Şimdi Ara

Dövme Yaptırıcam Ailem Karşı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk'ün imzasını dövme yaptırınca boyun uzucak mı? Arkadaşlarına gösterip hava mı atıcaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

bende senin gibi düşünüyorum .. o yorum rahatsız etti beni biraz..

80 liraya yaptırırsın

randevu alırsın telefonla
    izmire geliş biletini alırın gelirsin yaptırırsın sonraki dönersin
    gece geç saatte evinde olursun gene,

ya da sabah arabasıyla gelir yaptırır gece dönerin ertesi sabah evindesin, arkadaşta kaldık olur ;)
  • atatürkü siyaset malzemesinden sonra popüler kültür malzemeside yaptık sonunda.ogrenseydi imzasının önüne gelenin bi taraflarına dövme olacagını ne derdi kim bilir
  • okuduğum kadarıyla yaşını göremedim ama benden sana bir tavsiye ben 19 yaşındayım(belki benden büyüksündür ama olsun senden küçükde olsam fikrimi kulak ardı etme) 3-4 senedir bende bu düşünce var annemle konuştum karşı çıktı bende tamam dedim şimdi bu sene üniversiteyi bitiriyorum muhtemelende yazın istediğim dövmeyi yaptıracam belki ailem gene karşı çıkacak ama artık kendi hayatımı kuruyorum ve kararlarıda benim vermem gerekir tabiki ailemin kararları benim için çok önemli ama genede bu bir istek-tutku yani yaptıracam

sende bekle kaçmıyor ya illa yaptırırsın hem istediğin dövme desenide çok güzel yani yaşını tam bilemediğimden kesin birşey yazamıyorum ama 18 yaşından küçüksen ve okuyorsan bekle eğitimle işin bitsin kendi ayakların üzerinde dur ve ardından git koluna değil sırtına yaptır imzayı istiyorsan

• YAPTIRMA.
  • 3-5 yıl duran dövmeler varmış onları bi araştır istiyorsan. Daha sonraları pişman olmaktansa böylesi daha iyi bence.
  • Maşşallah sendede nasıl bi harçlık, nasıl bi yemek parası varsa helal olsun bide kısarak almışsın kısmadan alsan nolur bilemiyorum
  • Ekonomik durumumuz kötü sayılmaz bu kadar neden üstünde duruldu anlayabilmiş değilim imzama.. ayrıca sadece fikir soruyorum size son karar tabiki benim..sen hayatında hiç görmediğin bi insana karşı bu kadar terbiyesiz konuşuyorsan vay senin haline..burası bi paylaşım sitesi ve sadece yorumlarınızı merak ettim ben sizin aşağılamalarınıza ihtiyacım yok (yapan arkadaşlara söylüyorum herkes üstüne alınmasın..)

Teşekkür ederim..
  • gerçekten amacımın artistlik yapmak olduğunu düşünseydiniz aptal saptal dövmelerde yaptırabilirdim...buda aklınızın köşesinde bulunsun..
  • çarşı herşeye karşı
  • kötü yorum yapanların taaa.. şaka şaka.. yorumlarınız benim için önemliydi teşekkür ederim konu kilitlenebilir.
  • Atatürk dövmesi mi

Orjinal olun biraz.
  • Atatürk dövmesi yaptıracağına git daha yararlı şeyler ara kendine. Bu kadar elektronik yetmemiş mi tatmin olmana?
  • abi benden sana tavsiye olur olmaz yerine piercing yaptırma dövme daha kötü sonuçta bir zaman sonra sildirmek istiyeceksin bunu her yaptıran istiyor fakat çok pahalı ve çok acı çektiren işlemlerden sonra siliniyor
  • Abdest alamzsın alırsan kabul olmaz

O yuzden yapma
  • müslümansan yaptırma cenabet olursun sonra . cok günah bir olay bir daha namaz falan kılamazsın cok günah sakın yaptırma sakın cok günah atatürk rozeti tak onun yyerine
  • Yine gelmiş dövmenin zararları konulu arkadaşlar.
  • napıyım elimde değil insanlarımı yeterince cünüp zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

çok yüz bulduğumu ve şımardığımımı düşünüyorsunuz..bence yanlış

yani bir aile çocuğunun istediklerini imkan dahilinde alsa suç almasa suç şu an ciddi sinirlendim size ne ki? tabii dövmeye pek karışamayacağım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.