Aikido ya merak sardım araştırdım yok Az önce wing chun ve krav maga vb baktım yok
Tekvando - judo gibi sıradan ve hoşlanmadığım d.sanatları var Niye yok yani niye
Çünkü
Tekirdağ yoklukların kenti. Hakkari'de bile daha fazla sosyal aktivite imkanları vardır.
Stanbeorn IVS
kullanıcısına yanıt
Hocam Tekirdağ yaşlı kenti. Bulamazsın öyle şeyleri. Gençlik için kötü yer ama yaşlanınca rahatsın tabi :D
Eskiden VEM spor salonunda egitim veriliyordu simdi hala varmi bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Crag Drag
Eskiden VEM spor salonunda egitim veriliyordu simdi hala varmi bilmiyorum.
tekirdağda ne varki de dövüş salonu tarzı şeyler olsun gezmeye çıkmak istemiyorum avmden başka gezilecek yer yok
quote:
Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı
tekirdağda ne varki de dövüş salonu tarzı şeyler olsun gezmeye çıkmak istemiyorum avmden başka gezilecek yer yok
Sahil ve Tekira da olmasa
quote:
quote:
Merkez yine iyi saraydayım ben dahada kötü kipa için bile çerkezkoye 30dk yol gidiyoruz
quote:
quote:
quote:
Merkez yine iyi saraydayım ben dahada kötü kipa için bile çerkezkoye 30dk yol gidiyoruz
Alıntıları Göster
Dağın başında ne dövüş sanatı olsun ki?
quote:
Orijinalden alıntı: LeeOrAfk
Çünkü
Eşeğin
Rakı olan yerde kavga dövüşle kimin işi olur :p
Crag Drag
kullanıcısına yanıt
en azından bi Tchibo'muz var..
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Swain
en azından bi Tchibo'muz var..
Tekirdağ'ı beğenmeyenler Şarköy'ü görmemiş hıh.
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂
Tekirdağ'ı beğenmeyenler Şarköy'ü görmemiş hıh.
Alıntıları Göster
ulan tekirdağ beğenilmezmi be bilecikte üni okuyorum anam ağlıyor yaşasın tekirdağ!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Kaplan261
ulan tekirdağ beğenilmezmi be bilecikte üni okuyorum anam ağlıyor yaşasın tekirdağ!!!
Alıntıları Göster
beylikdüzünde var ya
quote:
Orijinalden alıntı: moritanyalı
beylikdüzünde var ya
Alıntıları Göster
Tekirdağ, Çorlu olmasa bir hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: WorldsUnbelievableLayout
Tekirdağ, Çorlu olmasa bir hiç.
Çorluda da bir şey yok. Orion var sadece. Sanayi nedeniyle bir sürü göç aldı kimin ne olduğu belli değil, yaşanmaz hale geldi orası. Tekirdağın gelişim konusunda her yönden çok büyük avantajı var ama belediye bir türlü bu avantajı kullanamadı.
açmayın-bağıran-karı
kullanıcısına yanıt
Çok güldüm :-D kipada sebze bölümünde dolanıyodum bi kadın mandalina alıyo diyoki bu mandalinalar çok güzel bunun için saraydan kalkıp geldim :-D market yokluğundanmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: mobilephone
Çok güldüm :-D kipada sebze bölümünde dolanıyodum bi kadın mandalina alıyo diyoki bu mandalinalar çok güzel bunun için saraydan kalkıp geldim :-D market yokluğundanmı acaba
tekirdağ millet keyif için yaşıyor mesela ben
Elma
kullanıcısına yanıt
Belediye ibretlik hakaretleri hak ediyor. Böyle adamlar nasıl geliştirsin yollar berbat kaldırımlar yarım yamalak çevre düzenlemesi 0 plan proje yok boru hattı geçirip asvalt atmıyorlar her taraf çukur araçlara yazık oluyor. Siyasete sokmak istemiyorum ana avanaklar sosyalistiz demesini biliyorlar...