Şimdi Ara

Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Çok Kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
4
Favori
13.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • of yine gelmiş cenabet olursuncularla, pişman olursuncular. kendin için özel olan şeyi dövme yaptır diyenler annesinin adını yazdırmaktan ileri gidemeyenler ay canım bunun anlamı var sevgilimin baş harfi ile annemin 55235. harfi ay çok özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 25 Kasım 2012; 15:47:05 >

•  Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Çok Kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

Kararsızsan hiç bulaşma derim
  • çocukluğunu hatırlatan bişey olabilir şu tarzda. silüet olarak yaptırıcam ben bunu bi ara.
     Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Çok Kararsızım

veya estetik bi dağ çok güzel olabilir etkiliyosa eğer seni böyle şeyler. ben çok istiyorum mesela. genişçe bi matterhorn silüeti fena olmazdı

kurukafa, alev, hayvan gibi klişe şeyler yaptırma senin için anlamı olan bişey olsun. sırf dövmem var demek için olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

Bunu böyle olarak ya da kolunun istediğin tarafına yaptırmayı düşünür müsün?

çok çok beğendim bunu inanaılmaz hoşuma gitti , belki bir sonraki dövmem olarak düşünebilirim bunu ama şimdilik kolumun içine yaptırmayı düşünüyorum. ama aklımda hocam unutmam bunu

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

pati içindeki kurt dövmesini düşücem, beğendim

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

işçilik falan baya güzel ama hayatımda crysis olsun cod olsun oynamadım ben, yani demek istediğim silahlı şeyler falan hoşuma gitmiyor pek.

quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

dağ değil de şu tarz bi manzara daha çok etkiliyor beni.
    kuru kafa, hayvan gibi şeyler klişe ama aynı zamanda anlamlılar benim için, çocukluğumu hatırlatan bir şey olabilir tabi. bu konuda bu kadar kafa yormamdaki amaç özgün bir dövme isteğim zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

-haklısın hocam da zaten o tarz yorumları pek kaale almıyorum ben, öneriler konusunda yoğunlaşmış durumdayım şu an fikir arayışındayım biraz.

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

birtakım şeyleri harmanlamak bi olayı anlatmak konusunda çok süper bir fikrim var aslında-baya da güzel olcağını düşündüğüm- ama fikrim yalnızca tam kol dövmede olabilir, o yüzden bu fikire henüz hazır değilim belki ilerde olur şeklinde rafa kaldırdım biraz

*son olarak şunları ekleyim dövme yaptırmak konusunda kararsız değilim, yaptıracağım şey konusunda kararlıyım.

• Uzun saçlı dev adamın imzasını yaptır
    Ben sırtıma yaptırdım çok iyi
    Şöyle bir şey:
  • Yaptıra pişman olursu bende düşünüyordum ama 25 yaşıma geldim evlendim iyikide yaptırmamışım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 27 Kasım 2012; 22:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

ufak birşeyler düşünüyorsan yukardakiler gibi yaptırabilirsin,alttakide hoşuma gitti koyayım dedim

on numaraymış.. buna benzer düşünebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Sonra hayatın boyunca Cenabet olacaksın.

Bomba kuruldu.

Tovbe bismillah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptır, insan kendini özel hissediyor. Sana kattığı olumlu şey çok. Ama iyi bir yere yaptır ve bakımını çok iyi yap. Benim gibi enfeksiyon kaptırıp rötuşlarla uğraşma.
    Bak ben şöyle bir şey yaptırıyorum. Devamını haftaya yaptıracağım. Her sembolün bir anlamı var ZoSo hariç, ayrıca Led Zeppelin'in 4. albüm kapağı.

Tamamı da böyle olacak :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 26 Kasım 2012; 2:19:47 >

• Valla istediğini yaptır,bir süre sonra bıkıyorsun diyorlar ya, o tamamen yalan.Bir süre sonra daha çok ısınmaya başlıyorsun.
    Ama dövmeyi yaptırırken başkası için değil kendin içi yaptır.
    En son tavsiyem ise mümkünse koluna yaptırma.Başlayacaksan omuz başı yada pazudan başla.
    Bir de fiyat söyler misin?Ucuz mu?
  • tavsiyem yaptırma.... Yinede sen bilirsin http://tododragones.blogspot.com/2011/11/tatuajes-3d.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_yzc -- 26 Kasım 2012; 7:46:34 >
  • Tam aradığım konuya düştüm;

Şimdi sormak istediğim sorular var dövme yaptıran arkadaşlara;

İlk dövmemi yaptırıcam fakat iğne olayına karşı fobi gibi bişey var yani en son iğne olayı aşı olarak lisede olmuştum baya bi kötü oldum sonra

Yaptıracağım dövme şu;

Sonata arctica nın logosu benim için yeterince özel olduğunu düşündüğüm birşey.

1)Bu dövmeyi kaç saatte yaparlar?
    2)Ücret olarak min/max nekadar tutar?
    3)En az acı veren yer neresi dövme sırasında?

Şimdiden teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar için :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 26 Kasım 2012; 5:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Tam aradığım konuya düştüm;

Şimdi sormak istediğim sorular var dövme yaptıran arkadaşlara;

İlk dövmemi yaptırıcam fakat iğne olayına karşı fobi gibi bişey var yani en son iğne olayı aşı olarak lisede olmuştum baya bi kötü oldum sonra

Yaptıracağım dövme şu;

Sonata arctica nın logosu benim için yeterince özel olduğunu düşündüğüm birşey.

1)Bu dövmeyi kaç saatte yaparlar?
    2)Ücret olarak min/max nekadar tutar?
    3)En az acı veren yer neresi dövme sırasında?

Şimdiden teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar için :]

15 dakika falan tutar tahminimce fiyat olarakta yaptırdığın yere göre değişir ancak 120 lira civarı bir fiyat çıkartırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

ne yaptırsam diye karar vermeye çalıştığın her dövmeden belli bir zaman sonra pişman olursun.La ink , Miami ink falan 1-2 bölüm izle herkes kendisi için özel yeri olan şeyleri dövme yaptırıyor.doğru olanıda o.diğer türlü tamamen özentilik,here tribal yaptıran krolar

Bu arkadaşı dinle her dövme kousunda mesajı vardır. Yanlış hatırlamıyorsam benim konuma da yazmıştı.
  • Cadaceus
     Dövme Yaptırmayı Düşünüyorum Çok Kararsızım....Umarım bu kadın değildir.

Çok özel bir anlamı var bunun merak ettiysen araştır. Ben de dövme için bakınırken denk gelmiştim üşenip okumamıştım ama çok eskiye dayanır hikayesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 26 Kasım 2012; 6:01:56 >

bende şöyle birsey düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.