Şimdi Ara

dövme silme blog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet üzeirnden tca 50,E Vitamini Alfa Tokaferol,B5 Vitamini Panthenol ve çinko oksit aldım
    bunlar gelince bepanthn ve madacassol die krem i de alıp tca peeling dedikleri ya düzmece belkide gerçekten işe yarayacak kendi kendime dövme silme işlemine başlayacagım.

her uygulamadan sonra fotoları paylasırım inşallah koluma bişi olmaz (dövme kolumda)

kargolar maximum 3 güne gelse ilk uygulama en geç cuma gibi

• UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    Enteresan bi şekilde dün sipariş verdiğim zımbırtılar bugün elime ulaştı saat 10 itibariyle . iş adersimi vermiştim
    tahmin ettiğimden daha küçük şişeleri var cilde sürmeyi bırak içsen bile bişi yapmayacak kadar ufak duruyolar bakalım nolcek
    yalnız bu hafta sonu bi deniz e gitme planım var sanırsam güneş ve tuzlu su yapılacak olan peeling e çok tersmiş
     dövme silme blog
     dövme silme blog
     dövme silme blog

gelen mallar bunlar bide eczacı dan krem bepanthn le madacassol aldıkmı merdiven altı kendi dövmeni kendin sil dermatoloji bolümümüz tamamdır :)
    büyük ihtimal pazar akşamı yaparım erken yaparsam kolumun delinip bozulmadan önceki ve asitlere maruz kaldıktan sonraki mutant halinin fotosunu atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: UGUR1987

internet üzeirnden tca 50,E Vitamini Alfa Tokaferol,B5 Vitamini Panthenol ve çinko oksit aldım
    bunlar gelince bepanthn ve madacassol die krem i de alıp tca peeling dedikleri ya düzmece belkide gerçekten işe yarayacak kendi kendime dövme silme işlemine başlayacagım.

her uygulamadan sonra fotoları paylasırım inşallah koluma bişi olmaz (dövme kolumda)

kargolar maximum 3 güne gelse ilk uygulama en geç cuma gibi

Hocam neden direk güzel bir dövmecide sildirmek istemediniz ?

Leke falan kalmasın aman

Özel değilse neden dövmenizi sildirmek istiyorsunuz bende 2 ay önce yaptırdım memnunum şuan
  • Dövme dovmecide sildirilmez, bir doktor kontrolünde ve doktor uygulaması ile silinmesi dogrudur (plastik cerrah, dermatolog yada medikal estetik doktoru)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Dövme dovmecide sildirilmez, bir doktor kontrolünde ve doktor uygulaması ile silinmesi dogrudur (plastik cerrah, dermatolog yada medikal estetik doktoru)

Hiç sildirdiniz mi yüzde yüz başarı oranı var mı ?
  • Hiç sildirmedim ama yaptığım iş dolayısıyla çok sayıda tüm sureci gozlemleme ve doktorlarla konuşma fırsatım oldu.profesyonel uygulamalarda %100 başarı sağlanır, koyu renkleri özellikle siyahi silmek daha kolaydır. Krem vs bu işin para tuzakları, o kadar kuvvetli peeling etkisi göstermezler. Lazer cihazı kesin çözümdür, asla doktor olmayan kişiye dovme silme işlemi yaptirilmamalidir çünkü ciddi yanık riski var.
    Benim de dövmem var, sildirmeyi kesinlikle bir gün bile düşünmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Hiç sildirmedim ama yaptığım iş dolayısıyla çok sayıda tüm sureci gozlemleme ve doktorlarla konuşma fırsatım oldu.profesyonel uygulamalarda %100 başarı sağlanır, koyu renkleri özellikle siyahi silmek daha kolaydır. Krem vs bu işin para tuzakları, o kadar kuvvetli peeling etkisi göstermezler. Lazer cihazı kesin çözümdür, asla doktor olmayan kişiye dovme silme işlemi yaptirilmamalidir çünkü ciddi yanık riski var.
    Benim de dövmem var, sildirmeyi kesinlikle bir gün bile düşünmedim.

Benimde var görünen yerde sildirmeyi düşünmüyorum sadece merak etmiştim.Verdiğiniz bilgi için teşekkürler sağolun.Öyle bir niyetin olursa doktora giderim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE UYGULAMA SİLME
    12 yıl önce açıldı
    forum teması değiştirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk uygulamayı geçen hafta yaptım ilk surunce biraz karıncanlanma cılız bi yakma oldu ama acı falan hıssedicek bişi yok ideali 90 saniye bekletip yıkamak mış . ben 70 saniyede falan yıkadım kritik eşiğe yaklaşıp risk almaya gerek duymadım keşke 90 sanıye bıraksaydım

tca yı surdukten sonra biraz üstünde yıkadıktan sonra beyazlanma oldu köpürme gibi krem falan sürüldü en üst deri tabakası soyuldu bazı yerleri...
    hiç bişi olmadı değiştirmedi demek yalan olur,
    bişi yaptı evet siliyor demek de şuan için yalan olur ama 2. 3. seansları denemek için umut verdi diyebilirim. dövmenin olduğu yer derinin bi alt tabakası dersek en üst tabaka soyuldu yerine üst tabaka geldi tırnak gibi olsa kestıgımız yere bi alttaki üste çıksa kesin çözüm derdim ama maalesef şuan öyle bi durum yok
    hiç işlem yapmadan önce işlemden sonra resimleri çektim çekiceğim bir sonrakinde paylaşırım 3 hafta sonra

• Sonuç ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.