Şimdi Ara

Dotada nooblarla oyun oynayacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşlarla dota yapıcaz bizim tayfada en iyi ben olduğum için genelde en kotu takıma giriyorum ve takımda benden başka adam oldurebilecek kapasitesi olan yok... Bana çok iyi bi killer hero söyler misiniz lycan mortret boradmotherle iyi işler yaptım ama daha iyisi var mı 2v3 falan için

Not:takımdakiler hard noob deil sadece noob oyunları da çok kötü değildir

• Abaddon alabilirsin Tank olduğundan işine yarayabilir
    Rikimaru alabilirsin BackStablarla iş yapabilirsin
    Axe'te Abaddon gibidir işe yarar.
  • saol başka fikri veya taktiği olan var mı ?
  • Centaur al...Sen sadece dolas onlar kendiliginden oleceklerdir...
  • adamların herolara göre sende ona göre seç şimdi ne dersem o hero nun anti si gelir kötü olur
  • Puro adam bütün herolarla iyi oynar.
  • Barat, Slardar(1-2 iteme bakar).

Ekleme:Luna ve snip. (lanet olsun bu iki heroya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 12 Kasım 2008; 20:15:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragon [PC ANA KONU] - MOBA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen her heroyla ezerim. Denemesi bedave.
  • Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Dazzle ile nasıl bir strateji izlersin?
  • sven al , travel , mom , 3 tane furry 1 tane hyperstone al aynı anda birden fazla kill alırsın , furry sanırım unutmadıysam %65 clave atak veriyor clave atak demek Atağının %65 ini çevrendekilere vurabiliyorsun senin asıl daldığına normal atackla dalıyor tabi. svenla hiç unutmam tek başıma 4v1 yaptım almıştım oyunu.
  • teşekkürler geçen sefer centaur aldım ezildim :/ nessai nasıl ? çünki dediğim gibi full killer lazım takımda kill alacak adam yok en kötü adamı alıp 2 ye 3 yapmak zorunda kalıyorum normal oyunlarda boradmother mortret vs eziyorum ama str ci kapısmasında zorlanıyorum kill alması zor oluyo canları çok ya ..
  • Axe
  • Necessa®i 'nin dediğini yapacaksın o zaman kesin çözüm
  • tavsiyem slitheren guard (slardar) , gerek alana stunu gerek normal vuruşlarındaki bayıltma şansı en önemliside düşmandan 15 armor düşürmesi ki bunu desalator yaparak arttırabilirsin + a.curias la beraber toplam 26 gibi bi armor düşürmüş oluyorsun..çoğu heroları alabilirsin,tabi ki bu senin oynayışına da bağlıdır..oynamak istersen diye tavsiye ettiğim itemler..pt,a.curias,desalator,heart of terasque,dual cb(cranium brasher) ( yazım yanlışlarım varsa affola )
  • traxex mi öle bi okçu vardı onu al çok iyi iş yapıyodu(biraz oynamıştım dota)
  • Axe ya da Balanar derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 12 Kasım 2008; 22:34:31 >
  • Dotayı biraz daha öğrendikten sonra bu tür soruların sorulmayacağını anlarsın
  • ewet slardarla svenle güzel kill alabilirim başka fikri olan var mı ?taktik falan
  • Noob diyorsun adamlar için muhtemelen micro dan bir haber insanlardır. Stun yada alan vuran bir hero al sana şu şu diyemem. Karşıdakine göre en iyi seçimi yapman gerekiyor. Ama TS(TimeStopper) her türlü şartta yine iş görür.Bi Desolator bi BattleFurry yaptın mı . Çat çat 3 ünüde alabilirsin. Dogru zamanlı Ulti atman şartıyla tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 13 Kasım 2008; 15:36:56 >
  • insanları uyutmak istiyorsanız onları gerçek olmayan şeylerle oyalanmasını sağlayınız.
    Charles Wenson
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.