Şimdi Ara

Dövme Yaptırıcam Ailem Karşı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceden kulagımı ve kaşımı aileden gizli deldirmiştim haliyle anlaşılmıştı bir süre sonra çok karşı çıkmışlardı...şimdide dövme yaptırmak istiyorum fakat bu sefer baya ciddiler karşı çıkma konusunda..onları nasıl ikna edebilrim dövme atatürkün imzasıKoluma

• Atatürk-ün İmzası..
  • onları nasıl ikna edebilirim sizce
  • genç ailenden çok yüz bulmuşsun ve dediklerine de karşı çıkmaya çalışıyorsun. imzana bakılırsa sana istediğin herşeyi almışlar ve senden bi şeyi yapmamanı istemişler. eğer 18 yaşından büyüksen yap ama değilsen ailenin sözüne karışmayacaksın.
  • imzamdakilerin hepsini uzun bi zaman aralığında ve kendi bayram harçlıklarımdan ve yemek paramdan kısarak aldım aç kaldım denebilir imzamdakileri almak için. ayrıca babam çok para harcamayı sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

genç ailenden çok yüz bulmuşsun ve dediklerine de karşı çıkmaya çalışıyorsun. imzana bakılırsa sana istediğin herşeyi almışlar ve senden bi şeyi yapmamanı istemişler. eğer 18 yaşından büyüksen yap ama değilsen ailenin sözüne karışmayacaksın.

Eklenecek bir şey yok.
  • çok yüz bulduğumu ve şımardığımımı düşünüyorsunuz..bence yanlış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

quote:

genç ailenden çok yüz bulmuşsun ve dediklerine de karşı çıkmaya çalışıyorsun. imzana bakılırsa sana istediğin herşeyi almışlar ve senden bi şeyi yapmamanı istemişler. eğer 18 yaşından büyüksen yap ama değilsen ailenin sözüne karışmayacaksın.

Eklenecek bir şey yok.

Ne olabilirki. xbox 360 olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: schurzenjager

quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Eklenecek bir şey yok.

Ne olabilirki. xbox 360 olabilir

@DarkMetallica:Biriktirdiğim para ile aldım diyorsun ama sonuçta onları almak için bayağı birikmiş para lazım kı bu paranın kaynağı da ailen gibi duruyor.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

imzamdakilerin hepsini uzun bi zaman aralığında ve kendi bayram harçlıklarımdan ve yemek paramdan kısarak aldım aç kaldım denebilir imzamdakileri almak için. ayrıca babam çok para harcamayı sevmez.

yani??? sen bu kadar şeyi uzun bir zaman aralığında aç kalarak aldım diyorsun ama yine bunları alman için iyi bir haftalığın yada ne bileyim yövmiyen var gibi duruyor.
    ayrıca tekrarlıyorum. eğer 18 yaşından küçüksen ailenin dediklerini yapmalısın. herhangi bir sertbestliğin yok. haa üniversiteyi kazandın (ki kesinlikle oturduğun şehre en azından 4 saat bulunsun. ev arkadaş oratımını tat. bir eve çöıktığında evde işler nasıl döner öğren. insanları tanımayı öğrenirsin en azından.) o zaman istediğini yap. ben böyle takılmak istiyorum. 18 yaşından büyüğüm kafam çalışıyor çocuk değilim istediğimi yapabilecek apasitedeyim dersin ailene ve tahminim zaten itiraz etmezler o yaşlarda. ama 18+ için...

• izmir alsancak ta bir dövmeci var

atatürk dövmesi yaptırmak isteyenlere ücret almadan yapıyor dövmeyi

bir araştırın
  • evet kendime yetecek kadar bir para alıyorum hergün okula giderken ve harcamıyorum bu parayı..babaannemde emekli haliyle ordanda yardım geliyor arada beklemeliyim o zaman size göre yaptırmak için
  • Bir kere anlayamadığım Atamızın imzasını koluna dövme yaptırmak ne demek ? İmza kişiye özel bir duygudur.Eğer Atatürk'e olan bağımlılığını göstermek istiyorsan bunu onun bıraktığı inkilapları takip ederek , onun yolundan giderek gösterebilirsin.Fakat gösteriş için bunu yapmak çok yanlış.Buradan bunu anladım..Kulağını vs. deldirmişsin , buradan Atatürk'e olan bağımlılığını görmek mümkün.Atamız'ın imzasını lütfen bir yerlerine dövme yaptırmak yerine , kendine çeki düzen ver.Sonra Atamız'ın imzası dışında ne yaptırırsan yaptır.
  • istanbulda oturuyorum habersiz yapıcam gibi yine bu olayı...fakat fiyat olarak kaça çıkar aşağı yukarı tahmin olarak?
  • Git yat çocuk.
  • Yaptır ya ne olucak.. En fazla 1-2 hafta kızarlar sonra alışırlar, hatta güzel olmuş bile derler. Fakat dövme bağımlılık yapıyor haberin olsun. Yani bi kere yaptırınca hep yaptırasın geliyor.

Fiyat yaptıracağın yere bağlı, Sağlam bi yerde yaptırmanı tavsiye ederim. Hani ucuz yaptırıcam diye, kalitesiz boyalarla, yamuk yılık bi dövme bırakmasınlar sende.. En az 100-120 lira çıkar gözden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 25 Şubat 2010; 23:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

evet kendime yetecek kadar bir para alıyorum hergün okula giderken ve harcamıyorum bu parayı..babaannemde emekli haliyle ordanda yardım geliyor arada beklemeliyim o zaman size göre yaptırmak için

aileyle aranı bozmaya hiç birşey neden olmasın. şuan anladığım kadarıyla da yaşın küçük kime özendin bilmiyorum(dövme konusunda) ama Atatürk dövmesi de yaptırsan gerçekten dövme olayına ailen karşı çıkıyorsa bu konuda ısrarcı olma. sabırlı ol illaki zamanı gelince kendi tarzını daha çk yansıtacaksın. karakterin daha çok oturacak. belki ileride bu konuştuklarımıza gülüp; "ulaa zamanında ne biçim kişilikmişim ben diyeceksin." zamana bırak herşeyi.

• kulağını deldiren herkes aşırıya kaçmış kendini bilmez kişilermi öylemi düşünüyorsun kulağımı deldirdiğim için Atatürkçü olmadığımı düşünüyorsun demek...birde şöyle düşün.. Atatürk içki ve sigarada içiyordu..madem o kadar örnek bir kişi hepimizin gözünde peki neden yapmış bunları..
  • bence bileğine yaptır dovmeyi. saatin oldugu kısma. istediğinde açar istediğinde kaparsın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.