Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Navi üst tura çıktıda 2. oyunda navi roshtayken gerçekten tongfu yanlış yaptı, oyun orada döndü zaten tongfu tide pickleyebilseydi rahat alırdı ama banladılar. navi karşının naga alacağını hesap etmedi bence, karşının banlamasını beklerken picklendi. Xboct ta son oyunlarda toparladı ilk oyunlardaki gibi zayıf oynamıyor ama asyalı carrylere göre yine geride Genel olarak ezbere oynadı navi ilk oyundaki gibi pick yapmaya çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Rosh'un önünde ki Black Hole neydi öyle ya.Bu adamlar insan değil hakkaten.

orda naga uyutunca dedim rhasta hexi enigmaya attığı an navi gg ama atmadı yada atamadı tongfu gg oldu

@phantom7 keseceğin creebin yanına getir heroyu sürekli s ye bas son vuruş zamanı sal, bazen heroya vuran creep olursa sen s'yi salınca ona doğru yöneliyor o durumlarda ben s ye abanırım bi yandanda sağ tıkla kesceğim creebe abanırım sonra s ye basmayı kesince hero doğru creebe yönelir.

Edit: senin mesajı alıntılamışız zaten

Aynen bende baskın basanındır ayvayı yediler derken adamlar ters köşe yaptı.Bu adamlardan herhangi bir ben oynarken karşıma gelse usulca oyundan çıkar direk silerim oyunu herhalde
    Bu arada hocam bana zaten ilk siz cevap vermiştiniz S'ye basmak için

• B grubu'nun sonuçları ;

Na`Vi vs. TF (winner bracket karşılaşması) 2-0

iG vs. mTw 2-0

coL vs. Darer 2-0

EHOME vs. Orange (winner bracket karşılaşması) 0-2

Gruplar sonucu sıralama ;

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

LGD yenilgisiz grupları bitirdi, İG tek yenilgi ile 1. bitirdi grupları. CLG ilk gün 6'da 6 yapsada diger maçların hiç birini kazanamadılar ve beni şaşırtarak loser bracket'e girdiler. Navi-Zenith ikilisi ilk günkü kötü oyunları diger günlerde toparladı. Özellikle Zenith 2. günden sonra hiç yenilmedi. Diger yandan Turnuvadaki en kötü takım olarak M5'i görüyorum. Maçlarının çogunu çabuk bıraktılar.

Yarın asıl turnuva başlıyor. Artık eleme sistemi ile şampiyon belirlenicek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Rosh'un önünde ki Black Hole neydi öyle ya.Bu adamlar insan değil hakkaten.

orda naga uyutunca dedim rhasta hexi enigmaya attığı an navi gg ama atmadı yada atamadı tongfu gg oldu

@phantom7 keseceğin creebin yanına getir heroyu sürekli s ye bas son vuruş zamanı sal, bazen heroya vuran creep olursa sen s'yi salınca ona doğru yöneliyor o durumlarda ben s ye abanırım bi yandanda sağ tıkla kesceğim creebe abanırım sonra s ye basmayı kesince hero doğru creebe yönelir.

Edit: senin mesajı alıntılamışız zaten

Aynen bende baskın basanındır ayvayı yediler derken adamlar ters köşe yaptı.Bu adamlardan herhangi bir ben oynarken karşıma gelse usulca oyundan çıkar direk silerim oyunu herhalde
    Bu arada hocam bana zaten ilk siz cevap vermiştiniz S'ye basmak için

Biliyorum ya iyice açıklayayım dedim

Bu turnuvadan sonra, oyunlarda çok büyük değişim göstermesse ars-art naviden ayrılmalı yerine daha iyisi bulunacaksa xboct'ıda gönderebilirler

• Bu LGD neymiş ya , hiç maçlarını izlemedim ezip geçiyor mu yoksa tavsiye ettiğiniz zevkli maçları var mı?
  • DK vs IG maçını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

DK vs IG maçını sabırsızlıkla bekliyorum.

ne zaman maç ? stream nerede olacak ?
  • Beyler çok merak ettiğim bi konu var,belki de dotada yeni olduğum için yanlış düşünüyorum ama yine de sorayım.Benim fikrime göre çok güçlü olan Ursa,Shadowfiend,Faceless Void gibi carry heroları hiçbir oyunda picklenmedi şu internnational turnuvasında.Tüm oyunları izlemedim ama benim izlediklerimin hiçbirinde bu carry herolar yoktu.Bunun sebebi ne olabilir?Ursa yı zaten hepimiz biliyoruz böyle bir hayvanlık yok sadece vladimir alsa başka item almasa bile oyunu taşıyabilecek kapasitede sağlam damage vuran bir hero.Shadowfiend desek inanılmaz damage vuruyor basic attackları ve shadowraze ile hem de ultisi düzgün kullanılırsa çok iyi damage vuruyor.Faceless void desek eğer kasabilirse resmen karşı tarafı 5 saniye içinde eritir düzgün konumlanmış bir ulti ile.Bu herolar neden hiç picklenmiyor anlayamadım.

