Şimdi Ara

Dotada nooblarla oyun oynayacağım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu dota hakkında birşey bilmiyorum.Nasıl indirebilirim,nasıl oynuyabilirim yardım edermisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Noob diyorsun adamlar için muhtemelen micro dan bir haber insanlardır. Stun yada alan vuran bir hero al sana şu şu diyemem. Karşıdakine göre en iyi seçimi yapman gerekiyor. Ama TS(TimeStopper) her türlü şartta yine iş görür.Bi Desolator bi BattleFurry yaptın mı . Çat çat 3 ünüde alabilirsin. Dogru zamanlı Ulti atman şartıyla tabiki...

timestopper ??
  • up
  • Crsytal maidan
    Nerubian
    Gondar
    Razor

Ben olsam tercihlerimi bunlardan yana kullanırım ve süreklide seçerim bunları ilk seçimin gondar olabilir tam bir killer monsterkill bile görürsün
  • ok saol ama razorla ezildim :(( geçen oyun bloodseeker oldum 36 kill almıştım bunlarla oynadığım oyunda xD
  • magnus al 2 bf 2 hyperstone splashin gercek dmgi geciyor tabi bu itemleri bitirebilirsen tek basına oyunu gg edersin.
  • Balanar forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

insanları uyutmak istiyorsanız onları gerçek olmayan şeylerle oyalanmasını sağlayınız.
    Charles Wenson

charles wenson dota oynamamış demekki

sana gelince darr terror al heme rahat kasar hemde ilizyonunla oyalanır arkadaşların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertungaa -- 13 Kasım 2008; 17:02:44 >
  • quote:

insanları uyutmak istiyorsanız onları gerçek olmayan şeylerle oyalanmasını sağlayınız.
    Charles Wenson

C.W'nın anlatmak istedigiyle Dota'yı kıyaslaman yanlış, onun mesajı farklı bi noktaya.
    Diyelimki insanı uyutan bi araç Dota, strateji ve manevi bi tatminlik kazanıyorsun.Satranç oynamak eger uyutulmak degilse dota'da uyutulmak degildir.Kısadan hisse yanlış konuya yanlış yorum yapmışsın.
  • Luna ile akarsın pt 2 fly bi satanic bu şekilde 3 kişiyi aynı anda almışlıgım var lunayı durduramıosun belli bi yerde n sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: battı fish yan Gøing

quote:

Charles Wenson

C.W'nın anlatmak istedigiyle Dota'yı kıyaslaman yanlış, onun mesajı farklı bi noktaya.
    Diyelimki insanı uyutan bi araç Dota, strateji ve manevi bi tatminlik kazanıyorsun.Satranç oynamak eger uyutulmak degilse dota'da uyutulmak degildir.Kısadan hisse yanlış konuya yanlış yorum yapmışsın.

belki bu yorumu konuya yapmıştır dotaya değil ??

• Lion

<Demon Witch>

Bu karakteri alıyorsun eger klavyeden oynama kabiliyetin varsa Af yok
    Bu kadar özürlü karakter yok dotada.

Bodozlama özellikleri,

skill-1 > Seçtigin kişiyi ve o hizadaki herkezi Stun + damage
    skill-2 > Adamı Hayvana çevir mal gibi gezsin ortada (sonra ver ayarı 2 saat kacamıyor zaten)
    skill-3 > Adamın manasını çekip kendine alma (cek babam cek yaratıklardan da cek, hızlı lvl + paso skıll at)
    skill-4 > 850 damage verme ( direk atıyor )

Karaktere direk bi tane Dagon alıyorsun
     Dotada nooblarla oyun oynayacağım yardım

Dagonu paso upgrade ediyorsun zaten, olay şu

adamın HP si mesela oyunun başında ve senin dagonu alacagın zaman max 1000 olcak (str adamların belli olmaz)

senin aldıgın item 500 vurucak ve son ultin yani son açılan damageyi veren skilin 850 vurucak yani verdigin damage adamın hp sini geçiyor, hızlı kasmaya bakıcaksın.

+ hayvan etme , stun etme + o kadar damage + arada normal atack adamın ölmesine neden olur.

kaçar yok yani

ama ne olursa olsun takım oyunu oynaman lazım noob dedıgın adamlarla, mesela mal da olsalar 2 kişi bi kişiye saldırdımı genede hasar verirler.Sen yanında bi kurtarıcı yada arada damage vericek adamla takıl saldırırken garanti olsun.

Eger baktın adamlar paso sana girecek tipler, o zaman Faceless'i al. Zamanı durduruyor + bı anda kaçabiliyor + stun edebılıyorsun.

Ama bu 2 karakterden birini al

Faceless
    yada
    Demon witch (lion)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battı fish yan Gøing -- 13 Kasım 2008; 17:45:35 >

• 2v3 takılcaksanız kesinlikle str hero al derim bunada axe derim axenin counter atağı var %17 şansla hemen 175 vuruyor zaten onun sürekli giden skilni atıp bikaç saniye sonra cultingi attıında ölüyor yada baratla 2 cranium basher bi pt bi vlad 1 tarasque bide vanguard yaptınmı kimse tutamaz seni en sağlamını bile 2 kişi rahat alırsın ;)
  • aslında oyunda şunu şunu alayımda şunları keseyim diye birşey yoktur,oyuna genel olarak baktığından aslında her hero nun bir antisi vardır..ki oyun bunun üzerine kurulu zaten..bi kaç örnek vermek gerekirse int herolarını magina (anti-mage) ile alabilirsin,str antisi genelde agilitydir(kendi tabirimle kritik kralı dediğim Phantom Assassin,15% şansla 4.0x critical vurabiliyor)Kısacası oyunu oynarken alternatif heron hep olsun belli başlı herolar belleme..herhangi hero ya ne şekilde ve ne tür item kasman konusunda bu topicden seve seve yardım edebilirim..kolay gelsin..bol kill ler
  • Witch Doctor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

quote:

quote:

Charles Wenson

belki bu yorumu konuya yapmıştır dotaya değil ??

farklı bi evrenden mi yazıyorsun ?

