Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • Turnuva çok sıkıcı, Dendi'nin pudge oynadığı oyun dışında hiç eğlenceli bir oyun görmedim picklerde arkadaşın dediği gibi hep aynı, bir kere de farklı bir şey yapın arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Gecmis olsun Na'Vi'ciler.

saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

ArtStyle ayrıldıktan sonra navi bitmişti zaten.Dotanın en iyi kaptanını kaybettiler.

Evet navi için büyük kayıp oldu hem kaptan olmasından dolayı oyun stilleri değişti. Ama bu kadar kötü durumda olduklarını düşünmüyordum. 18 dakikada bitirdiler adamları.

Ars-art ve Xboct'la o işin olmuyacağını tahmin ediyordum umarım ilerde yanıltırlar beni, geçen sene xboct'un iyi oynamasının sebebi dar hero pool'du. Adam %90 mirana %10 spectre oynadı

• Hon dreamhon summer championship izleyin bu maçlardan daha zevkli. Birincilik ödülü dota2 de yedinciye verilen ödülle aynı ama sonuçta zevk
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

quote:

Orijinalden alıntı: Never More

ArtStyle ayrıldıktan sonra navi bitmişti zaten.Dotanın en iyi kaptanını kaybettiler.

Evet navi için büyük kayıp oldu hem kaptan olmasından dolayı oyun stilleri değişti. Ama bu kadar kötü durumda olduklarını düşünmüyordum. 18 dakikada bitirdiler adamları.

Ars-art ve Xboct'la o işin olmuyacağını tahmin ediyordum umarım ilerde yanıltırlar beni, geçen sene xboct'un iyi oynamasının sebebi dar hero pool'du. Adam %90 mirana %10 spectre oynadı

+1 xboct'un oyun tarzı kafamı karıştırıyor. Bazı şeylerin eksildiği çok belli. Geçenki turnuvada dogru dürüst carry hero yoktu, buda az çok navinin şansı oldu. Şimdi bir ayı tutmak çok zor oluyor oyunda.

• Arkadaşlar dün saat 19.00'dan sabah saatlerine kadar 48 maç oynandı. Bu günde aynı şekilde 48 maç yapılıcak. Maçları izlemek isteyenler için Stream linki
    http://www.joindota.com/en/news/4004-the-international-prelims-day-2-schedule buradan maç saatlerine ve hangi maçlar oldugunada bakabilirsiniz.

Gruplardaki 48 maçın sonunda W-L durumu ; Günü CLG ve LGD yenilgisiz bitiridi.

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

• Bizim mTw de yalan oldu :) Bütün umutlarım iG de artık :) Maçlarını izleyemedim gerçi, performansları nasıldı?
  • Beyler maçların tekrarını izleyebileceğimiz bir link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Beyler maçların tekrarını izleyebileceğimiz bir link var mı?

http://www.dota2.com/international/prelims/schedule/sunday/

Buradaki linkten dün oynanan maçlara bakabilirsiniz. View butona tıklayıp spiker seçerseniz kayıt sayfasına aktarıyor.
  • LGD morphing ile eziyor, LGD İLE oynayan takımlarda morph'u banlamıyor gerçekden acayip bir durum. Kimse söylemiyor mu bunlara adamların kazanmasında morph'un çok etkisi var diyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

LGD morphing ile eziyor, LGD İLE oynayan takımlarda morph'u banlamıyor gerçekden acayip bir durum. Kimse söylemiyor mu bunlara adamların kazanmasında morph'un çok etkisi var diyerek.

Güya counter pick ile yenmeye çalışıyorlar ama hepsinin sonu hüsran oluyor. Hayret nasıl banlamıyorlar ben de anlamış değilim. Hele ki Morph yerine Shadow Demon, Lycan banlanması hiç anlamıyorum :)
  • Beyler dünkü maçları izlemedim clg hiç maç kaybetmemis merak ettim izlemek istiorum nerden replay bulurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Beyler dünkü maçları izlemedim clg hiç maç kaybetmemis merak ettim izlemek istiorum nerden replay bulurum ?

CLG nin zor maçları bugün, Na'vi ise bir umut bugünü yenilgisiz kapatabilir. M5'in kolay rakibide kalmadı napıcaklar merak ediyorum
  • 2 üstteki postta var replayleri nasıl izleyebileceğiz...
  • quote:

quote:

Beyler dünkü maçları izlemedim clg hiç maç kaybetmemis merak ettim izlemek istiorum nerden replay bulurum ?

CLG nin zor maçları bugün, Na'vi ise bir umut bugünü yenilgisiz kapatabilir. M5'in kolay rakibide kalmadı napıcaklar merak ediyorum

Clg bu günkü oyunlarda 1-2 tane kazanması ile winner bracket'i garantiler. Şimdide çok yüksek çıkmaları. M5 ilk 4'e girmesini beklemiyorum. Elemelerin ilk maçındada bırakırlar muhtemelen.
    Navi bugün orange-darer-mtw ile yapıcak dünkü oyunları ile bugün yapacağı 6 oyundan 3ünü zorla kazanır. Umarım düzelirler. Bugünkü maçlar biraz daha çekişmeli olabilir. Alt sıradakilerin takımların bastırmasını bekliyorum.

• quote:

quote:

Yapma hocam ne yenilgisizi dunku macta dendi tek oynasa daha cok is yapardi sk ile oynayan xbox... Tarzi nickli adam tam kumpir yarip yarip doldurdular icini

Ayrica morph icin neden kimse dk almiyor anlamadim.gerek distance stunu gerek ultiden gelen skadisi gerek magical damage i ile iyi bir counter olscagi dusuncesindeyim sonuca morph team figtta tek stuna bakiyor agi abaninca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 27 Ağustos 2012; 17:10:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çin takımları şu ana kadar turnuvayı götürüyor bakalım sonuç ne olacak.LGD biz burdayız der gibi oynuyor. Navide iş yok Ehome dada.
  • Resmen LGD=Morphling olmuş. Hayret bişey her oyun morphlingi free farmlayıp oyunu alıyolar. Ayrıca lgd'nin supportlarına bayıldım iyi oynuyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 27 Ağustos 2012; 18:33:31 >
  • 10 dakika sonra maçlar başlıyor. İlk 4 karşılaşma ;

Zenith vs. Counter Logic Gaming

Evil Geniuses vs Absolute Legends

LGD vs. Moscow Five

DK vs. mousesports

http://www.joindota.com/en/news/4004-the-international-prelims-day-2-schedule
  • Bu sefer LGD morph alamadı karşı takım aldı, bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.