti. Kesin birşey diyemem ama bence Navi finalde.

Enchantress, Dark Seer, Luna.Üçü birden gitti
    Ekleme: Şimdi de tek kill alamadan Tinker hariç hepsi gitti.Oyun dönmez daha.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 2-1 Navi yendi, maç buradan dönmez.

ıG takımı ilk maç için 2. maçda All'a ''Seven'' yazarak dalga geçtiler, kendilerinde patladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Eylül 2012; 4:31:15 >
  • Navi hero seçiminde bitirmişti resmen işi. Anti Mage yine şov yapıyor.
    Edit: IG de Tinker ı azminden dolayı kutluyorum Arı gibi çalıştı eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 2 Eylül 2012; 4:29:23 >
  • quote:

Navi hero seçiminde bitirmişti resmen işi. Anti Mage yine şov yapıyor.
    Edit: IG de Tinker ı azminden dolayı kutluyorum Arı gibi çalıştı eleman.

Dark seer'a da botlarla oyun kursunlar az oynasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

2-1 Navi yendi, maç buradan dönmez.

ıG takımı ilk maç için 2. maçda All'a ''Seven'' yazarak dalga geçtiler, kendilerinde patladı.

seven mevzusunu kaçırdım ben. neydi ki olay ?
  • Navi - LGD maçı izleyeceğiz arkadaşlar büyük ihtimalde ya lgd ya navi şampiyon olucak.

Xboct turnuva boyunca antimage aldıkları tüm oyunları kazandılar nerdeyse, diger herolarda antimage kadar etkili olamadı. İg 1. oyununda yenildikten sonra puppey xboct u uyardı sanırsam, cam'de sürekli ona bakarak birşeyler anlattı.
    dendi 2. oyunda efsane oldu resmen. ligthofheaven 2-3 oyunda enigma ile ultiyi kaçırmadı en az 2 kişi aldı gayet etkiliydi. puppey'nin 3. oyunda tinker'ın big nc'de spotlarken creebini getirip çıkartmamasıda güzeldi. İlk günlerdeki gibi full push taktiğini uygulamıyorlar. Uygulayan takım darer'i gördük zaten örnek olarak neredeyse galibiyetsiz kapattılar turnuvayı. İg'de şansını 2. oyunda kaybetti 3. oyunda navinin özellikle dendi korkusundan dogru düzgün ban yapamadılar navi temiz pickler yaparak oyunu bitirdi.

• Yarın Turnuvanın şampiyonu belli olucak arkadaşlar. Bu gün turnuvanın en iyi oyunları oynandı yarın daha iyisi olur umarım

Bu gece daha oyunlar devam ediyor, lower brackette oyunlar oynanılacak ve Navi - LGD maçının mağlubunun karşılacağı takım belli olucak.

Şuanki durum ;

• quote:

Yarın Turnuvanın şampiyonu belli olucak arkadaşlar. Bu gün turnuvanın en iyi oyunları oynandı yarın daha iyisi olur umarım

Bu gece daha oyunlar devam ediyor, lower brackette oyunlar oynanılacak ve Navi - LGD maçının mağlubunun karşılacağı takım belli olucak.

Şuanki durum ;

LGD- Na'vi maçının saati belli mi ? bugün değil mi maç ?

• quote:

quote:

Yarın Turnuvanın şampiyonu belli olucak arkadaşlar. Bu gün turnuvanın en iyi oyunları oynandı yarın daha iyisi olur umarım

Şuanki durum ;

Hayır LGD - Navi tsi 22.30'da tabloda gördüğün saatlerin üstüne 1 saat üstüne koyuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 2 Eylül 2012; 4:49:45 >

• Konuyu, "Turnuvalar" bölümüne yansıtmıştım. Kısa bir süreliğine de üst konu yapalım ki, "Oyuna Özel Forumlar" genel başlığı altında da görünsün.
  • quote:

quote:

quote:

Şuanki durum ;

Hayır LGD - Navi tsi 22.30'da tabloda gördüğün saatlerin üstüne 1 saat üstüne koyuyoruz.

o zaman ben yatar. yarın gece görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Konuyu, "Turnuvalar" bölümüne yansıtmıştım. Kısa bir süreliğine de üst konu yapalım ki, "Oyuna Özel Forumlar" genel başlığı altında da görünsün.

İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Konuyu, "Turnuvalar" bölümüne yansıtmıştım. Kısa bir süreliğine de üst konu yapalım ki, "Oyuna Özel Forumlar" genel başlığı altında da görünsün.

İlginiz için teşekkürler.

Rica ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.