Şimdi Ara

DÖVÜŞ SANATI TAVSİYESİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 15 YAŞINDAYIM 1.65 BOYLARINDA 45 KİLOYUM SAĞLAM Bİ DÖVÜŞ SANATI ARIYORUM ( VÜCÜDUMUDA GELİŞTİRECEK ) MUAY THAİ DİYECEK ARKADAŞLARDA BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM Bİ SALON ÖNERİRLERSE İYİ OLUR :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bckul

ARKADAŞLAR 15 YAŞINDAYIM 1.65 BOYLARINDA 45 KİLOYUM SAĞLAM Bİ DÖVÜŞ SANATI ARIYORUM ( VÜCÜDUMUDA GELİŞTİRECEK ) MUAY THAİ DİYECEK ARKADAŞLARDA BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM Bİ SALON ÖNERİRLERSE İYİ OLUR :)

hocam yakuplu tarafında eforun karşısında bir salon var serkan yılmaz da orda pahalı bir yerde değiil tavsiye ederim
  • yavuzFK Y kullanıcısına yanıt
    Saol hocam ama altyapım olmadığından bi 2 ay tekvandoya gidip muay thai yapıcam sonra teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saol hocam ama altyapım olmadığından bi 2 ay tekvandoya gidip muay thai yapıcam sonra teşekkürler

ne alt yapısı yahu daha 15 yaşındasın.. atla git neye gideceksen, muay thai ise muay thai yap.. senin yaşında ben boyum kadar çocukların kafasının üstünden tekmemi geçiriyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

ne alt yapısı yahu daha 15 yaşındasın.. atla git neye gideceksen, muay thai ise muay thai yap.. senin yaşında ben boyum kadar çocukların kafasının üstünden tekmemi geçiriyordum

katılıyorum kursta 10 yaşından küçük olup gayet iyi çocuklar var önce taekwondo ya gidip sonra muay thai ye gidersen stilin bozulur farklı dövüş sanatları farklı duruş-hareketleri

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

quote:

quote:

katılıyorum kursta 10 yaşından küçük olup gayet iyi çocuklar var önce taekwondo ya gidip sonra muay thai ye gidersen stilin bozulur farklı dövüş sanatları farklı duruş-hareketleri

Profesyonel dövüşcü bi arkadaşım alt yapısız gidersen sakatlanırsın demişti öyle bişey olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

quote:

quote:

Profesyonel dövüşcü bi arkadaşım alt yapısız gidersen sakatlanırsın demişti öyle bişey olur mu ?

hayır hocam arkadaşının gittiği yer fazla baskı yapıyordur.
    gittiğin zaman tıkandığın-yetmediğin yerde bırakıp dinleneceksin sonra devam.başlarda özellikle alt bacak,karın ve koltuk altı kısınmalarında ağrı elbet olur ama kısa sürede alışırsın sakatlanma falan olması için hiç bir sebep yok ki zaten ısınmak için çok uğraşıcaksınız koşucaksın dizlerini çekiceksin rutin esneme ve ısınma hareketleri başlarda bu ısınmalar bile seni çok zorlayacak bu kadar ısınma hareketi varken sakatlanmak için baya uğraşman lazım sonrasında zaten adam tutup seni ringe atıcak hali yok hareketler oturana kadar uğraşıcaksın zaten niye sakatlanasın? 10000 lerce yapan insandan bi eksiğin olduğunu zannetmiyorum ama sanada bir görev düşüyor iyi bir eğitmen bulmak bu çok önemli belki arkadaşının gittiği yer iyi değildir yoksa zaten başta seni zorlamazlar ayrıca aklında bulunsun alt yapı diyip başka bir dövüş sanatına gidip sonra MT ye başlarsan kafadan 1-2 ay fazladan duruş v.b. oturtmaya harcayacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gladiator Tarzı Film Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın yeterince profesyonel değilmiş anlaşılan..

hocan hoca gibi hocaysa, seni sakatlamadan nasıl eğiteceğini bilir

sende durman gerektiği yerde durmayı, dinelenmen gerektiği yerde dinlenmeyi veya kendinden daha tecrübeli kişilere kafa tutmamayı bilirsen niye sakatlanasın

alt yapı nedir onu bana bir açıklar mısın ?

başlar başlamaz 2-3 ay sonra ringe mi çıkacaksın, olimpiyatlara mı hazırlanacaksın.. nedir bu acele ??

bu sporu yapacaksan hayatının bir kaç yılını gözden çıkaracaksın genç arkadaşım.. o bir kaç yılda alt yapı, betan dökme, harç atma vs ne lazımsa bunları çalışacaksın

ben yok yapamam hemen öğrenecem diyorsan o iş olmaz boşuna kimsenin gazına gelme, bunu bir abi tavsiyesi olarak düşün
  • 15 yalındaymışsın benden sana büyük bir tavsiye boyum uzasın vücudum gelişsin istiyorsan Yüzeye git 1 yıl falan yüzmeye git her gün süt iç bence biraz boyunu uzatmaya çalış. illa ben dövüş sporuna gitcem diyorsan muay thai öneririm ama dövüşcülerin anotomilerine bakılırsa güreşciler kısa şişman bokscular boyu normal kalıplı iri kemikli muay thaiciler ince ortaboylu taekvandocular zayıf uzun olurlar genelde başlangıç için esneklik için falan tekvando önerebilirim hafifgelir dersen muaythai ye git ama tavsiyemi dinle 18yaşına kadar body çalışma dövüş çalışma yüzme yap sırt göğüs bacak omuz kol bütün kas grupların gelişir boyunada katkı sağlar kilo almak istiyorsan balık hapı da kullanabilirsin bununyanında enerjin kalırsa esneklik için tekvando yapabilrsin sonra da 18 yaşına gelince muaythaiye başlayabilirsin.

tabi lise çağında kavga dövüş çok olur sen onun için düşünüyorsan 1-2 ay muay thaiye git dirsekleri öğren yumrukları öğren evinde tekrar et. ama yüzmeyi eksik etme :) altını çizerek sölüyorum

• Müsabakalara katılıp başarı elde etmek istiyorsan Kick Boks, eğer sadece sokak için düşünüyorsan Wing Chun/Tsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.