Şimdi Ara

LoL'de Harcadığınız Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki linkten ne kadar para harcadığınızı görebilirsiniz. Benim sandığımdan da az çıktı.

LoL'de Harcadığınız Para

• LoL'de Harcadığınız Para
  • 120tl
    32 40 48 tl ye 1780 rp aldım bir daha da almayı dusunmuyom 56tl olur 2020 de...
  • 818 tl 7 senelik hesabım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 331 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Aksam aksam keyfim kacti...3 4 yil once yatirdim hepsini.Dolar alsam zengindim

2012'de açtığım hesap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 260 tl

• 1571 TL :/ 2013-2017 yılları arası yaklaşık 5 yıla yayılırsa aylık 25 lira civarı normal gözüküyor ama yine de bir oyun için fazla.
  • 58,50

normalde oyuna para vermem ama.. "savaş ustası vi" için yatırdım şimdiki aklım olsa "bende hayvanım udyr" alırdım..
  • 2012 yilindan bu yana. Ben ne harcayacağım onların bana para harcaması gerekiyor.
    LoL'de Harcadığınız Para
  • Hileye para harcadım. Lol hesaplarım banlandığı için hep ucuz, az şampiyonlu hesaplar aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:24:48 >

215 Euro + 2316 TL Yaklaşık 3700 TL ediyor. Yalnız ben daha çok harcadım sanıyordum az harcamışım Sezon 1'den beri oynadığım hesap. 2500-3000 Euro falan olmuştur diye düşünmüştüm.
  • 130 €
    1746 TL

Genelde sitelerden aldığım için rp aktif ettiğimde rakam düşük çıkıyor. X siteden 100 liralık bir rp'nin 80 tl gibi bir faturalandırılması mevcut.
  • 508 TL Sezon 2 den beri oynayan biri olarak, daha fazla bekliyordum mutlu oldum
  • 1481 lira+7 euro... 148 lira etmez hesap,yazik olmus paraya.

• 1.8k

Sezon 1 hesabı.
    Az harcamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

1.8k

Sezon 1 hesabı.
    Azmış hocam eğer TL ise. Benimki şuanın parasıyla 3700 civarına tekabül ediyor gene sezon 1 hesabı. Keşke hiç başlamasaydım şu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Azmış hocam eğer TL ise. Benimki şuanın parasıyla 3700 civarına tekabül ediyor gene sezon 1 hesabı. Keşke hiç başlamasaydım şu oyuna.

Alıntıları Göster
    Evet tl. Yani 10 yıl geçmiş, süreye bakılacak olursa hiçbir şey. 1 ay boyunca bimde kasiyerlik yaparak 10 yılda lole harcadığımız parayı geri kazanabiliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.