Şimdi Ara

LOL oyun penceresi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, oyunu açtığımda her seferinde, oyunun chat barı, windows tray barın altında kalıyor ve oyunu yeni açtığımda her seferinde pencerenin kenarından içeri doğru küçültmekten sıkıldım. Bu sorunun bir çözümü var mıdır, bilen varsa çok iyi olur. Resimleri aşağıda verdim:

• Çözünürlüğü yükselt.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leptop ise olur öyle şeyler bende de öyle.Çözünürlük önerilen,maksimum vs, o ayarlarda ama yemiyorBende üşenmeyip yanlardan küçültüyorum her seferinde
  • Yok ya benimki masaüstü 1366x768 acaba ondan mı :D Ekran formatı biraz değişiyor sanırım 1366x768'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Çözünürlüğü yükselt.

Oyunun config bölümünü bulamadım, ancak oyun içinde değiştirebiliyorum onda da 1366x768den daha fazla yaparsam kenarlar siyah oluyor sanırım, başka bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

quote:

Çözünürlüğü yükselt.

Oyunun config bölümünü bulamadım, ancak oyun içinde değiştirebiliyorum onda da 1366x768den daha fazla yaparsam kenarlar siyah oluyor sanırım, başka bir yolu var mı?

client ekranının (ssdeki) sabit bir çözünürlüğü var (1280x800) senin masaüstü çözünürlüğünü yükseltmen lazım böylece ekranın ortasında küçük bir pencere gibi kalıyor client oyun içinde ayarladığın çözünürlük oyun içiyle alakalı

sanırım kenarlarından tutup küçültülüyor ama ne kadar küçüldüğünü bilmiyorum açıkçası

• quote:

quote:

quote:

Çözünürlüğü yükselt.

client ekranının (ssdeki) sabit bir çözünürlüğü var (1280x800) senin masaüstü çözünürlüğünü yükseltmen lazım böylece ekranın ortasında küçük bir pencere gibi kalıyor client oyun içinde ayarladığın çözünürlük oyun içiyle alakalı

sanırım kenarlarından tutup küçültülüyor ama ne kadar küçüldüğünü bilmiyorum açıkçası

Hmm bu sefer de aynen dediğin gibi masaüstü küçülecek bu da biraz sinir bir durum pencereler küçük gözüküyor :D Sadece clientin boyutunu değiştirmenin bir yolu yok mudur? Config cfgsine girip çözünürlükle oynamak falan..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG (pc) hile durumu nedir?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2008den beri 1080p ekran kullanıyorum, bana normal geliyor her şey yüksek çözünürlük kullan daha iyidir daha çok şey görürsün ekranda

• sol tarafından küçült orantılı küçülür ben öyle yarpıyorum sürekli 1360x768 de bu sorun var sanırım hep.
  • quote:

Merhaba, oyunu açtığımda her seferinde, oyunun chat barı, windows tray barın altında kalıyor ve oyunu yeni açtığımda her seferinde pencerenin kenarından içeri doğru küçültmekten sıkıldım. Bu sorunun bir çözümü var mıdır, bilen varsa çok iyi olur. Resimleri aşağıda verdim:

sen yine iyisin ben onu keşfedene kadar görev çubuğunu gizle yapıyordum her seferinde

• 1366x768den daha küçük olmuyormuş, sınırda bu :( görev çubuğu kitle de iyiymiş bu arada
  • hocam araş çubunugu gizle. ben laptopta öyle oynuyorum.
  • hocam öyle de sevmiyorum hep mouse gelince çıkıyor
  • Ayni sorun bende de var arac cubugunu da gizleyemiyorum. Ayarlardan arac cugunu gizleye basiyorum tamam diyorum 1 saniye gizleniyor sonra tekrar cikiyor ve geri inmiyor. Nasil hallederim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptoplarda oluyor bu sıkıntı genelde çok sinir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.