Şimdi Ara

dövüş sanatları candır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dövüş sporları sizin için ne kadar önemli dövüşmeyi başkalarına zarar vermek içinmi kullanıyosun yoksa kendini korumak içinmi ne kadar asilsin en sevdiğin dövüş sanatı nedir gelin bu ve buna benzer daha bir sürü şeyi birlikte tartışalım kesinlikle küfürsüz ve keyifli geçen bir konu olması dileğimle :)

• sizce hangisi

1-boks
    2-muay thai
    3-kung fu
    4-judo
    5-ninjitsu
    6-sayokan

birini seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakisan

sizce hangisi

1-boks
    2-muay thai
    3-kung fu
    4-judo
    5-ninjitsu
    6-sayokan

birini seç

hepsi
  • peki başka bildiğiniz dövüş sanatları varmı onbaşı
  • akla ilk gelenler;
    BJJ
    jeet kune do
    wing chun
    escrima
  • bjj ve jeet kune do yu yeni duydum saol onbaşı bilgime bilgi kattın
  • er için onbaşı komutan sayılır.
    git şimdi on şınav çek bakayım, tıfıl seni.
    JKD ve BJJ'i yeni duymuş adam bu sporları hiç bilmeyen bir cahil olsa gerektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHOPPER YAŞAM TARZIDIR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bjj dediğin (brazilian jui jitsu) imiş onu tabikide biliyorum ama kısaltması aklıma bile gelmedi diğerini hala bilmiyorum peki onbaşı siz şunları biliyomusunuz
    -shaolin
    -wing tsun
    -aikido
    -judo(birbuçuk ay yaptım)
    -capoeira

daha fazlasını da yazabilirim düşük rütbeli olabilirim ama 6 senedir dövüş sanatlarıyla uğraşıyorum cahil lafını kabul edemem
  • eee senden 2 kat daha fazla bu sporları yapmış adama, kullanıcı adı varken "onbaşı" dersen cahil lafını yersin.
    afiyet olsun.
    BJJ'ibilmeyen adam cahilin dik alasıdır, JKD de aynen.
    haydi sana iyi troller
  • quote:

bjj dediğin (brazilian jui jitsu) imiş onu tabikide biliyorum ama kısaltması aklıma bile gelmedi diğerini hala bilmiyorum peki onbaşı siz şunları biliyomusunuz
    -shaolin
    -wing tsun
    -aikido
    -judo(birbuçuk ay yaptım)
    -capoeira

daha fazlasını da yazabilirim düşük rütbeli olabilirim ama 6 senedir dövüş sanatlarıyla uğraşıyorum cahil lafını kabul edemem

hocam onu bunu gecın de judo nasıl zevklimi işe yarıyor mu zor mu hangi şehirde gidiyorsun (biraz fazla soru olduda kusura bakma)
  • birincisi sana onbaşı dememin sebebi rütbene saygımdandır çünkü bayağı zaman geçirmişsin burada ikincisi bildikleri dövüş sanatlarına göre cahil veya zeki olarak adlandırmanızı hiçde doğru bulmadım eğer siz dövüş sanatlarının asıl amacını anlamış olsaydınız bu cümleyi kullanmazdınız ONBAŞI
  • kardeşim judo çok zevkli bi spordur zor evet doğru ama kolayı başarmak zaten kolay önemli olan zoru başarmak ben mersinde gittim edip buran spor salonunda antremanları zor ama zevklidir yanlış bi cünle kullanmak gibi olmasın ama karete veya taekwando dan daha etkilidir sokakta istersen rakibini sadece etkisiz hale getiriyosun istersen zarar verebilirsin (ciddi zararlar) yine sormak istediğin bi soru olursa çekinmeden sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
  • quote:

birincisi sana onbaşı dememin sebebi rütbene saygımdandır çünkü bayağı zaman geçirmişsin burada ikincisi bildikleri dövüş sanatlarına göre cahil veya zeki olarak adlandırmanızı hiçde doğru bulmadım eğer siz dövüş sanatlarının asıl amacını anlamış olsaydınız bu cümleyi kullanmazdınız ONBAŞI

saygısızlığın her yazdığından belli rakisan.
    askerde olsak ve ben kumandanın olsam ozaman anlarım da
    burası askeriye mi?
    hadi kaybol şimdi
  • quote:

kardeşim judo çok zevkli bi spordur zor evet doğru ama kolayı başarmak zaten kolay önemli olan zoru başarmak ben mersinde gittim edip buran spor salonunda antremanları zor ama zevklidir yanlış bi cünle kullanmak gibi olmasın ama karete veya taekwando dan daha etkilidir sokakta istersen rakibini sadece etkisiz hale getiriyosun istersen zarar verebilirsin (ciddi zararlar) yine sormak istediğin bi soru olursa çekinmeden sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Bende Mersinde oturuyorum diğer martial artslarda olduğu gibi judo hakkındada var biraz bilgim Edip Buran da hoca nasıl ? öğrencilere davranışı sadece üst düzey öğrencilerle mi ilgileniyor yoksa genel olarak herkesle ilgili mi ? okullar açılınca başlamayı düşünüyorum (hoca hakkındaki sorum mesela bazı salonlarda hocalar sadee ust duzeylerle asırı ilgili ilk baslayanları oyle çok iplediği olmuyor , bazı salonlardada ; benim gittiğim escrima salonunda hocamız cok iyiydi herkese olabildigince yardım ediyordu o anlamda sordum)

• tamam chief bidaha rütben hakkında hiçbişey demicem sen haklısın jkd öğrenmeden bu konuyu açmakla haksızlık ettim ondada doğrusun biz cahilliğimizle grubumuzu yönetelim sende cahilliğin olmadığı grublara git tamam
  • uncle ben bir sene önce gitmiştim sevmiştim hocalar ilgileniyodu tabii antremanın hakkını verirsen ama şimdi dağıtıldı felan dediler yinede bi gidip görüşmeni tavsiye ederim üstler felan yok 1 bilemedin 3 tane var onlarlada zaten başka hoca ilgileniyo
  • rakisan R kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim sağol okullar acılınca bır gıder konusurum evımde yakın zaten
  • quote:

tamam chief bidaha rütben hakkında hiçbişey demicem sen haklısın jkd öğrenmeden bu konuyu açmakla haksızlık ettim ondada doğrusun biz cahilliğimizle grubumuzu yönetelim sende cahilliğin olmadığı grublara git tamam

yav he he
    veled seni!
  • chief senin derdin ne bir sürü grub var seni burda tutan yok gidip fikirlerini orda tartışabilirsin ama illa burda tartışıcam diyosan buyur düzgün bi konu bul tartışalım
  • uncle ıroh kullanıcısına yanıt
    yardım edebildiysem ne mutlu bana kardeşim başka sorucağın soru olursa ben herzaman burdayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.