Şimdi Ara

Sokak kavgası için hangi dövüş sanatını seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bir dövüş sporula ilgilenmek istiyorum çok kavgacı değilim ama it kopuk rastlıyor arada o yüzden sokak kavgalarında en çok işe yaran dövüş türü hangisidir.? Zayıfım ve güçsüzüm önce 2-3 ay body mi yapmalıyım oturduğumuz sitede ücretsiz spor salonu var bodyden tut duvar tenisine kadar.

Boy: 182
    Kilo: 63

Not: Kaslı değilim ve güçsüzüm

Ben aslında boks diye düşünüyorum kilo alıp vücut yaptığımda boksa başlarsam kaç ayda kıvama gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞIMŞEK -- 16 Mayıs 2014; 1:01:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence herhangi bir spordan önce kilo almaya çalış ve her sabah koş yarından itibaren koşmaya başla karbonhidrat falan ye 1 ay sonra da muay thai veya kick box a başla

BENCE
  • sokakta kavge etmek aptalca.
    uzak dur kardeşim.
    insanlar artık mert değil, bıçağı çekerler, öldüğünle kalırsın.
    okumana bak; sporunu yap!
    boks ve muay thai iyidir.
    tavsiye ederim.
  • Bana göre boks tüm sporların atası gibi.Bl boksör doğru yumruk atmak içln yıllarını veriyor.Eğer doğru yumruk atmayı öğrenirsen sokakta da diğer sporlara nazaran daha iyi iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chief of Tabernacle

sokakta kavge etmek aptalca.
    uzak dur kardeşim.
    tavsiye ederim.

Kardeş sokakta apaçinin biri sataştı kaçıyım mı? Kız arkadaşım yanımdayken asıldılar mı napıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞIMŞEK
    Kardeş sokakta apaçinin biri sataştı kaçıyım mı? Kız arkadaşım yanımdayken asıldılar mı napıyım

fiili bir saldırı oluncaya kadar dövüşme kardeşim.
    değmez.
    ha sevdiklerine saldırı olur, ağır hakaret olur, merak etme boks da muay thai de yeter!
  • Kick Boks, Muay Thai, Wushu Sanda, Judo bunlardan birine gidebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞIMŞEK

quote:

Orijinalden alıntı: Chief of Tabernacle

sokakta kavge etmek aptalca.
    uzak dur kardeşim.
    tavsiye ederim.

tut çenesine sağlam bir yumruk geçir afallar sonra diz kapağınada abanarak tekme at hem konuşamaz hem yürüyemez 3 gün

• Kickboks yapıyorum sokakta kavga etmiş biri olarak sana boksu tavsiye ederim hocam. Oturduğu yerden çoğu kişi konuşur ama sokakta kavga bir başka, heyecan, korku vs. senin o esnada aklına ilk yumrukların gelir ki ben şuana kadar hiç tekme kullanamadım kavgalarda. Yani adam senin üzerine hayvan gibi saldıracak, tişörtünden çekecek belki zaten pantolon var tekme pek kullanamazsın, ancak yere düşerde tekme atarsın onuda herkes yapar. Ben boksu tavsiye ederim, sırf yumruklarını geliştirirsin hem reflekslerinde gelişir.
  • Arkadaşlar yaş 14 181 boy 51 kiloyum güçlüğüm ama sokaktakilerin bi kısmına gücüm yetmiyor boksa mı muay thaiye mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer tüfekci

Arkadaşlar yaş 14 181 boy 51 kiloyum güçlüğüm ama sokaktakilerin bi kısmına gücüm yetmiyor boksa mı muay thaiye mi

Mtye başla ve kilo al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben fitness'a gidiyorum gittiğim yerde bedava kickboks tecrübeli bir hoca var
    haftanın 2 günü kurs veriyor sizce başliyim mi ?
  • ne yaparsan yap sadece ÇOK TEKRAR YAP... öyle ki hareketlerin otomatikleşsin ...
  • Güreş & boks karışık bilmek işe yarar gibi

• Kesinlikle muay thai sokak kavgasında bire bir ayrıca güçsüz olman sorun değil tekniğin otursun yeter.

• Bende shotokan karatecisiyim bi kac gun once kyokushin karateyi duydum ve inceledim en sert karate stili ve baya tehlikeli kendi hocamada sordum en insanin yapablecegi bi stil degil dedi.Baslamak istersen once 2 ay body yap oye basla

• Dövüş sporlarına başlamadan önce body yapmanın hiç bir faydası olamaz.
    İsteyen hemen başlamalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.