• PriestessOfTheMoon iyidir hocam
  • En iyi avcı Night Stalker.
    Diğer önerebileceklerim Mortred,Nerubian Assasin(iyi kullanıldığında etkili) ve diğer assasinler.

Veeee... benim favori adamım Strygwyr-Blood Seeker.Tam bir avcıdır kendisi,kesinlikle öneriyorum.

Her haftasonu arkadaşlarla 5v5 ya da 4v4 maçlar yaparız, ondan denemediğim adam yoktur.Ona göre söyledim yani.
  • quote:

Lion
    />

<Demon Witch>

Bu karakteri alıyorsun eger klavyeden oynama kabiliyetin varsa Af yok
    Bu kadar özürlü karakter yok dotada.

Bodozlama özellikleri,

skill-1 > Seçtigin kişiyi ve o hizadaki herkezi Stun + damage
    skill-2 > Adamı Hayvana çevir mal gibi gezsin ortada (sonra ver ayarı 2 saat kacamıyor zaten)
    skill-3 > Adamın manasını çekip kendine alma (cek babam cek yaratıklardan da cek, hızlı lvl + paso skıll at)
    skill-4 > 850 damage verme ( direk atıyor )

Karaktere direk bi tane Dagon alıyorsun
     Dotada nooblarla oyun oynayacağım yardım

Dagonu paso upgrade ediyorsun zaten, olay şu

adamın HP si mesela oyunun başında ve senin dagonu alacagın zaman max 1000 olcak (str adamların belli olmaz)

senin aldıgın item 500 vurucak ve son ultin yani son açılan damageyi veren skilin 850 vurucak yani verdigin damage adamın hp sini geçiyor, hızlı kasmaya bakıcaksın.

+ hayvan etme , stun etme + o kadar damage + arada normal atack adamın ölmesine neden olur.

kaçar yok yani

ama ne olursa olsun takım oyunu oynaman lazım noob dedıgın adamlarla, mesela mal da olsalar 2 kişi bi kişiye saldırdımı genede hasar verirler.Sen yanında bi kurtarıcı yada arada damage vericek adamla takıl saldırırken garanti olsun.

Eger baktın adamlar paso sana girecek tipler, o zaman Faceless'i al. Zamanı durduruyor + bı anda kaçabiliyor + stun edebılıyorsun.

Ama bu 2 karakterden birini al

Faceless
    yada
    Demon witch (lion)

Lionada ilk dagon çıkılırmı be abicim akıl var mantık var..Hp si def'i olmayan bi hero ztn..Baktınız ezilionuz guinso akar..Olmadı aganhim..Dagon 2. tercihdir..İlk bu 2 temden biri yapılmalıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Lionada ilk dagon çıkılırmı be abicim akıl var mantık var..Hp si def'i olmayan bi hero ztn..Baktınız ezilionuz guinso akar..Olmadı aganhim..Dagon 2. tercihdir..İlk bu 2 temden biri yapılmalıdır

Abi oyunun başında tabiki direk dagon almıyacaksın,bi hp restore + bracer itemi yeter bu adama.Eger hızlı oynarsan zaten rakibin pek bi şansı yok çok spastik skilleri var.
    Ayrıca sen zaten uzaktan büyü atıyorsun yani normal atagında uzaktan, adamın sana vurmasını mı izleyeceksin, baktın ortam yusuf yusuf ortamı kuleye yakın oynayacaksın senin elemanların daima arkasında olacaksın onlar sana kalkan olacaklar zaten, herneyse :p (zevkli oluyor strateji muhabbetleri)

İlk başta mantıksız geliyor ama işin espiriside burada, mantıksız oldugundan adamları çok pis kesiyorsun :D
    Herif diyorki bu adam kasıcak sunu sunu alcak falan ama sen öyle yapmıyorsun direk ataga yuklenıyorsun.Sen o itemi alana kadar o adamın hpsi zaten senin damagenin çok altında kalıyor.Dagon yapmak çok kolay.Arada bide kule kesersen zaten extra para geliyor akarsın yani

İşin asıl espirisi şu : Senin direk atagın ; adamların Exp almasını engellemiş oluyor sürekli (gerek spastik skilleri gerek uzaktan atack yapması)
    Adamların exp almasına engel olup + adamları kesersen sürekli oyunun başında ; Herosu nekadar anti'de olsa adam gelişemiyor.Bu gelişememe basit degil.
    İtem alamıyor
    Lvl atlayamıyor
    lvl atlamayınca ne hpsi ne manası ne atagı yükselmiyor (beleş bonus)
    Moralide saymıyorum ^_^
    Dedigim gibi heronun skilleri hile gibi bişey.Bu karakterin skillerine bakarsan Sıfırdan item dizili bi char görürsün.Hayvan etme, stun etme, ulti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battı fish yan Gøing -- 14 Kasım 2008; 9:36:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.