Beyler malum doublelift sayılı adc lerden. Şu son 3-4 haftadır gerek stream lerinde, gerek lcs maçlarında vayne e klasik botrk ve phantom çıkmayıp ilk iki itemi Blood. Ve statik çıkıyor. Sizce neden böyle bir build yapıyor. Yoksa yeni meta ile vayne e artık bu build daha mı viable yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Mobil den açtığım için imla vs. düzgün değil kusura bakmayın.
Açıkcası bende öyle yapıyorum earlyde yüksek damage daha etkili oluyor Tumble ile beraber Vayne için. Statik yapmıyorum ama. Statik hiçbir adc ye yapmıyorum ben gerçi.
quote:
Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah
Açıkcası bende öyle yapıyorum earlyde yüksek damage daha etkili oluyor Tumble ile beraber Vayne için. Statik yapmıyorum ama. Statik hiçbir adc ye yapmıyorum ben gerçi.
çünkü botrk çıktıgında şuan diger adclere göre dmg olarak çok geride kalıyor.Bunu ancak böyle kapatabiliyor.
İlk base attığımda 1550+ gold varsa bf sword çekiyorum ben de ondan sonra raadım
quote:
canı sıkılmış yapmıştır o yaptı diye herkes yapıncada moda oldu bi anda.
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Alıntıları Göster
botrk iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Alıntıları Göster
ben ilk itemlerde değilde son itemlere yakınken Trinity force alıyorum biliyrum saçma gelebilir ama trinity' kosu hızı felan iyidie ben daha cok böyle 2 snde bi sheen aktifi için mesela AA+AA+Q yapıp hem true damage hemde sheen bonusu ile iyi oluyo gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Ghetto Bird
botrk iyidir
Alıntıları Göster
botrk artık tank champlara daha çok gittiğini düşünüyorum vayne'e kanasusamış çıkıp Q yu maxlarsanız hem daha iyi damage verir hemde rakibinizi daha erken alt edebiirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: tugay222
botrk artık tank champlara daha çok gittiğini düşünüyorum vayne'e kanasusamış çıkıp Q yu maxlarsanız hem daha iyi damage verir hemde rakibinizi daha erken alt edebiirsiniz
Alıntıları Göster
Doublelift gecen sene de boyle yapiyodu yeni bir sey degil yani. Ayrica bt static degil bt pd yapiyor. Farki da deneyince gorursun cok etkili oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Chimeria
Doublelift gecen sene de boyle yapiyodu yeni bir sey degil yani. Ayrica bt static degil bt pd yapiyor. Farki da deneyince gorursun cok etkili oluyor.
Alıntıları Göster
Dmg olarak geride kalmamak için earlyde ama piglet direk botrk-pd çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: eazy e
botrk iyidir
Açıkçası bende öyle düşünüyorum Full stack bir Blood 100ad veriyor. Botrk alsak 25ad ve 40as nin yanında bana göre oyunun en güzel item aktifine de sahip oluyoruz. Yani bence hala botrk+pd > Blood + statik.
Ayrıca Chat ekranında vayne e Blood çıkan adam oyun kazandı yazık cümlesindede kendimizi korumuş oluruz
Ben bu buildi yaptığımda konu patlamıştı. Botrksız vayne mi olur diye. İllaha dlift yapıcak sonra kıymeti anlaşılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Ben bu buildi yaptığımda konu patlamıştı. Botrksız vayne mi olur diye. İllaha dlift yapıcak sonra kıymeti anlaşılacak.
+9999 biz yapsak çöp o yapsa pro
quote:
q icin bt cikiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: JJimi
q icin bt cikiyolar
Alıntıları Göster
Bi aralar bu forumda birisi vayne e bt çıktığı için herkes küfredecek derecede taşlıyordu
doublelift alıyor dendiği zamanda dalga geçiyorlardı yav he he diye
alayına selam
Ben hiç Botrk'siz oynamadım.Yarın oyuna girersem denerim ama Phantom Dancer'dan sonra Last Whisper sonra Static Shiv alırım bence As yoksa Vayne bir hiç.
quote:
jinx?
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
Bi aralar bu forumda birisi vayne e bt çıktığı için herkes küfredecek derecede taşlıyordu
doublelift alıyor dendiği zamanda dalga geçiyorlardı yav he he diye
alayına selam
Bendim o knk. sana msj bile attım hatta.
quote:
Aynen hatırlıyorum konunu. Nadir destek verenlerdendim o konunda sana. İşte, illa profesyonel birisi yapacak biz yapınca çöp.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Donnaly
Ben hiç Botrk'siz oynamadım.Yarın oyuna girersem denerim ama Phantom Dancer'dan sonra Last Whisper sonra Static Shiv alırım bence As yoksa Vayne bir hiç.
bir zamanlar vayne bloodt. aldığı için taşlanan hor görülen noob denen o forumdaşı saygıyla selamlıyorum