Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar bu gece eleme maçları başlıyor. 31 ağustos - 2 eylül arasında şampiyon belli olucak. Bu akşam tsi 19.30'dan sabah 8.30'a kadar tekil olarak maçlar sürücek. Bu günün maç listesi ve turnuva eşleşmeleri ;

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

Low brackette 2 tur daha var ancak orayı çıkaramadım.Up bracketta elenen tamamen elenmiyor, low bracketa düşüyor.

Maçlar başladığında joindota.com'da stream olarak yayınlanıcak.

http://www.joindota.com/en/coverages/2395#10_livestreams

@No Way Out istatislikler için teşekkürler. Bu tekil izleyici sayısı sadece oyundan mı alındı acaba ? stream'den gelen seyirci sayısı ne durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 31 Ağustos 2012; 18:22:52 >

• LGD insan mısın ya
  • LGD - Orange karşında ilk oyunu kazandı. LGD her zamanki gibi bildiğini yaptı, anti-mage'yi bir güzel kastırdılar. Orange push-gang herolarla çıktı ama oyun başındada LGD üstündü. Bakalım diğer oyunlar ne olucak.
  • Oyunu Dota2 nin içinden izliyorum 3 tane spectator gözüküyor Tobiwan nerde acaba? Bu arada LGD'nin 2. maçını tamamen Syların bakışıyla izledim harita üzerinde o kadar keskin geçişler yapıyorduki miğdem bulandı
  • orange 2 macda gzuel gıdıyodu ama sonlara dogru gevsedıler gıbı bı goruntu verdıler ama guzel mactı antı mag macı aldıgı nı dusunmuyorum olay tidehunterda bıttı o hero yu alan %50 kazanmıs gıbı :)
  • az önce zenith ilk maçta complex'e o herolara rağmen epey ezilerek bir oyun kaybetti, nessaj hiç kasamadan güzelim heroyu rezil etti, en çok içim tinker'e gibi bir aşağı bir yukarı başımı döndürdü ama yenilgiye engel olamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Oyunu Dota2 nin içinden izliyorum 3 tane spectator gözüküyor Tobiwan nerde acaba? Bu arada LGD'nin 2. maçını tamamen Syların bakışıyla izledim harita üzerinde o kadar keskin geçişler yapıyorduki miğdem bulandı

İngilizce sunucular belli maçlara ayrılmış liste ;

LGD vs. Orange - LD Luminous
    coL vs. Zenith - LD Luminous
    iG vs. EG - Ayesee Draskyl
    DK vs. NaVi - Tobi Slesh
    CLG vs. mTw - Tobi Slesh
    mouz vs. EHOME - Tobi Slesh
    TF vs. M5 - Ayesee Draskyl
    Darer vs. aL - Ayesee Draskyl
  • Şuan CoL - Zenith maçının 2. oyunu başlamak üzere ilk oyunu CoL kazandı.

Streamler ;

http://www.joindota.com/en/livestreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 31 Ağustos 2012; 23:36:54 >
  • bu col U LGD yer :)
  • CoL - Zenith 2. oyununu Zenith aldı. Bu oyun bayağı zevkliydi, özellikle zenith'ten iceiceice'ın sunstrike'ları oyunu belirledi. ancient ile güzel combo oluşturdular. Durum 1-1 oldu.
  • 2. maçı kazanmadı bildiğin ezdi bakalım şimdi nolacak
  • CoL - Zenith 3. maçıda bitti. Zenith yeniden CoL'u yenerek 2-1 kazandı. Yine iceice invoker ile sağlam oyun çıkardı diyebilirim. Col'unda 3. oyunda pickleri kötüydü ayrıca 2. oyunda iceice'ın sağlam invoker oynamasına ragmen invokeri banlamadılar. Ezbere ban atmaları yüzünden yenildiler bence.

Bundan sonraki karşılaşma İG - EG arasında olucak.
  • Adam son 2 oyunda da çok iyi exort invo oynadı, 3. maç invoyu banlmamaları hataydı. AA ve exort invo ikilisini çalışıp gelmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Adam son 2 oyunda da çok iyi exort invo oynadı, 3. maç invoyu banlmamaları hataydı. AA ve exort invo ikilisini çalışıp gelmişler.

Gizli stratejiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor işte

Çalışılıp gelinen pickler dahada görücezdir ilerde.
  • İG - EG ilk oyununu İG açık farkla kazandı. Diğer oyundada İG'nin kazanacağını düşüyorum.EG Morpling'i 18 dakika freefarm kastırıp kazanacaklarını düşündüler sanırım.
    Aynı şekilde gecenki oyunda invo-templar solosu görmüştük yine gördük bu sefer templar Eg'nin invosunu oynatmadı bu 2 oyunda player farkınıda görmüş oldum.
  • Çinlilerin yenilmezliğinin kırılmasından çok, rylai pickleyen takımın kazanmasına sevindim
  • İG - EG maçı 2-1 bitti. Şahsen 1. oyunu izledikten sonra EG'ye şans vermemiştim ama 2. oyunu aldılar yinede .
    Şimdi Na'vi - DK maçı başlamak üzere..
  • Navi yüzümüzü kara çıkarmadı diyor ve yatıyorum
  • iceice varken invokeri banlamazsan oyuna 1-0 yenik başlarsın.Pajjkat ve iceice nin invokeri gerçekten çok tehlikelidir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.