Cs2 çıktığından beri bu sorunla karşı karşıyayım. Maça giriyorum ve 10 round sonra bir anda oyun takılıyor. Görev yöneticisinde yanıt vermiyor. Ardından kapayıp açınca bu hatayı neredeyse iki roundda bir alıyorum ve bu durum zulüm oldu artık. Garip olan şudur ki evde iki bilgisayarım var ve ikisinin de özellikleri birbiriyle çok farklı. İkisinde de aynı sorunu yaşıyorum. Dosya doğrulaması yaptım, oyunu silip yükledim, format attım fakat sorun devam etmekte. .dmp dosyasını aşağıya metin olarak bırakacağım. Ben dmp den pek bir şey anlamadım. Yabancı bir arkadaşın dediği bir şey var. Arkadaş kendi evinde bu sorunu yaşadığını fakat kasasını alıp arkadaşının evine götürdüğünde bu sorunu yaşamadığını söyledi. Acaba sorun çevre birimlerinde veya internetle alakalı olabilir mi? Gpon fiber internet kullanıyorum TT. Sistemim; Z170a ve 6600k i5 işlemci overclocksuz 2x8 gb ddr4 hyperx ram xmp açık değil m2 ssd (oyunu hem sata hem m2 ssd ye kurdum fakat aynı sorun devam etmekte) rx 6500xt gpu (diğer bilgisayarda 750 ti var) bu dmp dosyası ikinci bilgisayarımın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFone -- 12 Kasım 2023; 15:23:31 > |
Bildirim