Şimdi Ara

dövüş sanatları candır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rakisan

chief senin derdin ne bir sürü grub var seni burda tutan yok gidip fikirlerini orda tartışabilirsin ama illa burda tartışıcam diyosan buyur düzgün bi konu bul tartışalım

ne zaman üye oldun bilmiyorum ama ben burada 7-8 yıldır yazıyorum.
    bir yere gitmeye gerek yok, tartışmaya da!
    sadece saygılı yazışmalar yapalım, bilmediğimiz konularda YAZMAYALIM.
    ben de bir judokayım, judo candır diyor ve kesiyorum.

konuya dönersek;
    ben de judoyu sokak için hakikaten tavsiye ederim!
    çok etkilidir, can acıtır.
  • ikinizde sağolun su an tamamen kararımı vermiş bulundum en azından Mersindede var üniversiteye kadar giderim ondan sonrasıda hayırlısı artık
    son birşey daha soracam yani obez olmasada kilolu kategorisinde bir insanım cok sorun cıkartırmı (75 kilo 1.70 boy) birde boy uzamasını engeller mi ??
  • çok teşekkür ederim chief sonunda bir yerde uzlaşabildik
  • kardeş hiçbir dövüş snatında obez olma durumu yoktur (sumo haric) ama hocaların hepsini kısa boylu ve şişman olarak görürsün çünkü hocalığa başladıklarında antremanları aksıyo besinleri aksıyo ve bunun sonucunda kaslar kiloya dönüşebiliyo bu spor için göze alınabilicek bir durum onun için eğer bi spor yapıyosan sonuna kadar git asla ama asla oyuna getirme bıraksan bile günlük yaptığın antremanın yarısını yapman yeterli olur
  • quote:

kardeş hiçbir dövüş snatında obez olma durumu yoktur (sumo haric) ama hocaların hepsini kısa boylu ve şişman olarak görürsün çünkü hocalığa başladıklarında antremanları aksıyo besinleri aksıyo ve bunun sonucunda kaslar kiloya dönüşebiliyo bu spor için göze alınabilicek bir durum onun için eğer bi spor yapıyosan sonuna kadar git asla ama asla oyuna getirme bıraksan bile günlük yaptığın antremanın yarısını yapman yeterli olur

hocam yanlış anladın ben kilo alırmıyım anlamında değil kilomun hareketleri yaparken sorun cıkartıp cıkartmıyacagını sordum :D:D
  • çok pardon o zaman kardeş şöyle diyim sana judoda kilo seni engellemez sadece kıvrk hareketleri rahat yapamazsın ve hızlı,çevik olamazsın ama o kiloyu kasa çevirirsen yürür gidersin burdan pek fazla anlatamıyorum istersen googleye JUDO yazıp bi araştır derim emininm çok şaşıracağın bilgiler ediniceksin
  • quote:

çok pardon o zaman kardeş şöyle diyim sana judoda kilo seni engellemez sadece kıvrk hareketleri rahat yapamazsın ve hızlı,çevik olamazsın ama o kiloyu kasa çevirirsen yürür gidersin burdan pek fazla anlatamıyorum istersen googleye JUDO yazıp bi araştır derim emininm çok şaşıracağın bilgiler ediniceksin

arastırdım baya bır zaten neyse hersey ıcn tekrar sagol yapan bırıylede konusmus oldum

