Şimdi Ara

SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
20.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?

yazık değil mi şunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baneful

SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?

quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

hitlere bağlı kedi ordusunu çağır heil (H)İtler

şaka bir yana belediyenin yaptıgıda zehirleyip öldürmek bırak kalsınlar bir süre sonra havlamıyolar zaten seni tanıyınca

quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

• quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

Onlar hep birlikte dolaşıyorlardır heralde ortaya nova indirin

hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.

Belediye onlara sizce şevkatli kucaklarını mı açacak sanıyorsunuz? Hepsini öldürecekler buna eminim. Barınakla falan uğraşmazlar !

Bu arkadaşın bahsettiği gibi 1 kap su, 1 tas yemek koysanız bunlar olmaz kanımca.

Zehirle öldür diyenleri hiç anlamıyorum... İnsanlarda zeka kıtlığı başladı sanırım.

Sizlerin oturduğu bölgenin adı ne ? Alice harikalar diyarında gibi bir yer sanırım. Ne kadar gerçeklikten uzaksınız ve ne kadar körsünüz. Benim de köpeğim var bahçede bağlı sokak köpekleri onun çevresinden geçip havlamasını sağlıyor ve millet bana "köpeğini şikayet edeceğim"diyor. dahası köpeğim havlamasa bile herhangi bir köpek havladığında ihale ona kalıyor. Bir çok insan köpek saldırmasa bile onlardan korkuyor ki oldukça doğal. Bir de sizi hırsızlardan koruyormuş O hastalık saçan köpekler kendini koruyamıyor.

• biber gazı
    demir sopa
    öldürecen alayını bizim burda küçücük çocuğu yediler sokak köpekleri eskişehir uluönderde yazık değil mi hepsini gebertirim elimde imkan olsa
  • köpekleri çine sürgün edin.
  • Köpeklerin besleyince ve saldırmayınca huylarını değiştirip iyiliğe dönecek olanları mevcut olduğu gibi bir de iflah olmayacak olan saldırgan tipleri vardır. Arkadaşların bahsettiği köpekler de bu türe tabidir.

Bu tür köpeklerle doğrudan hiçbir münasebette bulunulmamalıdır. Onları görmezden gelip, özellikle de sakince davranıp yola devam edilmelidir. Çünkü köpekler auraları görebilir ve sizin ondan korkup korkmadığınızı anlayabilir. Korktuğunuzu hisseden bir köpek kendi doğası gereği sizi tehlike olarak görüp saldırıda bulunabilir.

Eğer bu köpekler bir yeri koruyor gibi gözüküyorlarsa epey bir uzağından geçilmelidir çünkü hareket eden her objeyi tehlike olarak görürler ve bu da sizin için çok büyük bir sorun anlamına gelir. Söz konusu, köpeklerin saldırısı ise en yakın yüksekliğe tırmanılmalıdır, arkaya bile bakılmadan kaçılmalıdır veya yerde bir taş varsa alıp atılmalıdır zira çoğu taştan korkar.

Köpeklerin son performans koşularını gören biri köpek kovalamasının oyun veya saldırı amaçlı olup olmadığını ayırt edebilir. Ben de bu kişilerden biri olarak diyorum ki eğer bir köpek sizi 3-4 saniye içinde yakalayamamışsa korkmayın ama koşmayı da bırakmayın, çünkü köpek peşinizi bırakacaktır.

Köpekler genel olarak güzel hayvanlardır fakat içlerinde şerefsizleri de bulunabiliyor, tabi bunlar da insanlar sayesinde o hale geliyor.

Sokak köpeklerinin evlere alınması, kısırlaştırılması ve bakımının insanlarca üstlenilmesi tek çare. Yada onlarla birlikte yaşayacaksınız. Bende İstanbul' da 15 milyon insanla yaşamaktan şikayetçiyim ama yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noteb00k -- 5 Aralık 2009; 18:35:54 >

Moskova'da sokak köpekleri sabahın erken saatlerinde yaşadıkları varoşlardan yola çıkıyorlar... Metroya binip, kolaylıkla yiyecek buldukları şehir merkezine geliyorlar...

Moskova'daki sokak köpekleri gün içinde şehir merkezine gidiyorlar. Orada çöplerden karınlarını doyuruyorlar. Mesai saati bitiminde uyumak için varoşlara doğru yola çıkıyorlar. Ve metroya biniyorlar...