Strength heroları desek takım açısından çok kullanışlı tiny var,huskar var kasarsa inanılmaz işler yapan,slardar,lifestealer,barathrum bunlar gerçekten sağlam herolar yanlış mı düşünüyorum?Bunların da mesela hiçbir maçta picklendiğini görmedim.Yani şuanki meta push üzerine kurulu diyorlar tamam ama turnuvada seçilen heroların hepsi süper push özelliğine sahip herolar değil.

Nedir arkadaşlar bu sağlam heroların seçilmemesinin sebebi?Ben açıkcası her oyunda morphling,sand king,nature's prophet,invoker,windrunner görmekten bıktım.Sanki oyun sadece belirli 15 hero üzerinde dönüyor da gerisi çöp herolarmış gibi bir durum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Beyler çok merak ettiğim bi konu var,belki de dotada yeni olduğum için yanlış düşünüyorum ama yine de sorayım.Benim fikrime göre çok güçlü olan Ursa,Shadowfiend,Faceless Void gibi carry heroları hiçbir oyunda picklenmedi şu internnational turnuvasında.Tüm oyunları izlemedim ama benim izlediklerimin hiçbirinde bu carry herolar yoktu.Bunun sebebi ne olabilir?Ursa yı zaten hepimiz biliyoruz böyle bir hayvanlık yok sadece vladimir alsa başka item almasa bile oyunu taşıyabilecek kapasitede sağlam damage vuran bir hero.Shadowfiend desek inanılmaz damage vuruyor basic attackları ve shadowraze ile hem de ultisi düzgün kullanılırsa çok iyi damage vuruyor.Faceless void desek eğer kasabilirse resmen karşı tarafı 5 saniye içinde eritir düzgün konumlanmış bir ulti ile.Bu herolar neden hiç picklenmiyor anlayamadım.

Strength heroları desek takım açısından çok kullanışlı tiny var,huskar var kasarsa inanılmaz işler yapan,slardar,lifestealer,barathrum bunlar gerçekten sağlam herolar yanlış mı düşünüyorum?Bunların da mesela hiçbir maçta picklendiğini görmedim.Yani şuanki meta push üzerine kurulu diyorlar tamam ama turnuvada seçilen heroların hepsi süper push özelliğine sahip herolar değil.

Nedir arkadaşlar bu sağlam heroların seçilmemesinin sebebi?Ben açıkcası her oyunda morphling,sand king,nature's prophet,invoker,windrunner görmekten bıktım.Sanki oyun sadece belirli 15 hero üzerinde dönüyor da gerisi çöp herolarmış gibi bir durum var.

Çünkü lycan, morph, anti-mage yazdığın herolardan daha güçlü olduğu için seçiliyor.

Ursa'ya bir silence attımı işi biter, shadow fiend'de cary olarak yakından ve uzakdan morph veya lycan ile kıyaslanamaz bile. Void'de ultisi yokken etkisiz. O yazdığın str carry'lerde sandığın kadar güçlü değil. Adamlar orada 1 milyon dolar için kapışıyor ve bu yüzden herşeyin en iyisini alıyorlar, en iyilerde belli başlı herolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Beyler çok merak ettiğim bi konu var,belki de dotada yeni olduğum için yanlış düşünüyorum ama yine de sorayım.Benim fikrime göre çok güçlü olan Ursa,Shadowfiend,Faceless Void gibi carry heroları hiçbir oyunda picklenmedi şu internnational turnuvasında.Tüm oyunları izlemedim ama benim izlediklerimin hiçbirinde bu carry herolar yoktu.Bunun sebebi ne olabilir?Ursa yı zaten hepimiz biliyoruz böyle bir hayvanlık yok sadece vladimir alsa başka item almasa bile oyunu taşıyabilecek kapasitede sağlam damage vuran bir hero.Shadowfiend desek inanılmaz damage vuruyor basic attackları ve shadowraze ile hem de ultisi düzgün kullanılırsa çok iyi damage vuruyor.Faceless void desek eğer kasabilirse resmen karşı tarafı 5 saniye içinde eritir düzgün konumlanmış bir ulti ile.Bu herolar neden hiç picklenmiyor anlayamadım.

Çünkü lycan, morph, anti-mage yazdığın herolardan daha güçlü olduğu için seçiliyor.