• sende sağol kardeşim yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • Ben 61 kilo, 1.70 boyundayim. Daha once 2 kasık ameliyatı oldum ve su anda kasık fıtığım tedavi edilmis bir sekilde yani acık degil sanırım. Neredeyse 3 aydır başlayacak dovus/savunma spor/sanatı arıyorum, 2 tanesine aynı anda gidebilirim ama o kadar cok var ki, en ise yarar, refleksleri geliştiren olanı bulamıyorum. Hayat boyu yapmayı düşünüyorum aynı zamanda. Yasım kucuk oldugundan dolayı da aklım daha da cok karışıyor(15) aklımda
    Soyle bir sey var, muay thai/wing tsun ikilisi, ninjutsu/kickbox ikilisi judo/wing tsun ikilisi... Bu boyle gidiyor. Hem Chief hem rakisan A sorum, bana 2 farklı birbirini tamamlayan, teknik ve kondisyona dayalı 2 spor/sanat onerebilir mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Ben 61 kilo, 1.70 boyundayim. Daha once 2 kasık ameliyatı oldum ve su anda kasık fıtığım tedavi edilmis bir sekilde yani acık degil sanırım. Neredeyse 3 aydır başlayacak dovus/savunma spor/sanatı arıyorum, 2 tanesine aynı anda gidebilirim ama o kadar cok var ki, en ise yarar, refleksleri geliştiren olanı bulamıyorum. Hayat boyu yapmayı düşünüyorum aynı zamanda. Yasım kucuk oldugundan dolayı da aklım daha da cok karışıyor(15) aklımda
    Soyle bir sey var, muay thai/wing tsun ikilisi, ninjutsu/kickbox ikilisi judo/wing tsun ikilisi... Bu boyle gidiyor. Hem Chief hem rakisan A sorum, bana 2 farklı birbirini tamamlayan, teknik ve kondisyona dayalı 2 spor/sanat onerebilir mısınız?

Bana sorarsan şehrinde varsa escrima/muay thai yap neden diye sorarsan escrimada baya bir silah egitimi alıyorsun muay thaı zaten dovuse yonelık guzel bir ikili olur

• kardeşim bu sorduğun çok zor bi soru çünkü milyon tane dövüş sanatı var onları düzgün bulup birleştirmek epey zmanımızı alır ama senin yazını okuyunca ilk kafamda canlardırdığım muhteşem ikili şu oldu krav maga/wing chun ilk yazdığım savunma ve korunma daha doğrusu nefsimüdafa ikincisi ise hız refleks ve çeviklik bunları bi araştır bende başka ikililer düşünürüm o zamana kadar
  • Ben capoeira yapmaktayım ve çokta memnunum Mersin'de yaşıyorum ilgilenen varsa yardmcı olabilirim tüm şehirlerde mutlaka Capoeira grubu bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevaKhan

Ben capoeira yapmaktayım ve çokta memnunum Mersin'de yaşıyorum ilgilenen varsa yardmcı olabilirim tüm şehirlerde mutlaka Capoeira grubu bulabilirsiniz.

bro senı buralarda gorur muyduk ya :DD::D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncle ıroh

quote:

Ben capoeira yapmaktayım ve çokta memnunum Mersin'de yaşıyorum ilgilenen varsa yardmcı olabilirim tüm şehirlerde mutlaka Capoeira grubu bulabilirsiniz.

Niye kardeşim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uncle ıroh

quote:

Niye kardeşim :D

ne zamandır gorusmuyoz senle dh de gorunce sasırdım :D:D:D
  • bende mersindeyim bi ara görüşebiliriz beceremem ama denerim benimde bildiğim bayağı stil var umarım bilgi paylaşımımız işe yarar
  • 2
  • quote:

kardeşim bu sorduğun çok zor bi soru çünkü milyon tane dövüş sanatı var onları düzgün bulup birleştirmek epey zmanımızı alır ama senin yazını okuyunca ilk kafamda canlardırdığım muhteşem ikili şu oldu krav maga/wing chun ilk yazdığım savunma ve korunma daha doğrusu nefsimüdafa ikincisi ise hız refleks ve çeviklik bunları bi araştır bende başka ikililer düşünürüm o zamana kadar

Sen yazmışsın ki her dövüş sanatını biliyorum diye ama her sanattan 1-2 hamleyle öğrenmiş olmassın ki
  • Muay thai çok seviyorum ancak Muay Thai öyle bir spordur ki kendini savunmak için kullanırsan rakibini darp etmek zorundasın demektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.