Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
53.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: buckfush

o değil de niye hiç Türk takımı yok?

Aslında olabilir olmasınada, türk oyuncularının dota anlayışının değişmesi lazım. Wepla filan oynadıysan durumun farkında olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

quote:

Aslında olabilir olmasınada, türk oyuncularının dota anlayışının değişmesi lazım. Wepla filan oynadıysan durumun farkında olmalısın.

Önce oynadıkları her oyunda hile yapmayı buglardan yararlanmayı bıraksalar. Daha tatlı olacak.Bi ara Dreamhack turnuvaları Türkiye'de yapıldı. Onun haricinde de büyük bir DotA turnuvası olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

quote:

quote:

Önce oynadıkları her oyunda hile yapmayı buglardan yararlanmayı bıraksalar. Daha tatlı olacak.Bi ara Dreamhack turnuvaları Türkiye'de yapıldı. Onun haricinde de büyük bir DotA turnuvası olmadı.

Birçok eksik var pub oyunlarda, hepsi carry alıcam diye ugrasıyolar. Ks diye birbirlerine sövüyorlar. Ward-courrier almayı eziklik sananlar bile var. Bu mantığın yokedilmesi lazım, bunlar sürdükçe biryere gelmemiz mümkün değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birçok eksik var pub oyunlarda, hepsi carry alıcam diye ugrasıyolar. Ks diye birbirlerine sövüyorlar. Ward-courrier almayı eziklik sananlar bile var. Bu mantığın yokedilmesi lazım, bunlar sürdükçe biryere gelmemiz mümkün değil.

Maçlar olduğu sırada Türk kanalına bakarsan anlıyorsun zaten olayı; teki anti-mage'ye hot kasan maldır yazar, teki visage nedir hero mu yazar, teki 5 tane cary picklicen yazar, teki en iyi cary drow ranger neden picklemiyorlar yazar, teki bunlar neden hep quas wex gidiyor ben hep exort gidiyorum yazar...

Bunlar bir kenara Türkiyede herşeyde olduğu gibi E-Sports gelişmemiş, yabancı ülkelerin ülke e-sports federasyonu, adamların lisansları var, bu işden para kazanıyorlar. Adamlar oyunculuğa bizden farklı bir gözde baktığı için bugun oradalar, bizde ülkemize en son WCG 2006'da geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ağustos 2012; 16:22:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

quote:

quote:

quote:

Maçlar olduğu sırada Türk kanalına bakarsan anlıyorsun zaten olayı; teki anti-mage'ye hot kasan maldır yazar, teki visage nedir hero mu yazar, teki 5 tane cary picklicen yazar, teki en iyi cary drow ranger neden picklemiyorlar yazar, teki bunlar neden hep quas wex gidiyor ben hep exort gidiyorum yazar...

Bunlar bir kenara Türkiyede herşeyde olduğu gibi E-Sports gelişmemiş, yabancı ülkelerin ülke e-sports federasyonu, adamların lisansları var, bu işden para kazanıyorlar. Adamlar oyunculuğa bizden farklı bir gözde baktığı için bugun oradalar, bizde ülkemize en son WCG 2006'da geldi...

Öncelikle bunun bir oyun olduğunu öğrenmeleri lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yazdıklarında haklısın. Bu Anti-mage hot olayında bende chat'teydim. ZEN diye biri söylüyordu bunu cevap vermek bile istemedim troller doluşmuş maçı izlemek yerine sadece yazı yazıyorlar.
    Şu durumda türklerin böyle yerlere gelme olasılığı yok. Umarım ilerde düzelir bazı şeyler.

• dediklerinizde haklısınız

aslında cevabını çok iyi bildiğim bir soruyu retorik olarak yazmıştım

iğneli-ağdalı soruydu anlayacağınız:d

Dota ve Dota2'de "Hatırı sayılır" oyun oynadım. Türklerin mantığının maalesef değişmesi lazım.

*Nedense ön planda olmayı seviyoruz. Herkes carry olmanın peşinde. Bu bakımdan fedakarlığımızın az olduğunu söyleyebilirim.

*Her ne kadar inatçı ve ısrarcı olduğumuzu düşünsekte, çabuk sonuç almayı sevdiğimizden uzun vadeli stratejilere uygun değiliz. Elde etmek istediğimize ulaşamayınca ya da oyundan geri düşünce motivasyonumuz çabuk tükeniyor. Ör: dün darer 3 pusher pick'i ile dakika 18'de tam 5 tane kule almıştı. Karşı takımın sabrı ve istikrarı oyun sonunda neticeyi tam tersine çevirdi.

*Her zaman haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüzden olsa gerek, mh ve bug exploit yapmaktan utanmıyoruz (hayatımda 1 kez bile yapmadım dotada onu da söyleyim=)

*Bireysel başarıyı takım başarısına değişiyoruz. Warding ayıp, ks mübah, sızlanmak vacip olmuş maalesef:)

Kimse alınmasın diye hep "biz" li cümleler kurdum.

Umarım aralarda karşılaştığım tek tük iyi oyuncular iyi bir takım oluşturur da gururumuz olurlar. Bizden geçti artık=)

• Wepla da oynarken takım arkadaşımın birisi bana " vard alacaıına eşya kassaydın 1vs5 alırdın şimdi, bilmediin herolarla oynama!" demişti çok iyi hatırlarım...
    Heromda Ryali'ydi...
  • quote:

dediklerinizde haklısınız

aslında cevabını çok iyi bildiğim bir soruyu retorik olarak yazmıştım

iğneli-ağdalı soruydu anlayacağınız:d

Dota ve Dota2'de "Hatırı sayılır" oyun oynadım. Türklerin mantığının maalesef değişmesi lazım.

