Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Vay be 1milyon dolar ödüllü turnuva. Türkiye'den de keşke bir takım çıkabilse.
  • dendi ne yapti öyle ya naga ile kapışma harikaydı puck ile konuşuyor resmen adam kral
  • Darer, navi maçında neler yaptı oyle sanki rus kanalından 5 adam toplayıp girmişler turnuvaya. Bir takımda bu kadar anlaşmazlık olamaz.
  • A grubu karşılaşmalarıda bitti, 2'li oyunlarda skorlar ;

LGD vs. Counter Logic Gaming 2-0

Moscow Five vs. Zenith 0-2

Evil Geniuses vs. mousesports 2-0

Absolute Legends vs. DK 0-2

A grubu w-l durumu ;

Group A
    # Name W-L
    1 LGD 10-0
    2 DK 7-3
    3 Counter Logic Gaming 6-4
    4 Zenith 5-5
    5 Evil Geniuses 4-6
    6 Absolute Legends 4-6
    7 mousesports 2-8
    8 Moscow Five 2-8
  • Şuan oynanan B grubu karşılaşmaları sadece Darer- Navi 2'li oyunları bitti. Navi 2-0 kazandı.;

Natus Vincere vs. Darer 2-0

compLexity Gaming vs. TongFu

Invictus Gaming vs. Orange eSports

mTw vs. EHOME
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Darer, navi maçında neler yaptı oyle sanki rus kanalından 5 adam toplayıp girmişler turnuvaya. Bir takımda bu kadar anlaşmazlık olamaz.

Diğer takımları izleyip bu oyunu izleyince insan zevk almıyor. Her ne kadar toplu combat olsada diger takımlara karşı çok zayıf stratejileri var. M5'te aynı şekilde turnuvayı haketmiyor. Bakalım gruplar bittikten sonra ne olucak.
  • Na'vi nin darer maçını izleyebileceğimiz link var mı ?
  • navi 2-8 yapmadı mı

benim izlediklerimin hepsinde yenildiler:(
    m5 da batırdı zaten
    vigoss balanarı resmen oynayamadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

Turnuva çok sıkıcı, Dendi'nin pudge oynadığı oyun dışında hiç eğlenceli bir oyun görmedim picklerde arkadaşın dediği gibi hep aynı, bir kere de farklı bir şey yapın arkadaş.

adamlar oraya bize show yapıp göz zevki vermek için gitmiyor, turnuvayı kazanıp ünvan ve para kaldırmak için gidiyor

dolayısıyla counter pickler konuşuyor
    yoksa venomencerdan nasıl bir atraksiyon bekliyosun:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

Blink dagger+ Aghanim+Satanic+Veil of Discord
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

Na'vi nin darer maçını izleyebileceğimiz link var mı ?

own3d.tv den tobi nin streamlerinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

Blink dagger+ Aghanim+Satanic+Veil of Discord

6 tane radiance daha iyi olur

cayır cayır yakar milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

Na'vi nin darer maçını izleyebileceğimiz link var mı ?

1. maç http://www.dota2.com/international/game/173
    2. maç http://www.dota2.com/international/game/177

Bu linklerden spikeri seçtikten sonra izleyebilirsin.

• Bu gün Gruplarda 3. güne geldik. Dün birçok karşılaşma oldu yine, gruplarda durumlar değişti. Bu gün takımlar 2'şer maç yapıcak ertesi gün eleme sistemi başlayacak.

Gruplardaki durum ;

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

A grubunda sıralama hemen hemen belli olmuş. Sadece EG-CLG takımlarından hangisi winner bracket tarafında olucak belli değil. LGD hala yenilmeden yola devam ediyor. Zenith'de ilk günkü kötü oyunundan sonra dün çok iyi oynayarak winner bracket'i garantiledi. Alt sıralarda Batı tarafından takımlar bulunuyor.

B grubunda bugünkü karşılaşmalar bayağı önemli oldu. 4 takımdan 2'si winner brackette olmak için oynayacak. Güzel karşılaşmalar olabilir.

• Bu gün oynanılacak karşılaşmalar
    A Grubu ;

Zenith vs. aL

LGD vs. mouz

DK vs. M5

EG vs. CLG (winner bracket karşılaşması)

B grubu ;

Na`Vi vs. TF (winner bracket karşılaşması)

iG vs. mTw

coL vs. Darer

EHOME vs. Orange (winner bracket karşılaşması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 28 Ağustos 2012; 11:55:39 >
  • ben alaskadayim su an joindota da yazan gerisayima gore izleyebilirim dimi turkiyeden 11 saat geri burasi. o gerisayim bizim bilgisayarin saatine gore mi neye gore anlamadm
  • Navi 6da 6 yapabilir demiştim 6da 4 yaptı, zenith'den de 6da 6 bekliyodum onlar işi bitirdi. Orange'da Mushi+Yamateh ikilisinden haberim yoktu açıkcası
    Dendi'nin iki oyunda da orta soloyu kaybetmesi gerçekten şaşırtıcıydı. Xboct'a sonunda güzel oynadığı heroları picklemeye başlamışlar, tongfu navinin geçeceğini düşünüyorum o gruptaki asıl heyecan verici maç orange - ehome maçı olacak hangi takımın neler yapabileceğini göreceğiz winner bracket'a çıkmak gerçekten önemli çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzpmaza

ben alaskadayim su an joindota da yazan gerisayima gore izleyebilirim dimi turkiyeden 11 saat geri burasi. o gerisayim bizim bilgisayarin saatine gore mi neye gore anlamadm

Joindota'daki geri sayıma göre izleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Navi 6da 6 yapabilir demiştim 6da 4 yaptı, zenith'den de 6da 6 bekliyodum onlar işi bitirdi. Orange'da Mushi+Yamateh ikilisinden haberim yoktu açıkcası
    Dendi'nin iki oyunda da orta soloyu kaybetmesi gerçekten şaşırtıcıydı. Xboct'a sonunda güzel oynadığı heroları picklemeye başlamışlar, tongfu navinin geçeceğini düşünüyorum o gruptaki asıl heyecan verici maç orange - ehome maçı olacak hangi takımın neler yapabileceğini göreceğiz winner bracket'a çıkmak gerçekten önemli çünkü.

orange navi maçında gerçekten mushi-yamateh fark yarattı. orange umarım winner bracket çıkar daha fazla izleme imkanımız olur.
    Navi bugünkü maçı ile turnuvadaki kaderini az çok belirleyecek bence bakalım.

• o değil de niye hiç Türk takımı yok?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.