Şimdi Ara

LOL eski LOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş 2 3 yıl sonra tekrar indireyim belki eşleşme altyapısı, cezalar felan düzelmiştir oyun ilerlemiştir diye.

2 oyun atmamla alt f4 çekip oyunu silmem bir oldu.

Yav bencil türk gençliğinin bir aynası mıdır nedir bu oyun alamıyorum ya.

Böylesine efsane şekilde kurgulanan bir oyunda hala daha oyunun ortasında yok annem çağırdı yok yemek yiyeceğim diye oyunu bırakıp giden çoluk çocuk var.

Dünya da üzerine turnuva düzenlenen böyle bir oyuna girince ben neden 10 yaşındaki çocuğun IQ su ile savaşmak zorunda kalıyorum ki.

Ceza sistemi ayrı bir komedi. Günün 20 saatini ekran başında geçiren birine oyundan çıkma cezası olarak 5 dk 20 dk verirsen tabi adam yemek yemek için oyunu bırakıp gider. Ver 2 hafta giriş cezası adam evine jeneratör bağlar kopmasın oyun diye. türk telekomda işe başlar sokakları kazıp altyapı çekecem diye.

Derecelide 2 kez ölen başlıyor bilerek beslemeye. Al başına belayı.

Şikayet ve ceza sistemi aynı Türkiye nin adalet sistemi gibi. var mı yok mu bilmiyoruz. Şikayet ediyoruz ama ceza aldı mı yoksa aynı avareliği yapıyor mu belli değil.

Kardeşim yap en azından 15 yaş sınırı, Doğrulamalı bir sistem yaparsın, yada oyunun başında üyelik kısmında yap 20 soruluk bir IQ testi geçemeyen aramda Oynasın dursun kendi kendine :D Yada habersiz botları koy takılsın tek başına bir köşede.

Herkeste bir adc ve solo takıntısı, bencillik paçamızdan akıyor ya hani, herkeste kendini kanıtlama çabası, gerçek hayatta borusu ötmeyen soloda akmak istiyor maşallah :D Takım oyunuymuş felan hak getire kime anlatıyorsun. Adamı birazda gazlasan kadırgalı gibi tek başına midden yarıp gitmek istiyor.

Oyun dediğin kafa dağıtmak içindir, iş hayatından sosyal hayattan biraz kopup dinlenmek istersin. Yemin ediyorum 2 oyun attım Gözleri kan çanağına dönmüş boğa gibi evin içinde saldıracak canlı arıyordum.

En sağlam antidepresanı alın bu oyunun başına geçin vücut onu yakıt olarak kullanır verir gazı tutamazsın :D

Oyunu oynarken papatya çayı için desem papatyalar dile gelir sövmeye başlar.

46-c Belgesine başvurun TR serverinde 1 hafta LOL oynadım deyince hemen işlemlere başlıyorlar.

Bence gizli bir ceza sistemi olabilir TR serveri. Yani yurtdışındaki diğer serverlerdeki oyunculara kötü birşey yaptıklarında cezası TR serveri olabilir bence.

2 3 yılda 1 kez indirip 2 oyun atmak yetiyormuş bu oyun için.

Belki düzelir de ağız tadı ile oynadığımız günler gelir umarım. Bi 3 yıl sonra buralara uğrarım tekrar :D 

• Beğendim yazını hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam West e gecersen butun sorunlarin cozulur gibi. Ben de ayda yilda bir girerim isten gucten vakit buldukca, west gercekten cok rahat o konuda. illa denk geliyor bi tane mal, ama TR serveri gibi degil cok sukur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Client Bozuldu
    4 ay önce açıldı
    lol hata
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.