Bildirim
LOL oyun penceresi sorunu
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çözünürlüğü yükselt.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Leptop ise olur öyle şeyler bende de öyle.Çözünürlük önerilen,maksimum vs, o ayarlarda ama yemiyorBende üşenmeyip yanlardan küçültüyorum her seferinde -
Yok ya benimki masaüstü 1366x768 acaba ondan mı :D Ekran formatı biraz değişiyor sanırım 1366x768'de -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Çözünürlüğü yükselt.
Oyunun config bölümünü bulamadım, ancak oyun içinde değiştirebiliyorum onda da 1366x768den daha fazla yaparsam kenarlar siyah oluyor sanırım, başka bir yolu var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Amplificator
quote:
Çözünürlüğü yükselt.
Oyunun config bölümünü bulamadım, ancak oyun içinde değiştirebiliyorum onda da 1366x768den daha fazla yaparsam kenarlar siyah oluyor sanırım, başka bir yolu var mı?
client ekranının (ssdeki) sabit bir çözünürlüğü var (1280x800) senin masaüstü çözünürlüğünü yükseltmen lazım böylece ekranın ortasında küçük bir pencere gibi kalıyor client oyun içinde ayarladığın çözünürlük oyun içiyle alakalı
sanırım kenarlarından tutup küçültülüyor ama ne kadar küçüldüğünü bilmiyorum açıkçası
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Amplificator
quote:
Çözünürlüğü yükselt.
Oyunun config bölümünü bulamadım, ancak oyun içinde değiştirebiliyorum onda da 1366x768den daha fazla yaparsam kenarlar siyah oluyor sanırım, başka bir yolu var mı?
client ekranının (ssdeki) sabit bir çözünürlüğü var (1280x800) senin masaüstü çözünürlüğünü yükseltmen lazım böylece ekranın ortasında küçük bir pencere gibi kalıyor client oyun içinde ayarladığın çözünürlük oyun içiyle alakalı
sanırım kenarlarından tutup küçültülüyor ama ne kadar küçüldüğünü bilmiyorum açıkçası
Hmm bu sefer de aynen dediğin gibi masaüstü küçülecek bu da biraz sinir bir durum pencereler küçük gözüküyor :D Sadece clientin boyutunu değiştirmenin bir yolu yok mudur? Config cfgsine girip çözünürlükle oynamak falan..
-
2008den beri 1080p ekran kullanıyorum, bana normal geliyor her şey yüksek çözünürlük kullan daha iyidir daha çok şey görürsün ekranda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sol tarafından küçült orantılı küçülür ben öyle yarpıyorum sürekli 1360x768 de bu sorun var sanırım hep. -
-
1366x768den daha küçük olmuyormuş, sınırda bu :( görev çubuğu kitle de iyiymiş bu arada -
hocam araş çubunugu gizle. ben laptopta öyle oynuyorum. -
hocam öyle de sevmiyorum hep mouse gelince çıkıyor -
Ayni sorun bende de var arac cubugunu da gizleyemiyorum. Ayarlardan arac cugunu gizleye basiyorum tamam diyorum 1 saniye gizleniyor sonra tekrar cikiyor ve geri inmiyor. Nasil hallederim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptoplarda oluyor bu sıkıntı genelde çok sinir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X