Sokak köpeklerinin geceyi geçirdikleri varoş bölgelerine gitmek için metro kullandıklarını farkeden uzmanlar onları incelemiş.

Bu incelemenin sonunda elde ettikleri bulgular onları daha da şaşırtmış.

"Farkettik ki, köpekler doğru metro durağında inmek için alıştırma yapıyorlar. Birbirlerine metroda ne kadar kalmaları gerektiğini öğretiyorlar. Bu köpekler için en iyi yiyecek kaynağı şehir merkezinde... O yüzden de yaşadıkları bölge olan varoşlardan şehir merkezine gitmeyi öğrenmeleri gerekiyordu.

Onları incelememiz sonuncunda farkettik ki, sabah erken saatlerde metroya binip şehir merkezine gidiyorlar, akşam mesai bitiminde de tekrar metroya binip varoşlara dönüyorlar. İnsanlardan hiçbir farkları yok.Bazen trende uyuyakalıyorlar ve inmeleri gereken durağı kaçırıyorlar... İncelememiz sırasında sokak köpeklerinin trafik lambalarına da uygun hareket ettiklerini gördük. " Dr. Andrei Poiarkov gözlemlerini böyle anlatıyor...

NTVMSNBC

• quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.

+1

Hayvanlar insanlar gibi değildir. Kolay kolay ekmek yediği insana tavır almazlar.

Edit: @noteb00k;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 5 Aralık 2009; 18:57:15 >

• yok artık zeki mürende bizi görecek mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Moskova'da sokak köpekleri sabahın erken saatlerinde yaşadıkları varoşlardan yola çıkıyorlar... Metroya binip, kolaylıkla yiyecek buldukları şehir merkezine geliyorlar...

Moskova'daki sokak köpekleri gün içinde şehir merkezine gidiyorlar. Orada çöplerden karınlarını doyuruyorlar. Mesai saati bitiminde uyumak için varoşlara doğru yola çıkıyorlar. Ve metroya biniyorlar...

Sokak köpeklerinin geceyi geçirdikleri varoş bölgelerine gitmek için metro kullandıklarını farkeden uzmanlar onları incelemiş.

Bu incelemenin sonunda elde ettikleri bulgular onları daha da şaşırtmış.

"Farkettik ki, köpekler doğru metro durağında inmek için alıştırma yapıyorlar. Birbirlerine metroda ne kadar kalmaları gerektiğini öğretiyorlar. Bu köpekler için en iyi yiyecek kaynağı şehir merkezinde... O yüzden de yaşadıkları bölge olan varoşlardan şehir merkezine gitmeyi öğrenmeleri gerekiyordu.

Onları incelememiz sonuncunda farkettik ki, sabah erken saatlerde metroya binip şehir merkezine gidiyorlar, akşam mesai bitiminde de tekrar metroya binip varoşlara dönüyorlar. İnsanlardan hiçbir farkları yok.Bazen trende uyuyakalıyorlar ve inmeleri gereken durağı kaçırıyorlar... İncelememiz sırasında sokak köpeklerinin trafik lambalarına da uygun hareket ettiklerini gördük. " Dr. Andrei Poiarkov gözlemlerini böyle anlatıyor...

NTVMSNBC

• noteb00k yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast
    her canlı ölümü tadacaktır...

Iste adam olayi cozumlemis kendi dunyasinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Kırmızı ışık olayına katılıyorum. Okula giderken parktaki köpeklere bakıyorum, karşıya geçerken dikkat ediyorlar kırmızıya, yeşile... Köpekler akıllı hayvanlardır ayrıca. Bizimde kangal köpeğimiz vardı köyde, 2,3 sene sonra köye gittik. Beni görür görmez üstüme atlamıştı, ellerini omzuma atmıştı kafasını göğüsüme dokunduruyordu falan.. Babam keresteci olduğu için hep köyde yaşıyor, sonra o köpek hasta oldu ve öldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Kırmızı ışık olayına katılıyorum. Okula giderken parktaki köpeklere bakıyorum, karşıya geçerken dikkat ediyorlar kırmızıya, yeşile... Köpekler akıllı hayvanlardır ayrıca. Bizimde kangal köpeğimiz vardı köyde, 2,3 sene sonra köye gittik. Beni görür görmez üstüme atlamıştı, ellerini omzuma atmıştı kafasını göğüsüme dokunduruyordu falan.. Babam keresteci olduğu için hep köyde yaşıyor, sonra o köpek hasta oldu ve öldü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.