Şimdi Ara

oyun save sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar çıldıracam gta yada rdr oynadığımda mesela görevi bitirdim auto save açık otomatik save oluyor sonra oyunu kapatıyorum terkar açıyorum save olmuyor her seferinde eve gidip save yapıyorum artık bıktım bi çözüm yolu yokmu yardım

• yardım edin yaa
  • UP
  • red dead redemption'ı ben ps3de oynamıştım güzelce kaydedilyordu fakat "rdr undead nightmare"i xbox 360'da oynamaya çalışıyorum ama bende de kaydetmiyor. normalde yatağın kenarına geldiğinde kaydet seçeneği çıkması lazım ama bunda nasıl oluyor bilmiyorum. o seçenek çıkmıyor.
  • benim sorunum rdr ve gta da auto save olmaması ya görevi bitirdiğimde üste saving yazısı çıkıyor ama oyunu yeniden başlattığımda geri bölümden başlıyorum hep oyunda yatağa gelip oyunu kaydediyorum artık bıktım
  • Gta4'te auto saveden ayrı olarak oyunu kaydettiysen öyle karışıklık olabiliyor. Menu>Game>Load yolunu izle ve orada kaç tane kayıtlı oyun varsa deneyerek en son kaydedileni bul.

Ben autosavein dışında başka bir kayıt daha oluşturmuştum, şu anda oyunu ilk açtığımda eski savei açıyo fakat menüden diğer savee geçip devam ediyorum. Büyük ihtimalle senin sorunun da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 15 Ocak 2011; 2:52:35 >
  • ya beyler xbox 360da liveye bağlı olmadığım için galiba GTA 5 de save olmuyor ne yataak ne telefon hepsi aynı sürekli baştan başlatıyo çözümü bilen bi yazarsa memnun olurum
    @mustafagencoglu_ instagram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psp de oyunlar save olmuyor..?
    17 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.