Şimdi Ara

Dota2ye Yeni Başladım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi dota2 ye yenı başladım hero oyun stili taktik vb. tavsıyelerınız neler suan cristal maiden oynuyoruum başka kolay oynan ama alan skilii olan hero tavsıyenızz varmı ? şimdiden teşekkürler

• Cm tavsiye etmem cok cabuk ölüyor. Cenatur axe witch doctor (alan skilli olarak cok iyidir) iyidir. Support oyna ama arada sirada semi carry falan da pickle last hit gelistirmen icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Cm tavsiye etmem cok cabuk ölüyor. Cenatur axe witch doctor (alan skilli olarak cok iyidir) iyidir. Support oyna ama arada sirada semi carry falan da pickle last hit gelistirmen icin.

Çok teşekkürler başka cevabı olan
  • support falan pickleme.yeni başladım diyosun sana gelen adamlar çok mu carry biliyo da destekliceksin onları.supportlar zaten kırılgan durmadan ölürsün zevk falan alamazsın oyundan.paso hard carry pickle last hitlerini geliştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 15 Ocak 2015; 21:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

support falan pickleme.yeni başladım diyosun sana gelen adamlar çok mu carry biliyo da destekliceksin onları.supportlar zaten kırılgan durmadan ölürsün zevk falan alamazsın oyundan.paso hard carry pickle last hitlerini geliştir.

tavsiyeniz için teşekkürler deneycegım hard carry olarak ne tavsıye edersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Cm tavsiye etmem cok cabuk ölüyor. Cenatur axe witch doctor (alan skilli olarak cok iyidir) iyidir. Support oyna ama arada sirada semi carry falan da pickle last hit gelistirmen icin.

Bence çok güzel 3 öneri. viper'ı da ekleyebiliriz. kolay ölmeyen etkili çok da yetenek istemeyen herolar. bu heroları youtube'dan biraz inceleyebilirsin. nasıl oynuyorlar hangi skillere veriyorlar filan.
  • blendinho kullanıcısına yanıt
    Hard carry olarak farmingi last hiti iyi öğrenmen için anti mage öneririm ama kolay değildir manta çıkana kadar minimum ölüm maks altın sahibi olman lazım. Savaşlarda iyi pozisyon alman lazım gidip ulti açmış medusanın önüne atlayıp manta falan açılmaz yani kesecem falan diye.

Void önermem chronoyu iyi açman lazım pa da öneririm iyidir.

• Yakın zamanda yeni başlayan arkadaşım olduğu ve gördüğüm için ilk başlayanlara artık bende sniper'ı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Yakın zamanda yeni başlayan arkadaşım olduğu ve gördüğüm için ilk başlayanlara artık bende sniper'ı öneriyorum.

3 sene önce öneri üzerine sniperla başladım şuanda (bi yemeği çok yersin ve sonra görünce miğden bulanır ya) miğdem bulanıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunzee

quote:

Yakın zamanda yeni başlayan arkadaşım olduğu ve gördüğüm için ilk başlayanlara artık bende sniper'ı öneriyorum.

3 sene önce öneri üzerine sniperla başladım şuanda (bi yemeği çok yersin ve sonra görünce miğden bulanır ya) miğdem bulanıyor :)

yok niğde
  • lich , dragon knight , bristleback bunlarla baslayabilirsin. Olmemeye ve lasthit almaya calis , tek basima adamlari kesip oyunu kazanayim gibi dusuncelere kapilma , safe oyna.
  • quote:

Sniper çok zor hero neden yeni başlayanlara önerilir bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

Şuan yeni başlayanlar gibi düşünemiyorsun bence.

Bende göremiyordum ki geçtiğim hafta girdim(Koç olarak) rune bölümüne- su alanı dediğimiz bölge jungle felan giren yok dümdüz dalıyorlar. Diğer lanelere gidiş yok en son midde toplanıyordu herkes.

Sniperinde pek olayı yok skilleri çok rahat geliyor başlangıç için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 16 Ocak 2015; 21:41:40 >

• Sniper hem cok kolay hem cok zor. Tamamen karsinda blink yetenegi veya bh gibi biri olup olmamasina bagli. En sinir oldugum seylerden birisi sen dusmanla savasirken
    o karsi takimdaki sniperin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa antarktika'dan seni hedef alabilmesi(assass. olmak zorunda da degil), shrapneli daha etkili simdi bir seferde 3-4 atiyor. Sirf bu yuzden sniper'dan igreniyorum. Adam 100 metre oteden seni harass edip oldurebiliyor kolayca. Oysa move speed'i berbat bir kahraman kendisi.
  • ben lolden geçirdiğim arkadaşıma full wraith king oynatıp supladım ölmüyor yeni gelen için carry de sup da oynayabilirsin wk yı bence bu da bahsettiğim arkadaşın dotabuff linki sonuç bu

http://www.en.dotabuff.com/players/141797378

kesinlikle hiç bir tecrübesi yok ilk kez oynuyor dotayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFPitbull

ben lolden geçirdiğim arkadaşıma full wraith king oynatıp supladım ölmüyor yeni gelen için carry de sup da oynayabilirsin wk yı bence bu da bahsettiğim arkadaşın dotabuff linki sonuç bu

http://www.en.dotabuff.com/players/141797378

kesinlikle hiç bir tecrübesi yok ilk kez oynuyor dotayı

Allah razı olsun wk iled ilk oynum 4 e 1 gıdıyorum suan bende lolden gectım sadece delay yyapamıyorum
  • wk ne mubarek bır karaktermıs oyle
  • quote:

quote:

Sniper yeni başlayanlar için en kolay herolardan biridir bence. Bende başladığımda Sniper ile rahat oynayabiliyordum. Diğer herolarla hiç bir şey yapamıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

quote:

quote:

Sniper yeni başlayanlar için en kolay herolardan biridir bence. Bende başladığımda Sniper ile rahat oynayabiliyordum. Diğer herolarla hiç bir şey yapamıyordum.

Sniper çok zevkli gelmiyor bana onun yerine sand king ve wraith king oynuyorum

• Sniper nasil zor yahu. One click hero,ulti spamleyip ve 1.skill atmak cok mu zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.