Şimdi Ara

Double Jump

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar size bir sorum olacak bu oyunlarda falan double jump olayı varya işte o olay gerçekte olabilir mi böyle bir olasılık var mı? Bence olabilir nasıl olabilir? Şimdi aklımda bir teori var bu teoride özel ayakkabılar yapılacak ve bastığınızda aniden yüksek güçte bir nevi patlama yapacak ayakkabı böylece hava moleküllerinin üzerine çok hızlı bir şekilde basınç uygulanacağından böyle bir şey olabilir diye düşünüyorum bir roket misali. Düşünceleriniz bekliyorum

• zHellBoyz kullanıcısına yanıt
    asıl soru yapılabilir mi? değil bence neden yapılsın? momentumun korumuna göre bir şey fırlatmadan olmaz. her yere indiğinde yerden birşey söyküp zıplayınca fırlatacaksa olur da çarpışan arabaların bile sağlıkı olmadığını düşünürsek pek de mantıklı gelmedi bana.
  • Bence zamanda yolculuk bile olabilir, double jump neden olmasın ? Hatırladığım kadarı ile görünmezliği bulmuşlardı bile(tam olarak görünmezlik sayılmasa da). Yapılabilir.
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    Yapılsın ya ne olacak hiç mi çocukluğunda özenmedin atari oyunlarındaki 2 kere zıplayan karakterle off be şuna bak falan buda benim çocukken olan isteğim bence uçmaktan daha cool
    Onu yapıncaya kadar uçmayı yapsak daha hoş olur bence her işe uçarak gitmek hem hızlı hem de uçarken havamı alırım bence çok güzel.
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    saygı duyarım herkesin zevki farklı
    Neden yapilmasin fakat bu hareketi bir insanin yqpmadi cok zor cok ince ayar gerekir yukari yerine saga sola firlatavilir ve patlama insana zarar verwbilir ama bunu yapan bir robot uretilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beratulker B kullanıcısına yanıt
    ince ayar gerekmez bence yani normal zıplama gibi yani ayağının altı nereye bakıyorsa o tarafın tersine gidersin yani o kişinin kullanmasına bağlı normal zıpla yerinde aleti etkinleştir yukarı gidersin yani sağa sola gitmek gibi bir şey ortaya çıkmaz ama tabi ki dikkatli kullanmak gerekir tehlikeli yinede
  • Yapılamayacak bir şey değil ama havada zıplamaktan başka işlerde de fayda sağlamalı ki bunun için uğraşılsın. Yeni nesil oyunlardan Devil May Cry serisindeki Dante Nero Vergil karakterleri o dediğin zıplamayı yapıyor hem de alâsını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.