*Nedense ön planda olmayı seviyoruz. Herkes carry olmanın peşinde. Bu bakımdan fedakarlığımızın az olduğunu söyleyebilirim.

*Her ne kadar inatçı ve ısrarcı olduğumuzu düşünsekte, çabuk sonuç almayı sevdiğimizden uzun vadeli stratejilere uygun değiliz. Elde etmek istediğimize ulaşamayınca ya da oyundan geri düşünce motivasyonumuz çabuk tükeniyor. Ör: dün darer 3 pusher pick'i ile dakika 18'de tam 5 tane kule almıştı. Karşı takımın sabrı ve istikrarı oyun sonunda neticeyi tam tersine çevirdi.

*Her zaman haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüzden olsa gerek, mh ve bug exploit yapmaktan utanmıyoruz (hayatımda 1 kez bile yapmadım dotada onu da söyleyim=)

*Bireysel başarıyı takım başarısına değişiyoruz. Warding ayıp, ks mübah, sızlanmak vacip olmuş maalesef:)

Kimse alınmasın diye hep "biz" li cümleler kurdum.

Umarım aralarda karşılaştığım tek tük iyi oyuncular iyi bir takım oluşturur da gururumuz olurlar. Bizden geçti artık=)

Durumu özetlemişsiniz, malesef durum böyle ben dotaya ilk başladığım zamanlar böyle oynanırdı diye oynardım ama bu international tarzı turnuvaları iyi takımların maçlarını izledikçe çok farklı bir durumda oldugumuzu anladım.
    Bilen bilmeyen bu tarz turnuvaları izleyip ders çıkarması lazım. Zaten bu konuyu açma amaçlarımda bir taneside buydu.

@siberarmi

Weplada bu tarz oyuncular çok, support hero alır almaz başlıyorlar laf atmaya. Şahsen bana öyle bişi dese direk oyundan çıkardım. Bilmeyen kişilerden böyle sözler duymak insanın sinirlerini bozuyor.

• Turnuvanın 3. günü başlıyor. Bugün takımlar gruplarda son maçlarını oynayacaklar. 2'li oyunlar şeklinde devam edicek.
    19.00'da başlayacak maçlar ;

A Grubu ;

Zenith vs. aL

LGD vs. mouz

DK vs. M5

EG vs. CLG (winner bracket karşılaşması)

Stream için ; http://www.joindota.com/
  • Arkadaşlar A grubu bütün maçları sona erdi. Bugünkü oyunların sonuçları ;

Zenith vs. aL 1-1

LGD vs. mouz 2-0

DK vs. M5 2-0

EG vs. CLG (winner bracket karşılaşması) 2-0

EG takımı Clg'yi 2-0 yenerek winner bracket'a giriyor.
  • B grubu'nun son maçları saat 21.00'da başlıyor ;

Na`Vi vs. TF (winner bracket karşılaşması)

iG vs. mTw

coL vs. Darer

EHOME vs. Orange (winner bracket karşılaşması)

Stream ; http://www.joindota.com/
  • Morph'u hiçbir takım banlanmıyor göz göre göre seçtiriyorlar. Bizim açımızdanda kötü yanı her maç morph görüyoruz, lycan yerine morph banlasalar lycan izlesek birazda.
  • Puck aldım diye laf yediğimi bilirim Türk oyunlarında adamın söylediği şu ''neden aldın o heroyu daha hiç o heroyla oyun kazanan görmedim'' heronun adını dahi bilmiyor
  • Turnuva maçlarını izliyorumda , oyuncular Last Hit'i almak için (nasıl anlatsam bilemedim ) kullandıkları herolar ellerini kaldırıp sürekli vuracak gibi yapıp vurmuyorlar.İşi daha çok kolaylaştırıyor nasıl aypılır bu olay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

Turnuva maçlarını izliyorumda , oyuncular Last Hit'i almak için (nasıl anlatsam bilemedim ) kullandıkları herolar ellerini kaldırıp sürekli vuracak gibi yapıp vurmuyorlar.İşi daha çok kolaylaştırıyor nasıl aypılır bu olay ?

s ye basıyor sürekli
  • quote:

Turnuva maçlarını izliyorumda , oyuncular Last Hit'i almak için (nasıl anlatsam bilemedim ) kullandıkları herolar ellerini kaldırıp sürekli vuracak gibi yapıp vurmuyorlar.İşi daha çok kolaylaştırıyor nasıl aypılır bu olay ?

Auto-atack açıkken durmadan S e basacaksın bu sayede vurusu durdaracak, ne zaman düşman senin last hit atabileceğin pozisyona gelirse o zaman S yapmayı bırakacaksın.

Bu arada Navi phantom assasian pickledi, ilginç bir maç olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ağustos 2012; 22:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

quote:

s ye basıyor sürekli

Teşekkürler, deneyeyim bakalım bugün zor muymuş.
  • Rosh'un önünde ki Black Hole neydi öyle ya.Bu adamlar insan değil hakkaten.
  • quote:

Rosh'un önünde ki Black Hole neydi öyle ya.Bu adamlar insan değil hakkaten.

orda naga uyutunca dedim rhasta hexi enigmaya attığı an navi gg ama atmadı yada atamadı tongfu gg oldu

@phantom7 keseceğin creebin yanına getir heroyu sürekli s ye bas son vuruş zamanı sal, bazen heroya vuran creep olursa sen s'yi salınca ona doğru yöneliyor o durumlarda ben s ye abanırım bi yandanda sağ tıkla kesceğim creebe abanırım sonra s ye basmayı kesince hero doğru creebe yönelir.

Edit: senin mesajı alıntılamışız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZéRo -- 28 Ağustos 2012; 22:54:14 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.