Şimdi Ara

KÜTÜPHANEDE CS LOL OYNAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar üniversitede nasil oyun oynuyorsunuz yurtta kalanlar taktiklerinizi esirgemeyin

• üp
  • Arkadaşlar okul içindeki kütüphaneye gidip üst katta ki masalara kuruluyorlardı. Gayet rahat şekilde oynuyorlardı. Bir alan ayrılmış çalışma masaları olarak , orda herkes bilgisayar kullanıyordu zaten rahatsız olan da yoktu. 20 mbit simetrik bağlantı vardı kırıkkale için konuşuyorum.
    Kablo ile bağlandığınızda ise 100mbit simetrik bir bağlantı sunuyor.
  • 200-300 mbit gibi bir bağlantı sunuluyor bazı ünilerde. Ben gittiğimde kısıtlama olmasına rağmen bir şekilde download yapan bile vardı.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sagolun
  • Kütüphanede farenin tık tık sesi rahatsız etmez mi? Uyaran yok mu?
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Küçük bir ipucu vereyim size birde. Özellikle engel konusu sıkıntı yaşatmazsa bilgisayarların bulunduğu odaları kovalayın boş olduğunda. 800 küsür mb download 800 küsür upload veriyo bizim ünide. Film linklerini biriktirip çekiyodum kendi harddiskime evde uğraşıcağıma kaç saat bekleyeceğime on on beş dakikada elimin altında oluyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    hangi okuldu hocam
  • CartmanBra kullanıcısına yanıt
    abartmayın kalem oynatma seside ayni sayfa değiştirmede
  • Ben kütüphanede ders çalışırken , tık tık fare sesi gelcek . Pişman olurlar oyun oynadıklarına ...

YALLAH İNTERNET CAFE'YE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 4 Ağustos 2017; 16:8:28 >
  • Arkadaşlar orası kütüphane, internet cafe değil.
  • Download tamamda Oyun abartı olur.
  • Fare sesi sıkıntı.
  • Logitech Silent Mouse alıyorsun ve istediğin gibi oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Caprice -- 4 Ağustos 2017; 16:47:42 >
  • Gigi Bibinho kullanıcısına yanıt
    eee varsay cizim ödevin var ? zaten kutuphanelerin bilgisayar kullanım alanlari var arkadaşlar hayatınızda hiç gitmediniz mi
  • tek dilegim hocam bilgisayar oynarken sizin gibi birine denk gelmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirindağları -- 4 Ağustos 2017; 22:19:24 >
  • başka çeşitleri var mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

eee varsay cizim ödevin var ? zaten kutuphanelerin bilgisayar kullanım alanlari var arkadaşlar hayatınızda hiç gitmediniz mi

Aynen dostum, ömrümde hiç kütüphane görmedim. Çizim ödevi ile oturup saatlerce lol/cs oynayıp yer işgal etmek aynı şey mi?
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    ben kırıkkalede yaşıyom demek kütüphanede 100mbit internet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AeroSpaceEngineer

ben kırıkkalede yaşıyom demek kütüphanede 100mbit internet var

Kablo ile bağlı üni nin kendi bilgisayarların da evet hocam onu sokup kendi makinenize takarsınız ama o bilgisayarların olduğu yerde rahat edemezsijiz çok ortada zaten kızlar kore dizisi izliyor genellikle. Üst kata çık arka tarafta boş masalar var oldukça iyi . 20 mbit veriyor wifi ile .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.