Ursa'ya bir silence attımı işi biter, shadow fiend'de cary olarak yakından ve uzakdan morph veya lycan ile kıyaslanamaz bile. Void'de ultisi yokken etkisiz. O yazdığın str carry'lerde sandığın kadar güçlü değil. Adamlar orada 1 milyon dolar için kapışıyor ve bu yüzden herşeyin en iyisini alıyorlar, en iyilerde belli başlı herolar.

Kesinlikle katılıyorum No Way Out. Çinlilerin görmüştüm 1 2 kere void oynadıklarını, ondada normal mom,pt,bf,critic item buildi gitmiyorlar bunların yerine orchid, refresher gibi itemlar kasıyorlar. Oyunlarda alınan belli başlı 15 hero,oyunun en iyi heroları olmaları ve oyunun ''competitive'' olma özelliğine daha çok yakışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

quote:

yarın gerekli güncellemeleri yapacağım. Stream linklerini paylaşırım. Şuan eşleşmeler yazılmadı.
  • Mesajım bulunsun madem o zaman Sonra kaybederim maybederim başlığı uğraşmıyayım

Güncellemeleri yapan arkadaş ellerin dert görmesin bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

quote:

quote:

yarın gerekli güncellemeleri yapacağım. Stream linklerini paylaşırım. Şuan eşleşmeler yazılmadı.

ben de sürekli hazıra konuyorum sayende eyvallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek Ancak şuan olası DK - İG maçı yok. Üstte Vuque arkadaşın linkindeki gibi winner bracket'e çıkanların eşleşmeleri yapılmış. http://www.joindota.com/en/coverages/2395-the-international-2012#14_groupsgrid

Ben üstte elemeler yarın başlıyor demiştim ama gruplardan sonra 2 gün arayı unutmuşum 31 Ağustos tarihinde başlayacak bundan sonraki maçlar. Maç gününe yaklaştıkça her türlü bilgiyi paylaşıcam

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• Dün Na Vi'nin maçda chen'in pucka base attırması tam o sırada puck orb'unu atıp base gidip regen yapıp bottle'ini doldurup geri gelmesi dikkat çekiciydi. Elemelere geçince takımlar artık gerçek taktiklerini uygulumaya başlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iG EG karşısında zorlanmaz.DK'da Na'viyi alır gibime geliyor.Böylece karşılaşabilirler.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 29 Ağustos 2012; 21:10:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dün Na Vi'nin maçda chen'in pucka base attırması tam o sırada puck orb'unu atıp base gidip regen yapıp bottle'ini doldurup geri gelmesi dikkat çekiciydi. Elemelere geçince takımlar artık gerçek taktiklerini uygulumaya başlıyor.

Vay arkadaş ben bu hareketi nasıl kaçırdım
  • İzleyici İstatistikleri :

Toplam oynanan maç : 115
    Turnuva boyunca Tekil izleyici sayısı : 275.000
    En çok izlenilen maç : 69.659

Süre İstatistikleri :

Ortalama oyun süresi : 34 dk.
    En uzun maç : M5 - LGD 70:58
    En kısa maç : iG - Na'Vi 16:11

Skor İstatistikleri :

Toplam Kill Sayısı : 4.655
    Toplam Gold Miktarı : 13.2 Milyon
    Toplam Exp Miktarı : 15.2 Milyon
    Ortalama First Blood Süresi : 3 dk
    En uzun First Blood Süresi : 11:30 LGD - Zenith

Kahraman İstatistikleri :

En Çok Seçilen Kahraman : Venomancer (64 defa)
    En Öldürücü Kahraman : Tiny (Seçildiği 10 oyunda 9.4 Kill ortalamasıyla oynadı)
    En Yararlı hero : Wisp (Seçildiği 11 oyunda 13 Assist ortalamasıyla oynadı)
    En Zararlı Kahraman : Wisp (Seçildiği 11 oyunda 6.7 Death ortalamasıyla oynadı)
    En Çok Kill Alan Kahraman : Morphling (Seçildiği 54 oyunda 407 Kill aldı)

Pennant İstatistikleri :

En Çok Pennat'ı Alınan Takım : 1) Na'Vi 2)Mouz 3)Zenith
    İzleyici Sırasında Düşen Item Miktarı : 1000+

Oyuncu İstatistikleri :

En Fazla Öldüren Oyuncular : 1)Burning (8.50) 2) nuz/plt/lanm (8.43) 3) iceiceice (8.07)
    En Fazla Ölen Oyuncular : 1)Luo (9.67) 2)Icy (7.33) 3)1437 (7.29)
    En Fazla GPMS(ortalama) : 1)Burning (549 GPM) 2)Sylar (547 GPM) 3)Zhou (529 GPM)
    En Fazla Asist Yapan Oyuncular : 1)Faith (12.71) 2)Kingl (12.21) 3)Super (12.17)

• Bir saat kaldı uplaması
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.