Şimdi Ara

Doublelift Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jinx, Cait, Luci gibi earlysi güçlü adcler karşısında geriye düşmemek için yapılabilir hatta botrktan daha mantıklı olur. Üstünüzde botrk karşıdaki caitte bt varken arada neredeyse 100 ad fark oluyor .

Ama sırf oyun boyunca adam vayne'ye bt kasmış bu vayne mi kazanacak v.s laftalarını duymamak için yapmam. Laning sırasında iyiysem base e döner bi amk kılıcı alırım sonra botrk çıkarak atak eksiğini o şekilde gideririm. Amkyıda pd den sonra IE için kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Şubat 2014; 22:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troleybus94

Beyler malum doublelift sayılı adc lerden. Şu son 3-4 haftadır gerek stream lerinde, gerek lcs maçlarında vayne e klasik botrk ve phantom çıkmayıp ilk iki itemi Blood. Ve statik çıkıyor. Sizce neden böyle bir build yapıyor. Yoksa yeni meta ile vayne e artık bu build daha mı viable yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Mobil den açtığım için imla vs. düzgün değil kusura bakmayın.

Karşıda aşırı bi tank yoksa yada oyunun late uzayacağı belliyse q maxlayıp bt alabilirsin.Botrk yokken öyle kasardık ad olarak üst düzeyde bir damagin olurdu
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 4 Şubat 2014; 22:35:39 >
  • doublelift ezq en iyisi holifiniks holifiniks>doublelift
  • Vayne'in karşısında tank yoksa viable
  • Yanlış yapıyor,botrk-zeal- İE daha iyi bir tercih bana göre.Sonra o zeal trinity yapılmalı.

Diğer adclerin büyük çoğunluğu halen botrk-phantom gidiyor.

Doublelift ezreal a hep ilk item blood çıkardı halende öle yapıyor.Bu demek değilki kesin doğru o

Blood ilk item vayne için iyi bir tercih değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Açıkcası bende öyle yapıyorum earlyde yüksek damage daha etkili oluyor Tumble ile beraber Vayne için. Statik yapmıyorum ama. Statik hiçbir adc ye yapmıyorum ben gerçi.

jinx?

Jinx şimdilik main adc olarak kullanıyorum kalırsa adc bana. 11 win 4 lose hiç statik yapmadım

• botrk en baba item vayne için ultisi ve q su ile vayne mekanikleri botrkden gelir
  • Damage olarak geri kalmakla alakalı değil , Doublelift sıradan bir ADC rolünde oynamaz , onun kendine göre amacı splitpush yapıp geleni 1v1de indirmektir. Her zaman işe yaramıyor ama bu yüzden Statik - BT çıkıyor diye düşünüyorum.
  • Vayne'e botrk-pd ın amacı 1 e 1 de tank dinlemeyip agresif olabilmek,bt-pd ise 1 e 1 den çok takım savaşlarında hasar vemeye odaklı tabi bu söylediğim vayne için geçerli.Ayrıca şuan ki metada jinx lucian cait çok fazla hasar vurabildiği için(gerek basit atakları gerek skilleri)onlara bir nebze daha olsun yakın olabilmek.Zaten vayne oynamanın pek mantığı yok onlara karşı,ama bahsettiğimiz kişi Dlift yani ne yapsa şaşırmamak gerekir.
  • şurda kalkıp Doublelift yaptı doğrudur deyip açıklamaya zorlamayın kendinizi. bildiğin mantıksız Doublelift yapsada kötü. ayrıca Doublelift dediğin adam vayne'e çöp dedi ve suan lcs de oynuyor kendide bilmiyor ne yaptığını.
  • cait'in karşında durabilmek için q kastı ve bt aldı. (Bence)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.