Şimdi Ara

SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
20.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ara 6-7 yıl oluyor sanırım hatırlarsınız köpeklerde saldırılarına maruz kalansayısı çok fazlaydı, gece sokağa çıkarken it sürülerinin seslerine göre yol değiştirirdim ne olur ne olmaz diye, çok berbattı. TV'lerde daha sonra bu hayvanların belediye görevlileri tarafında silahla vurularak ya da daha da kötüsü zehirnerek öldürülüp sayıları azaltılmıştı. Bilhassa gece çok tehlikeli oluyor bu köpek sürüleri.
  • normalde belediyelerin barınakları oluyo,arıyosun,geliyolar,alıyolar hayvanları,götürüp önce kısırlaştırıyolar,sonra barınağa kokuyolar,bu barınaklar da yerleşim yerlerinden biraz uzakta oluyo

işin peşini bırakma,valiliğe dilekçe ver,belediyedeki talebinin durumunu sor,sıkıştır dur...
  • Eğer yemek su verirseniz adı geçen bu çete elemanları haraç kestiğini zannedebilir.En mantıklısı kökten cözüm lol :P
  •  SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?
  • bizim bu civardada 9 tane köpek var.bize hiç bi zararları dokunmuyor.zira onlara yemek verende var bahçesine alanda var.Bizim burdaki herkezi tanıyorlar o yüzden sorun çıkarmıyorlar.Ama sokağa yabancı bi araba girdimi ilk havlayıp kovalıyolar.
    Az iti kopuk tinerci kovalamadılar.Sokak köpeklerimizle mutluyuz
  • Arkadaşların dediği gibi ekmek süt su ve et verin. Tabi içlerine zehir koymayı unutmadan
  • zehirli kemik ve et verin.tek we kesin çözüm bu.başka türlü o köpeklerden kurtulamassın.aşısı yok bişisi yok sen onları öldürmessen onlar bigün birni kıstırıp parcalayarak öldürür

bi laf vardır acıma yetime gelir k... g...ne

af yok infaz edin..arkadanızdayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

Arkadaşların dediği gibi ekmek süt su ve et verin. Tabi içlerine zehir koymayı unutmadan

Senin onlardan farkın yok dicem onlara hakaret olacak ...
  • Köpekleri kaçıran bi alet vardı.Sesle filan. İşe yarıyor gerçekten.Belki sen onlardan nefret ederken her gün onları besleyen yaşlı bir teyze vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?

yerlerdeyim

çok güldüm kusura bakma hacı nerden bulursunuz böyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

aynen dostum su dünyada sokak kopeklerinden nefret ettigim kadar baska bi canlı yok.yazları sivrisinekler hariç.bu kopekler sayıları 5 i geçince adeta bir çete havasına giriyolar.
    araba gectigi zaman cıldırıyolar resmen.yagmurlu ve kapalı havalarda dısarı cıkmaya tırsıyorum cünkü biliyorum az ilerde 7 8 tanesi mal gibi gezip gelene geçene havlıycak.
    bazen yanlarından gecerken keske telekinze gücüm olsada boyunlarını caktırmadan kırsam diyorum

Arkadaş dizilerin etkisinde biraz fazla kalmış...

• Sevgi ya da barınak.
    hitlere bağlı kedi ordusunu çağır heil (H)İtler

şaka bir yana belediyenin yaptıgıda zehirleyip öldürmek bırak kalsınlar bir süre sonra havlamıyolar zaten seni tanıyınca

• Jandarmayı çağırın.Onlar toplayıp kesimhaneye götürüyor. Hem siz rahatlarsınız hemde askerlerin kursağından 2 lokma et geçer.
    Bkz: Ankara da hiç sokak köpeği göremedim 14 gezdim ama...
     SOKAK KÖPEKLERİNİ NASIL YOK EDEBİLİRİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Sokağımızdaki köpekler için kapının önündeki çiçekliğe su koyuyoruz. Bazı komşularda yemek koyuyor. Susadıklarında gelip içiyorlar. Akşamları da gelip kapımızın önünde yatıp bekçilik yapıyorlar. Sayelerinde hırsızlık olmuyor. Yanlış anlamayın ama yok etme fikri bana çok sadistçe geldi. Onun yerine sevgiyle yaklaşmayı deneseniz belki sizinde kapınızın önüne yatıp sizleri de korurlar.

Belediye onlara sizce şevkatli kucaklarını mı açacak sanıyorsunuz? Hepsini öldürecekler buna eminim. Barınakla falan uğraşmazlar !

Bu arkadaşın bahsettiği gibi 1 kap su, 1 tas yemek koysanız bunlar olmaz kanımca.

Zehirle öldür diyenleri hiç anlamıyorum... İnsanlarda zeka kıtlığı başladı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 5 Aralık 2009; 16:15:19 >

• Beylikdüzü beykentteki köpekler nasıl olduysa eğitilmiş durumda.

Artık okula giden küçük çocuklara korumalık yapıyorlar.
    Geçen sabah Tek başına küçük bir kız çocuğunun korkarak geçeceği yerden kocaman bir köpek önderliğinde geçtiğine şahit oldum.

Korumacı sokak köpeklerinin hali bir başka :)

E tabi bunları doyurup suyunuda vermek gerekir ki kimsenin eline yapışmaz.Bir çoğumuzun evinde yapılan yemeklerin 3 te 1 i çöpe gidiyor..
  • Aranızdan temsilciler seçin ve köpeklerle masaya oturun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.