Şimdi Ara

dota2 videolarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni açtığım youtube kanalımda ağırlıklı olarak oyun videoları yayımlıyacağım izleyip destek olursanız sevinirim teşekkürler

viper - öndeyken 4 kişi kaldığımız geriye düşüp kazandığımız maç

hoşunuza giderse beğenmeyi unutmayın

yüksek skorlu birbaşka maçımız

hoşunuza giderse beğenmeyi unutmayın

Rikinin yükselişi
    ağır yenilgiyle sonlana bilecek bir maçın çevrilişi

desteklerinizi bekliyorum

Death Prophet'ın suçu ne?
    benim suçum ne arkadaşlar neden bu dereceli maçları kazanamıyorum nerde hata yapıyorum yardımederseniz sevinirim

beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın teşekkürler

Dota2 Shadow Shaman & Zeus

takımımızın ilk maçlarından

sniper ultisinin en etkin şekilde nasıl kullanıldığına bir örnek

beğenmesenizde olur siz sadece izleyin :)

kısa bir oyun

beğenmesenizde olur siz sadece izleyin :)
    izlemeyen olursa

Kaybettiğimiz maçta rikinin son saniye süprizi rampage

İşini Bilmeyen Çavular Döner .... Oyundan Çıkar 1

İşini Bilmeyen Çavular Döner .... Oyundan Çıkar 2

Kaybettik Derken Birden Döndürdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyazlar -- 7 Mart 2015; 1:35:27 >

• videonun neden hızlı onu açıklamadım maç çok uzun sürdü arkadaşlar 70 dakkadan fazla bu videonun amacıda kaybedecekken kazanmış olmamızı göstermekti oyüzden çok hızlı yaptım ama gelecek videolar ki yüklenmekte çok az hızlı olacak gayet kolay anlaşılır olacak
  • iimiş yani yeni başlayanlara hep destek vermek lazım başlangıç için güzel. devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeOFwolves

iimiş yani yeni başlayanlara hep destek vermek lazım başlangıç için güzel. devam et

teşekkürederim
  • kuleye teleportlandıktan sonra bottle basman saçma sonuçta bir süreliğine regen oluyorsun. Yanlış bi tutum içindesin bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunzee

kuleye teleportlandıktan sonra bottle basman saçma sonuçta bir süreliğine regen oluyorsun. Yanlış bi tutum içindesin bilgin olsun

base'in içindede de şişe basmak saçma ama severek yapıyoruz zaten muhtemelen ben değilimdir arkadaştır genelde kimöne çıktıysa onun bakış açısından yapıyorum :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyazlar

quote:

kuleye teleportlandıktan sonra bottle basman saçma sonuçta bir süreliğine regen oluyorsun. Yanlış bi tutum içindesin bilgin olsun

base'in içindede de şişe basmak saçma ama severek yapıyoruz zaten muhtemelen ben değilimdir arkadaştır genelde kimöne çıktıysa onun bakış açısından yapıyorum :) teşekkürler

base in içindeki saçma değil zaman kazanma valla diğerlerine dikkat etmedim işte top kuleye teleport oluyorsun şişe basıyorsun 2 şarj kalıyo o çarptı gözüme uyarayım dedim belki bi kereliğine yapmışsındır dikkat etmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL skinim gitmiş?
    10 yıl önce açıldı
    Dota2 Boost İsteyen?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakyazlar

quote:

base in içindeki saçma değil zaman kazanma valla diğerlerine dikkat etmedim işte top kuleye teleport oluyorsun şişe basıyorsun 2 şarj kalıyo o çarptı gözüme uyarayım dedim belki bi kereliğine yapmışsındır dikkat etmedim

merak ettim şimdi hangi video olduğunu söylerseniz bende bakıyım

• burakyazlar B kullanıcısına yanıt
    bende sen merak edince bidaha izledim ekranda görünmüyor ama galiba juggera bottle basıyorsun
  • TPden sonra hemen bottle bastığında 3te kalıyor olması lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLONS Y ALONSO

TPden sonra hemen bottle bastığında 3te kalıyor olması lazım :)

bende öle biliyorum
  • hocam son riki videona çok fazla dayanamadım oyunda yenimisin bilmiyorum ama 8 yıllık tecrübemle sana bir iki tavsiyede bulunayım.

1. mutlaka takıma 2 veya en kötü 1 tane support iste yoksa mecbur sen ol
    2. mutlaka ama mutlaka tek seferde bir item kas . band of elvinskin morbid mask belt of strength + blade of alacrity var ya yasha ya vlad mom domi ya pt yap yada diff yani bitir bi itemi diğerine geç.

yani sırayı çok çok fazla uzatabilirim ama gerek yok amaç bildiklerimi paylaşmak bişeyleri uzatmak değil. iyi forumlar eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProToneRCi

hocam son riki videona çok fazla dayanamadım oyunda yenimisin bilmiyorum ama 8 yıllık tecrübemle sana bir iki tavsiyede bulunayım.

1. mutlaka takıma 2 veya en kötü 1 tane support iste yoksa mecbur sen ol
    2. mutlaka ama mutlaka tek seferde bir item kas . band of elvinskin morbid mask belt of strength + blade of alacrity var ya yasha ya vlad mom domi ya pt yap yada diff yani bitir bi itemi diğerine geç.

yani sırayı çok çok fazla uzatabilirim ama gerek yok amaç bildiklerimi paylaşmak bişeyleri uzatmak değil. iyi forumlar eline sağlık.

evet yeni sayılırım 1senedir oynuyorum özellikle senin 8 yılına göre epey yeniyim ama son videoda ben yokum arkadaşlarımın beğendiğim bir maçı ben olsam zeuz wd yada dp oynardım 2. tavsiyenede tamamen katılıyorum teşekkürler

• Merhaba canım kardeşim keşke herkes senin gibi dediklerime böyle güzel cevap verse. Ben bişey daha sorayım 2. Ye katılmışsın 1. Yazdığımda ne hata var kardeşim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProToneRCi

Merhaba canım kardeşim keşke herkes senin gibi dediklerime böyle güzel cevap verse. Ben bişey daha sorayım 2. Ye katılmışsın 1. Yazdığımda ne hata var kardeşim :))

hata yokta videoda ben yokum oyunda ben yokum ama ondada haklısın ben olsam destek alırdım
  • yeni videolar eklenmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.