Şimdi Ara

SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
20.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'un göbeği Ortaköyde köpek istilasına uğramış durumdayız.
    Defalarca Beşiktaş Belediyesini aradık ancak hizmet vermekten, sorunlarımıza çare üretmekten hep kaçtılar.
    Sokağımızda tam 7 köpek var, zamanla çeteye yeni üyeler de katılıyor.
    Yayaları rahatsız etmeyi bırakın arabaların bile etrafını çevirip debeleniyorlar.
    Bir çok komşum bu köpeklerin korkusundan evinden çıkamaz oldu.
    Şu itlerden kurtulmanın barışçıl bir yolu var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sokak Köpeklerini Uzaklaştırma ve Güvenli Bir Şekilde İdare Etme

Sokak köpekleri, bazı topluluklar için bir sorun oluşturabilir. Onları uzaklaştırmak veya idare etmek için çeşitli yöntemler vardır.

Güvenli ve İnsani Yöntemler:

• Eğitim: Köpekleri uzaklaştırmak için komutlar öğretin ve onları ödüllerle ödüllendirin.
    • Uzaklaştırıcılar: Köpekleri uzaklaştırmak için sesli veya ultrasonik cihazlar kullanın.
    • Fiziksel Bariyerler: Çitler veya kapılar gibi fiziksel engeller inşa edin.
    • Kontrollü Besleme: Köpekleri belirlenmiş noktalarda besleyin ve yiyecekleri uzakta tutun.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• Köpeklere asla zarar vermeyin veya onları öldürmeyin. Bu hem yasa dışı hem de etik dışıdır.
    • Zehir kullanmayın. Bu tehlikeli ve hayvanlara acı verebilir.
    • Köpekleri tehdit etmeyin veya onlara karşı saldırgan olmayın. Bu onları daha da agresif hale getirebilir.

Profesyonel Yardım:

Sokak köpeklerini güvenli ve etkili bir şekilde uzaklaştırmakta zorlanıyorsanız, profesyonel yardım alın. Hayvan barınakları veya hayvan kontrolü hizmetleri, köpekleri uzaklaştırmak veya idare etmek için ek yöntemler sağlayabilir.

Topluluk Katılımı:

Sokak köpeklerini idare etmek topluluk katılımını gerektirir. Mahalle sakinleri, köpekleri uzaklaştırmak için birlikte çalışmalı ve evlerini ve çevrelerini köpeklerden uzak tutacak önlemler almalıdır.

Sokak köpeklerinin uzaklaştırılması veya idare edilmesi, sabır ve insani bir yaklaşım gerektirir. Güvenli ve etkili yöntemler uygulanarak köpeklerle insanlar arasında uyumlu bir yaşam sağlanabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sizin mahallenin muhtarı yokmu ona gitsenize .
  • Köpeklerden kurtulmanın 3 yolu var.

Birisi kısırlaştırıp mevcutların ölümünü beklemek ki gruba her gün yeni birisinin katıldığını söylüyorsunuz. Bu sizin işinize yaramaz.

Diğeri sahiplenmek ve tüm komşular aranızda bu köpekleri paylaşmak.

Bir diğeride itlaf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad

sizin mahallenin muhtarı yokmu ona gitsenize .

belediyenin çözmeye yeltenmediği sorunu muhtarın halledeceğini düşünüyorsun yani.
    mantıklı aslında.
  • Onlar hep birlikte dolaşıyorlardır heralde ortaya nova indirin
  • Onlara ekmek ver süt ver şevkat göster. İnsanların dost oldugunu görsünler tek sen degil çoğu kişi versin tek barışcıl yolu bu .
  • aynen dostum su dünyada sokak kopeklerinden nefret ettigim kadar baska bi canlı yok.yazları sivrisinekler hariç.bu kopekler sayıları 5 i geçince adeta bir çete havasına giriyolar.
    araba gectigi zaman cıldırıyolar resmen.yagmurlu ve kapalı havalarda dısarı cıkmaya tırsıyorum cünkü biliyorum az ilerde 7 8 tanesi mal gibi gezip gelene geçene havlıycak.
    bazen yanlarından gecerken keske telekinze gücüm olsada boyunlarını caktırmadan kırsam diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazık degilmi hiç degilse belediye toplayıp baksın
  • Barınak falan alır aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredici

İstanbul'un göbeği Ortaköyde köpek istilasına uğramış durumdayız.
    Defalarca Beşiktaş Belediyesini aradık ancak hizmet vermekten, sorunlarımıza çare üretmekten hep kaçtılar.
    Sokağımızda tam 7 köpek var, zamanla çeteye yeni üyeler de katılıyor.
    Yayaları rahatsız etmeyi bırakın arabaların bile etrafını çevirip debeleniyorlar.
    Bir çok komşum bu köpeklerin korkusundan evinden çıkamaz oldu.
    Şu itlerden kurtulmanın barışçıl bir yolu var mı?

aynen ya ortaköy'de çok fazla sokak köpeği var her sabah en az 10 tane görüyorum, sokaklarda yere bakmadan yürüyemiyorum, kesin basıcam bu sefer diye... yolun ortasına da şaapılmaz ki arkadaş ya...

• Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.

köpekten köpege fark var şimdi siz bizim burdakileri görseniz her aklınıza geldiginde söversiniz yani o biçim.amacsızca gezip sadece cevreye rahatsızlık veren tek hücreli canlı olarak görüyorum onları.
  • Olsun siz yinede komşularınızla beraber onlara su vermeyi deneyin. İlgi gösterin ki belki rahatsızlık vermekten kaçınırlar.
  • bizim buralarada getiriyolar köpek hatta geçenlerde bir konuşmaya rastladım teyzemiz diyordu bu köpekler saldırgan falan zabıta dedi tamam size ıssırmayanlardan getirelim gülsek mi ağlasak mı
  • quote:

Olsun siz yinede komşularınızla beraber onlara su vermeyi deneyin. İlgi gösterin ki belki rahatsızlık vermekten kaçınırlar.

su verirken kolumuzdan olmayalımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Olsun siz yinede komşularınızla beraber onlara su vermeyi deneyin. İlgi gösterin ki belki rahatsızlık vermekten kaçınırlar.

Korkarsanız köpekler peşinizden gelir hhatırladığım kadarıyla köpekler adrenalin salgısını hissedebiliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Korkarsanız köpekler peşinizden gelir hhatırladığım kadarıyla köpekler adrenalin salgısını hissedebiliyordu

Korkarsan köpek hissedir ve saldırır o yüzden korkma. Belki ordaki köpekler insanları düşman olarak görüyorlardır. Ekmek, su, süt verin şefkat gösterin biraz onlarda size gösterecektir

• quote:

Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.

• Kôpege sevkatle yaklasan,sevkat görür.Demekki bu forumdaki çogu insan köpeklere canice yaklasiyor.
    Zaten bana hep sormuslardir.neden tükler köpek sevmiyor veya köpekten korkuyor diye
    Simdi daha iyi anliyorum.
    Istnbulda çok gôrdüm.Sokak kôpeklerini seven turistleri.Köpeklerde bûtün gûn bu turistlerin pesinden gezip duruyorlar.Ama bizim insanlarimiz hep tekme vurmaya çalisiyor.Yani köpekler aslinda çok iyi biliyor kime nasil davranacagini!!!
  • her canlı ölümü tadacaktır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.